Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godofdeath

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
godofdeath 2011.02.05 12:19:33
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Régen többször téma volt, hogy a Media Markt PC Játékok Top 10 rangsorában a Mesterlövész (és más itten bemutatott játék) évekig jól szerepelt, sőt, az élen is volt. Onnan sajnos időközben kipottyant (ami vérlázítő!), de "VB1050" nevű kommentelőnk helyette az…..
Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a játékot, amelyet az igen kemény tv-sorozatról adaptáltak. A leírás a borítón igen jónak hangzott. Saját döntéseim alapján oldom meg az ügyeket, mocskosan vagy becsületesen. Hamisítok bizonyítékokat, lenyúlok pénzt, brutálisan vallatok…..
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
Mielőtt megjelenne az új Rossz PC Játékok videó, kis csemegeként kiraktam egy új ingyenes, de jó kiadást. Elég kemény kihívás, sok anyázással, de szerintem nagyon is szerethető.Az új videóba már belekezdtem, sajnos az állapotjelző még mindig defekt. A programot még nem…..