Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végh Béla

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan most már tényleg itt a meleg, úgyhogy szeretnénk is bemutatni kedvenc nyári slágerünket. A Delta együttesről eddig még nem hallottunk, de tuti, hogy nagyon sikeresek (valahol). A téma persze a Balaton és a bulizás.   Heeeeeej-Hóóóóóó…..
Végh Béla 2007.05.06 13:42:29
Kedves Barátaim!

Egy ilyen söjtöri buli után a 6 tagú zenekar kap 250.000 forintot. Ebből 5 ember 8.000 forintot a maradék egy ember közel 200.000 forintot kap bulinként.
Ha valakinek nem elég a (havi kb 8 buli) 64.000 forint, az elmehet, kereshet más megélhetési forrást. Nem csoda, hogy mostanában rengeteg tagcsere volt. Pénteki bulik ára 160-180.000 tehát ha utánaszámolunk a frontembernek havi 1 mill megmarad.
Egy söjtöri buliban van minimum 800 ember, jobb esetben 1200-1400 ember. 800 Forintos belépővel számolva ez kb 1 millió forint.
Tehát a belépőből ennyi jön be - ebből persze könnyü kifizetni a 2.5 kilót a zenekarnak - illetve a frontembernek.
A belépőnél nincs pénztárgép, se nyugtatömb - csak egy egyszerü tombolajegyet kapnak a vendégek - amelyen nincs rajt se cégnév, se adószám - ami ugye az APEH szempontjából törvényellenes (
www.apeh.hu). Tehát nuku adózás.
(ha a belépőből 1 mill a bevétel, akkor az italmérésből legalább ennyi, vagy még duplája - ja, és 2-300 százalékos haszonkulcs mellett ez is szép nyereséget hoz)

A Frontemberről még annyit, hogy általában éjfélután 1 óra körül ér oda buliba - és van úgy hogy csak 2 órát van ott - és erre a 2 órára veszi fel a 2 kilót.

A zenekar élőben egy árva hangot nem játszik (max az ének élő - bár sokszor az énekek is előre fel vannak énekelve - és mp3lejátszóval lejátszák a stúdióban előre felvett anyagot) - a hangszerek ki vannak téve mutatóba parasztvakításképpen.

Értenek hozzá, hogy lehet átvágni az szegény embereket!

Egy nagyon jó üzlet az egész...