Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöcsevanalégynek

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
pöcsevanalégynek 2009.07.31 22:41:30
Én is ott voltam ezen a hastáncbulin.

A saláta homokos volt. Meg is jegyeztem a pincérnek, aki elnézést kért érte (bár kétlem, hogy tehetett róla, mindamellett tuti, hogy
sz@rt rá). Gondolkoztam is a panaszkönyvön (jajj bocs vásárlók könyve (volt már boltos, aki ezen is megsértődött!!)), de rögtön eszembe jutott, hogy melyik országban vagyok és, hogy ha itt minden jogos sérelemért reklamálnánk, akkor nem maradna idő megkeresni a pénzt, amit aztán homokos salátára költhetnék (a 22-es csapdája).

És igen, a vendégek is hozták a formájukat: a társaság harmada két és félszer annyit szedett a tányérjára, mint ami az eredeti választékban szerepelt. Még jó, hogy nem jutott a hastáncosoknak! Köszönet a saját rokonaiknak. Volt olyan bunkó is, aki a vaníliasodót levesnek nézte, a csoki mousse-t pedig májgombócnak bele (ez két külön választandó desszert volt egyébként).

Ez picit olyan szitu volt, hogy mi volt előbb: a paraszt vendég, vagy a paraszt vendéglátós.

Mindenesetre a Menta nálam bukta. Nem erősítem magamban a tudatot: igenis a Balkánon vagyunk. Megyek máshová. Jobb helyre, jobb vendégek közé. Hová is?! ;)

A hastáncos lányok szépen táncolnak, a mentában homokos a saláta, a vendég vályúnak nézi a svédasztalt, pöcse van a légynek. Mi a probléma? Minden a rendes kerékvágásban halad itt, a Balkánon...