Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PLa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg nem ismerjük a magyar kormány terveit, azt sem tudjuk megítélni, hogy helyes volt-e vagy sem az IMF-nek teljesen hátat fordítani. A minap jelentette be az IMF, hogy a korábbi éles ellentétek ellenére sikerült megegyeznie a román kormánnyal, így Románia megkapja hitelkeretének…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
PLa 2010.07.19 12:11:00
@mizrolist:
"az, hogy a mai piacnyitás után azonnal 280-ról 290-re ment fel az euró, 216-ról 224-re a dollár és 206-ról 215-re a svájci frank, határozottan nem azt bizonyítja, hogy "eh, volt már ilyen" - mert nem volt."

Észrevetted, hogy 2010.07.19-e sem volt még soha ma reggelig?
És lám, ma reggel ez is lett.
Nyílván Orbán műve ez is...
Viccen kívűl, a válság óta nagyon sok olyan dolgo volt, ami eddig még nem...
Egy hét és mindenki megnyugszik, addig meg csak a hülye rúgózik ezen.
Meg lesz az a hitelkeret is és a bankadó is.
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
PLa 2010.02.23 16:23:00
Ez a törvény önmagában alkalmatlan bármire is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint pl ez a topic.
A Holokauszt vagy megtörtént, vagy nem. Ha megtörtént, akkor valószínűleg játszva bizonyítható, ha meg nem, akkor akármit tesznek, úgy sem.
Valószínűleg megtörtént, de valószínűleg nem úgy, ahogy a történelem könyvekben van, hisz azt mondják, hogy a történelmet a győztesek írják.
Normális "világban" ezek a dolgok előbb vagy utóbb a helyükre kerülnek. Rég volt, rossz volt. Ideje felfedni a teljes igazságot. Igen, lehet hogy nem volt minden "túlélő" vallomása igaz, lehet, hogy nem halt meg annyi ember. De ez alapvetően nem fogja egy normális gondolkodású ember erről alkotott véleményét megváltoztatni. Szerintem számokról vitázni kell, de csak a tényszerűség miatt és nem elvek miatt. Oly „mindegy”, hogy 4 vagy 1 millió zsidó halt meg. Mindkettő óriási szám, a két számbeli különbség emberileg már felfoghatatlan, nem lehet azt mondani, hogy ez kisebb bűn mint a másik, mert mindkettő kiveri egy józan ember befogadó képességét.
Én abban látom a hibát, hogy ezzel az egész Holokauszt históriával, nagyon elszaladt a nyugati világ. Nincs helyén kezelve, már-már hisztéria övezi. Kárpótlás itt, kárpótlás ott. Múzeum itt, olyan központ itt.
Erről sokkal és sokkal többet kéne beszélni, vitázni, tagadni, védeni, stb.
A médiában nem az átlag zsidó véleménye van. Az átlag zsidó nem akar kárpótlást a nagyapja helyett, nem akarja, hogy a világ harmadik végén is, az ő hozzátartozóját sírassák.
A baj az, hogy erre szerintem már egy hatalmas "üzlet" épült, tönkre téve és meggyalázva ezzel a valódi áldozatok emlékét.
A Holokauszt tagadás vagy nem tagadás erkölcsi kérdés, erkölcsöt nem lehet kikényszeríteni, arra tanítani és rávezetni kell az embereket.
Ezt a törvényt nem szabad átengedni.
PLa 2010.02.23 16:47:45
@Hkacsa: Természetesen vannak akiknek ez még nagyon közel volt, de azt sem szabad elfelejteni, hogy nagyon sokaknak közel van még.
A magyarságból szinte teljesen ki lett "irtva" az emlékezés. Olyannyira, hogy a mai fiatalok (de még a harmincasok sem) semmit nem tudnak a II. vh.-ról. Ezeket az emlékeket a nagyapáink a sírba vitték, mert akkoriban tilos volt erről beszélni, tilos volt a magyar nép szenvedéséről beszélni.
Elvitathatatlan, hogy a zsidóság vesztette a legtöbbet, de mint már írtam ezek csak számok, amik egyéneket nézve értelmezhetetlenek.
Svábokat, magyarokat, cigányokat is öltek. (Ők is tudnak olyan történetet mesélni, amit ha hallasz, akkor ökölbe szorul a kezed és majd megörülsz a tehetetlenségtől és a tudattól, hogy milyen állat is tud lenni az ember).
Nem lehet a II. vh.-ból kiragadni csak a Holokausztot és csak azt tiltani, a túlélők és hozzátartozottaik miatt. Vagy mindent vagy semmit.
A ma élő németeknek is van "lelkük", ők is éreznek, ők is szerették a nagyapjukat, még ha az azt is tette amit tett.
Pedig nem egy filmet kell végig nézniük, amiben mondjuk szará lövik az amcsik a teljes német hadsereget. Röhögve és rágózva, büdös náci felkiáltások közepette.
Gondold el, hogy a te nagyapád is köztük lenne...jó érzés lenne ezt látni mindenütt. Jó érzés lenne azt érezni, hogy a te felmenőd, egy kihöröghető, megalázható, semmibe vehető ember lett. Akinek a halálából viccet, gúnyt, élvezetet lehet kovácsolni...
A II. vh. nem a zsidóságról szólt, hanem emberekről, ezt kéne megérteni.
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
PLa 2009.08.01 10:19:26
@Viktor H: Ez olyan South Parkos. Nagyon sok ember meleg, de a legtöbbről nem is tudod. Ők is csak normális életet akarnak élni mint te, semmi többet. Általában nagyon nehezen fogadják el önmagukat, nem rövid idő alatt és nagyon sokan közülük örök lelkiismeret furdalásban szenvednek a szüleik miatt, mert hogy ők biztos másra vágytak, nem olyanra amilyenre ő lett.
A melegek 1%-a sem megy ki a Andrássy útra felvonulni, mert nem tudja összeegyeztetni az értékrendjével.
A baj azzal a sok idiótával van, akik mindenáron meg akarnak valakit védeni valakitől. Jönnek és kikiáltják az úton őrjöngve (kamionon vonagló) felvonuló melegeket az átlagos elfogadandó melegnek, idióta gyerekes videót készítenek, kiállításokon kell nézni a toleranciáról szóló műveket, stb, stb.
Egy átlagos meleg, sokkal visszahúzódóbb mint egy átlagos heteró férfi. Nem velük van a probléma, hanem az unatkozó önkéntes "megvédünk téged" hadsereggel.
"Ok védj meg. De könyörgöm ki kérte?"