Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S99

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bödi keleten Zamwa gallery 2014.03.29 19:44:52
Kedves Olvasóim! Már megint jó sok idő eltelt a legutóbbi bejegyzésem óta. Közben voltam otthon nem egészen 10 napig. Siettem volna vissza, hogy a Newroz fesztiválra, a kurd (és egyben a perzsa) újévre visszaérjek, de a repülőjáratok telítettsége miatt nem sikerült. Úgyhogy…..
Kedves Olvasóim! Most nem fogok nagyon sztorizni, feltöltöttem 113 képet a Flickr nevű oldalra. Aki ügyes, megtalálja. Aki nem, annak itt a link: http://www.flickr.com/photos/boedi_zoli/sets/72157639750105065/ Jellemzően a bazárban készültek, bár van pár, ami egy szupermarketben, a…..
Bödi keleten Kurd temető 2014.01.10 21:57:53
Kedves Olvasóim! Egy régi viccel ha kezdhetem, miért a hegyoldalba temetkeznek a kurdok? Mert ott a temető... Nos tényleg a hegyoldalban van a temető... Valahogy a mai bazárséta közben egy olyan helyre vetődtünk Feri kollgával, ahonnan látszódott egy temető. Nosza neki keressük…..
Kedves Olvasóim! Megosztok egy-két meglepetést Veletek, ami itt ért. Amikor tervezgettük, tervezgettem, hogy jövök ide, olvasgattam  az itteni időjárásról. Abban az állt, hogy a nagy rettenetes kurd télben néha lemegy fagypont alá a napi minimum hőmérséklet, és ennyi.…..
 Véleményük az új VW Poloról...
S99 2009.08.01 10:53:45
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Csak a cikk írójának üzenem, hogy jobban oda kellett volna figyelnie a bemutatón. Ez az autó valóban az Ibizával közös platformon van, de a Fábiához nincs köze, de lehet, hogy már az Ibizánál nem figyelt oda.
Az, hogy szép vagy nem szép valami az szubjektív nekem mint nőnek nem tetszik. Egyébként is a VW valahogy elfelejtett egyéniséget adni az autóinak. Az értékesítők mesélték, hogy berakták a Golf és a Golf Plus közé és nem is vették észre. Lehet, hogy ez az egyformaság valakinek tetszik, de sok márkánál sült el rosszúl.
Én vezettem szinte az összes nagyobb VW kereskedésnek már van, nem egy nagy élmény. Iszonyú nagy a kormánykereke és ezért a kanyarodásnál elég nehézkes, csak a sportnak normális a kormánya, de az nagyon drága. Sőt szerintem eleve drága, ha egy 1,4-es klímás,Trendline, 5 ajtós változatot szeretnék majdnem 4 millió, ami egy ekkora autóért elég húzós.
Nem tetszett a gázpedál, mert teljesen rajta van a középkonzolon, nagyobb lábú ember széttapossa a műanyag oldalfalat. Nem éreztem magm biztonságban sem annyira, mit állítják. Kicsi vagyok 160 centi de az oldalablak jelentősen a válam alatt végződött, amitől nem éreztem, hogy ha oldalról belém jönnek megvédene az oldalmerevítés.
A belső kép uncsi, igaz, hogy eltűnt a kék fény(csak a rádiónál tartották meg biztos nosztalgiából), de robosztus széles tele mindenféle gombokkal. Az üléskárpit műszálas a javából, azt meg kifejezetten pitinek tartom, hogy az alapváltozatban kopogós a műanyag és a központizár is kulcsos(kb. 10.000 forintos tételek)
Viszont átmentem a SEAT-ba ott kipróbáltam az Ibizát, ami sokkal külömb mint látványban, mint vezethetőségben és főleg árban. Sose fogom megérteni miért vannak az újságírók elájúlva a VW-tól. Sem desigban, sem műszakilag és főleg nem árban nem hozza azt ami régen, akár 8-10 éve volt. Hol van már a népautó kifejezés. Ez a szerepet átvette az Opel, a Ford, a Skoda és itthon a Suzuki. Egy kötelező szervíz 50-70.000, nagyon drága az alkatrész is hozzá.
Ja egyébként én iléyen autókat árúltam sokáig, úgyhogy akár még elfogúlt is lehetnék, de nem tudok.
Persze ez csak az én véleményem.

Üdv!
S99 2009.08.03 11:49:50
@Il mio nome è Nessuno: Az importőr csak tudja mi mennyi:-)))
S99 2009.08.03 12:00:16
@Ciri: Sértegetni a legkönnyebb!
Úgy látszik az a típusú VW rajongó vagy, aki semmi más véleményt kritikát nem fogad el. Sajnállak, mert ezek szerint csőlátásod van.
Egyébként a szakmában vagyok méghozzá elég régen és a volt kollégáim nem hazudnak és te sem minősítetsz 10-15 éves tapasztalattal bíró embereket.
A megérzések, tapasztalatok pedig szerintem sokszor fontosabbak, mint a puszta tények. Ha elolvasol bármilyen tesztet a 70%-a nem a tényekről szól. Mindenkinek más a fontos.
A Sportban igazad volt Highline a neve.