Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schumacher Gewinn!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..
Schumacher Gewinn! 2011.01.21 17:16:42
@Giraffa:

Király vagy. Még mindig törölgetem a könnyeimet a röhögéstől, pedig van chf hitelem...
Schumacher Gewinn! 2011.01.21 17:17:18
@dekol84:
Ezért (is) tart itt az ország. Szerintem tisztelni kellene azokat, akik bejelentve 500-600 forintot keresnek, vagy többet. Eddig fizetésük kb.40-45%-a ment adóra (járulékokkal együtt 60-70%). A minimálbéresek pedig nem adóztak szinte semmit. Tehát a jól keresők TARTJÁK el az országot. Nem fikázni kéne őket, hanem többet tanulni és dolgozni, vagy esetleg példát venni róluk és tisztelni őket. Egyébként az 500 forint 16% még mindig sokkal több, mint a 100 forint 16%-a. Tehát akkor miért is utáljuk őket???

Na majd most kapok, hogy én mennyit keresek, könnyen pofázok... Hehe
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
A Benkő pettinget keres egy profin összerakott reality, az RTL Klub utóbbi pár évének egyik legjobb médiahackje, feltörték a bulvármédiát, és mindenki lelkesen elhiszi nekik, hogy ez így tényleg megtörtént. Mintha a Blikk arról cikkezne, hogy műhibapertől retteghet Amerika egyik…..
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..