Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_hiszem_el

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát az már biztos, hogy nyakunkon van az új gépek bemutatása, egy hónapon belül valószínűleg a frissített szériát tesztelgetjük, addig viszont a szivárogtatásokból kell megélnünk.A MacTrast szerint komoly átalakulásra érdemes számítani, ami a formára is kihat: átalakítják…..
nem_hiszem_el 2011.02.17 19:05:21
@franc0: Persze, veszek egy notit vagy fél milláért, aztán még elkezdek vele barkácsolni, meg ráköltök még 100k forintot...
Talán ott kezdhetném a történetet, hogy Gábor tweetjét valaki RT-zte, akit követtem twitteren. Válaszoltam erre a tweetre (linkeltem egy bejegyzésem), hiszen úgy éreztem Galaxy S frissítés témakörben egészen otthonosan mozgok. Ezután beleolvastam Gábor tweet folyamába és…..
nem_hiszem_el 2011.02.17 19:00:30
@www.szem.tv: Azért is hasznosak ezek az infók, mert mostanság ruházok be egy nyomtatóba, és sokat gondolkodtam azon, hogy mit tudjon, mit ne, stb, stb...
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
nem_hiszem_el 2011.02.16 18:33:54
@kasu: Hát ja, elég nagy különbség van egy Németo.-ban 150e km-t futott meg egy itthoni ugyanilyen autó közt. Ha céges autó akkor lelakják mert "nem az enyém", ha meg saját akkor az első tulaj még csak-csak rendbe tartja, de a második-harmadik már hordja a haverhoz a faluvégre, ahol majd okosba megcsinálják... Ehhh
Normális rendőri gondolkodás, hogy egy jármű vezetését kössük vizsgához. Egy olyan világban, amiben rend van, a polgárok szépen felkészülnek a vizsgára, és bár kicsit izgulnak, aki készült, átmegy. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Googles képes a fotókat értelmezni és a kép tartalmának megfelelő hasznos találati eredményeket megjeleníteni. Az app felismeri a híres logókat, épületeket, műalkotásokat, de képes különböző nyelvekről fordítani és névjegykártya információkat is értelmezni...
Mint bizonyára már hallottatok róla, a Nokia frissen kinevezett vezetője, Stephen Elop őszinteségi rohamával sokkolta a cég alkalmazottait, belső felhasználásra készült memójában.Elop valójában semmi olyat nem mond, amit ne gondoltunk volna eddig is: az Apple zseniálisan…..
Az Engadget összegyűjtötte a mezőny legérdekesebb szereplőinek a specifikációját, bár ezek közt akad olyan, amelyik még nem is kapható. Rövidesen azonban a táblázatban is látható eszközök közt lehet választani, és hát jól látható, hogy a tavaly áprilisban még abszolút…..
nem_hiszem_el 2011.02.10 19:14:04
@Sovellus: Miért lenne a Winphone zsákutca? Sztem sokan lenézik a Microsoftot, de azt nem kéne elfelejteni, hogy a nagy lenézés meg utálkozás közepette jó 20 éve piacvezető a maga területén és előbb-utóbb mindig sikerült összehoznia valami használhatót.
Arról nem is beszélve, ha a Nokia odateszi a hardvert mögé akkor igencsak ütőképes páros lehet.
Olyan jól pörög a piac, hogy az Apple nem szorul komolyabb átalakításra, így a következő generációs tablet a Wall Street Journal értesülései szerint korántsem lesz olyan újszerű, mint arra sokat számítanak. Inkább egy ráncfelvarrásra, finomításra lehet számítani.A lap…..
Prológus Lehetséges, hogy a nagy dotkom-bukta utáni két (a Google kivételével) legsikeresebb internetes üzleti modell összecsapása készülődik. A piros sarokban az Apple és az ő végtelenül centralizált, ám roppant kényelmes és biztonságos terjesztési modellje, az iTunes-ből…..
Tudjuk, hogy elég nagy bajban van a Nokia, zuhan a profit, a finn cég egyre jelentéktelenebb az okostelefon-piacon (a valódi okosmobilok piacán), és sokak szerint az új CEO, Stephan Elop a vállalat utolsó esélye. A fickó legutóbbi megnyilatkozása alapján mutatkozik némi reménysugár…..
A legenda szerint a II. pun háborúban a Szirakuszát ostromló rómaiakat több alkalommal meghátrálásra késztették a város védői, de nem fegyverekkel, hanem az idős Arkhimédész csodafegyvereivel. Ezek egyike egy egy vagy több tükörből álló eszköz volt, ami a Nap fényét…..
Kommentár nékül: A napokban beadta a nyugdíjkérelmét Zalatnay Sarolta. Még nem kapta meg a hivatalos adatokat, de pályatársait látván, ő sem számít többre, mint 30-40 ezer forintra. "Elszomorít, hogy ebben az országban teljesen ellehetetlenítik az embert. Most…..
nem_hiszem_el 2010.04.21 14:17:23
@Lacc78: Na meg a Playboy fotózás is hozott valamicskét, gondolom...
A lánya is jó példát lát: dógozni nuku, majd egy pénzes pasi eltart. Ha nem, akkor széttesszük a lábunkat.
Elbaszott egy rendszer? Az. Erre még rájátszanak, össze-vissza értelmezik a paragrafusokat? Úgy van! Ezt sorozatban használják ki a magyar állam törvényi és hivatali asszisztálásával az előzetesben ülő vagy bűntetőeljárás hatálya alatt álló emberek? Pontosan!   A…..
nem_hiszem_el 2010.04.20 14:21:45
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
nem_hiszem_el 2010.04.19 14:51:10
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Látod, a magyar még mindig kapható erre. És ez a baj. Aztán meg ha elfogy a liszt meg a cukor, jajveszékelnek, hogy ezek milyen mocskos módon megvezették őket.
nem_hiszem_el 2010.04.19 14:54:04
@derelyegrádi szellem: Nem, eddig nem akartak változást, így se olajat, se cukrot, se lisztet nem vettek boltban soha.
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..
nem_hiszem_el 2010.04.16 11:54:31
Remélhetőleg mindenki emlékszik Kern Józsefre és az ő H1N1-tesztjére. 2009.augusztusában ugye nagy csinadrattával bemutatta Diagon nevű cégének új termékét, amely állítása szerint két óra alatt képes eredményt hozni, mert más eljárásokkal szemben egy lépésben kimutatja a…..
Ó, Abszurdisztán, te csodálatos ... Több millió forintot költ a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság a költségvetéséből arra, hogy a 80-100 kilométeres távolságból ingázó rendőri vezetői bejussanak a munkahelyükre - tudta meg a HavariaPress. Minderre azt követően…..
Két hete írtuk, hogy előbb kitüntették Székely Juditot, a Szociális Minisztérium szakállamtitkárát, majd május 31-gyel felmentették. Nos, végre kiderült: ahogy sejtettük, pontosan azért mentik fel őket. A lovettáért. "A szakállamtitkárok megbízása a törvény szerint…..
nem_hiszem_el 2010.04.15 13:55:10
@broafka: Nézd, ami már 20 éve megy, annak pikk-pakk nem tudnak véget vetni. Semmiféle lmp-sek.
Lassan összeáll a kép, hogy zajlott le egy átlagos OVB-tag vasárnapi napja: Az "átlagos OVB-tag" reggel szépen felkelt, megreggelizett, elment szavazni, ahol örömmel észlelte, hogy minden überfaszán megy, pár perc alatt végzett, valószínűleg fontoskodott is egy keveset a…..
Jól indult a mai nap, reggel fél 8-kor Horn Gabi fejtegette a Mokkában az LMP és az SZDSZ közötti összefüggéseket. "Ha valaki elemezgeti a választási eredményeket -ezt csak kevesen szokták megtenni, de egyébként izgalmas játék-, akkor ööö....valami sorsszerű…..
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
nem_hiszem_el 2010.04.12 11:47:38
@EZsL: Egyetértek veled, és én is sajnálom, ami történt. Azt gondolom, hogy az MDF valami egészen mást akart volna kihozni ebből az egész nyamvadt mocsárból, de mint ahogyan Dávid Ibolya el is mondta: "pénz és hatalom nélkül ennyire voltunk képesek".
Én 4 éve rájuk szavaztam, örültem is, hogy bejutottak.
Mostanra teljesen szétcsúszott minden.
A helyében én is lemondtam volna, ez már nem politika, ami ma Magyarországon folyik.
Lendvai Ildikó már tegnap megadta az alaphangot a 28.972-ik demokráciaféltő sajtótájékoztatóján a legnonszenszebb magyar választással kapcsolatban, mikor emberek még éjjel is sorban álltak, hogy szavazhassanak. "A pártelnök hozzátette: annak megvizsgálását…..
Vastagbőr Nagyon készülnek 2010.04.09 10:01:00
Szigetvári és az MSZP ma bemutatja a sajtónak a Nagy Szoci Online adatbázist. Nagyon készülnek erre a roppant fontos eseményre, jelenleg is izzik, pörög az a backup ... Ez a "megmutatjuk a sajtónak a teljesen legális online adatbázisunkat" így első blikkre is az év egyik…..
nem_hiszem_el 2010.04.09 11:09:13
@órarugógerincű felpattanó: Én nem tartozom egyik oldalhoz sem, nekem bőven sok volt az elmúlt 20 év ahhoz, hogy lássam: Magyarországon nem politika van, hanem seggnyalás, hazudozás, csalás, lopás. Igen, az emberek már csak ilyenek, na de áldja meg az ég, aki politikusnak megy, az elsődlegesen a hazáját szolgálja, és nem meglopja azt!
Mindenki leszar itt már mindent, csak a győzelem a fontos, mert azzal hatalom és pénz jár.
Számomra irreleváns, hogy melyik csürhének mi van az adatbázisában, mivel azt sem hiszem el, amit kérdeznek.
nem_hiszem_el 2010.04.09 11:16:09
@órarugógerincű felpattanó: Hát nem tudom, én ezt így nem merném kijelenteni.
nem_hiszem_el 2010.04.09 11:19:32
@reKorrekt: Már maga a "képviselő" kifejezés is pejoratív lett.
A "kampánycsend" valami hihetetlenül elavult egy törvény, erről a múlt héten már írtam. László Róbert választási szakértő szerint "a kampánycsend intézménye még a rendszerváltás szülötte, amikor a törvény létrehozásában részt vevő demokratikus pártok…..
Sajnos úgy néz, nem lesz miniszterelnök-jelölti vita a választások előtt. Sajnálatos és szégyenteljes az egész komédia, a vita a vitáról. Mert az biztos, hogy az előző választások kampányairól csak képek villannak be (vagy még az sem), de az 1998-as Horn-Orbán, a 2002-es…..