Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyulacs

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kapcsolódik szervesen a blog témájához, de morgolódnék kicsit... Most olvastam, hogy az M1 autópályán Bicskénél veszélyes anyag ömlött az úttestre, ezáltal hatalmas a torlódás. Az ok: a szegélyt nyíró autót későn vette észre egy autó, hirtelen fékezett, ebbe rohant…..
Nyulacs 2009.07.31 21:31:10
Szép estét Mindenkinek!
A morgolódást kiegészíteném egy kicsit!
Kb.1 órával a baleset előtt jártam az M1-esen . A munkát jól láthatóan jelezték a kijelzőn! Előtte jól látható terelés és sebességkorlátozás jelzés volt.
A munkát el kell végezni valamikor. Utólag mondhatjuk, hogy nem ott, nem úgy ,nem akkor kellett volna.

Az a helyzet, hogy mindenki ész nélkül száguldozik, nincs tekintettel a környezetére és veszélyezteti a többi közlekedőt.

Mit keresett a kamion az előző sávban????

A Hegyeshalom-Budapest útvonalon kb. 10-15 veszélyhelyzetet okoztak előzésbe kezdő 80-90 km/óra sebességgel kivágó kamionok, amelyek sávváltáskor a folyamatosan 120-130-km/óra sebességgel haladó sor elé húzódnak be. ( ne is beszéljek az ennél gyorsabban haladóktól)

Bicske magasságában kirívó volt az a Waberer's kamion , amelyik egy folyamatosan haladó sor elé vágott be. Nem rajta, hanem a 15-17 autó sofőrjén múlt , hogy nem lett tömeges baleset. Szerencsére én a sor végén voltam :-)

Mikor lesz vége az eszetlen ide oda rohangálásnak, a fölösleges áruszállításoknak?

Pl. Veszprém közeli településekről a megtermelt terményeket viszik a budapesti nagybani piacra, ahol megveszi a veszprémi kereskedő és kiteszi a standra a veszprémi piacon. Fogy az üzemanyag, terheljük az utakat, szennyezzük a környezetünket azért hogy ugyan oda vissza kerüljön egy termék, ahonnan elszállították??? Zseniális!
Ezeken kellene jobbítani, nem minden második - harmadik poszttól anyázni...
Nyulacs 2009.07.31 22:21:58
@charlie: cca 15 körül talán. 16.kor landoltam Óbudán.