Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no more drama

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Facebookiáda 2011.03.25 23:40:26
Van néhány cég, akinek kezeljük a Facebook oldalát. Az elmúlt bő egy évben összegyűlt némi tapasztalat, ráadásként van szerencsém ismerni más cégeknél is a közösségi médiával foglalkozó embereket. Így aztán egyre több és több tapasztalat gyűlik össze arról, mit…..
A közvélekedés szerint Svájc nem tartozik a legizgalmasabb országok közé. Annyira pláne nem, hogy az ember egy hónap alatt háromszor is felkeresse - már ha nem bankigazgató, esetleg használtautó-nepper. Márciusban mégis vészesen közeledem a harmadik svájci határátlépésem…..
no more drama 2011.03.26 11:13:44
@aranypenz.blog.hu: Még mindig TAG Heuer, de ez itt egy vintage logo. Időnként használják, főleg amikor ki akarják emelni egy korábbi modellhez való kapcsolódást. Most is ez történt, lásd Mikrograph 1916-ból.
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
no more drama 2011.02.05 20:59:34
@Mille38: jó, akkor a 6 órás próbanapra a kislány hozza be a kilépő papírjait, bizonyítványmásolatokat stb., töltsük ki az adatlapját, írjuk meg a szerződését, adjunk megfelelő időt, hogy átolvassa, válaszoljuk meg a kérdéseit, módosítsuk a szerződést úgy, hogy mindkét félnek elfogadható legyen, jelentsük a bérszámfejtés és a könyvelés felé, küldjük el üzemorvoshoz, tartsuk meg neki a tűz- és munkavédelmi oktatást, majd ha mindezzel végeztünk, akkor mondjunk is fel neki, hiszen a próbanap végére értünk.
no more drama 2011.02.06 14:16:26
@Megdobbent: bejelentés nélkül dolgoztatni törvénytelen. zsebbe fizetni szintén. ez tehát nem megoldás.
no more drama 2011.02.06 14:55:10
@salapapa: ingyen dolgoztatni vérlázító. én sem hagynám, hogy a gyerekemmel megtegyék. azt írtam, hogy a jelenlegi szabályozás nem képes megfelelő jogi keretet adni a próbanapnak. ahogy többen írták, egyszerűen ilyen fogalom a Munka Törvénykönyvében nem létezik. olyan ez, mintha nem randizhatnál egy nővel, rögtön el kéne venned feleségül. kicsit macerás lenne megtalálni az igazit, n'est-ce pas? gondolom az a - kissé avítt - szemlélet húzódik emögött, hogy aki 18 évesen dolgozni kezd egy munkahelyen, 40 év múlva onnan fog nyugdíjba menni. ezért betonozza be a Mt a munkavállalót, mintha a piaci -, gazdasági - stb. környezet nem változhatna akár 4 év vagy 4 hónap alatt. az általad emlegetett kiskapukon azért közlekednek olyan sokan, mert a nagy kapu járhatatlan.
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
no more drama 2011.01.14 23:55:22
@Judea: Az ELLE főszerkesztője volt, de munkaviszonya kb. 1 éve megszűnt, akkor kezdett regényeket írni. Őzikeszem a fotón van csak, élőben olyan, mint Soma.
 Figyeljetek! Ez vicc! Tudom, hogy rossz a humorom, de könyörgöm! Trükkös volt ez a győzelmi beszéd, amennyiben Orbán a következő állítással fejezte be: „vincit voluntas tua”. Leghasznosabb középiskolai tanórám – elnézést mindenki mástól – a…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
no more drama 2009.09.29 01:05:03
@mrs. white: ez van, igen. csak a sírásós rész, az nem. mert egy tisztességes politikai műsor valóban kimúlt volna, ha az egyik oldal kivonul. most kimúlt, de pont a bevonulás miatt.
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..