Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidéki23

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert kurvára elegem van abból, hogy hazudonom kell azért, hogy békén hagyjanak, hogy ne tegyenek fel olyan kérdéseket, amik zavarnak. Elegem van abból, hogy jópofiznom kell, unom, hogy mások kénye kedvét szolgálom, és nincs senki, akinek őszintén megmondhatnám a nagyot anélkül,…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
vidéki23 2009.10.02 09:44:21
Ha egy parasztra öltönyt húzol, attól még paraszt marad.

Én meg kikérem magamnak, hogy egy-két ilyen bunkó, meg néhány, a cég profiljához nem illő ember miatt leköcsögözzön bárki is engem, vagy más normális kollegámat. Véleményem szerint én segítek az embereknek, hogy eligazodjanak ebben a kurvára átláthatatlan kínálati helyzetben. Aki szerint ez hülyeség, az álljon neki, és próbálja magának intézni. A magyar átlagember nem igazán arról híres, hogy ért a pénzügyekhez, nézzetek csak körül a saját házatok táján. Én körül néztem és láttam, hogy mondjuk egy olyan hitel, ami nem vállalható, hogy teszi tönkre egy család életét, látom a nyugdíjas ismerőseimet, nagyszüleimet, akik kurvára nem azt érdemlik, hogy akciós csirkefarhátért álljanak sorba a piacon, emberek, nézzetek már körül! Mi van itt?
Én arról nem tehetek, hogy a függő biztosítás ügynökök, mobilbankárok stb. sok embert átbasznak. Nem tehetek arról, hogy az emberek bedőlnek a provident reklámnak, vagy az akciós lekötött betétről szóló plakátnak. A legtöbb esetben, ha lenne egy olyan ismerőse az ilyen embereknek, akit felhívnak mielőtt bármit is alá írnának, nem lenne annyi csalódott ember. Nyugaton a pénzügyi tanácsadás egy teljesen megszokott dolog, amit ráadásul jó magas órabérért csinálnak meg, itt meg ingyen is elérhető, mert már elég sok ilyen cég van itthon, ne legyetek már szerencsétlenek az Istenért!

Egyébként, azt valahogy kevesen említik, hogy a bnet folyamatosan lobbizik azért, hogy legyen pénzügyi alapismeretek óra az iskolákban, hogy a következő generációk már normálisan kezeljék a pénzügyi dolgaikat!

Bocsi, kicsit eldurrant az agyam.

De oda se neki, amikor majd faterom kézhez kapja az általam intézett nyugdíjt, vagy a haver átveszi a kéglijét, amihez én segítettem pénzt keríteni, még az ilyen bunkók sem fogják levakarni az arcomról azt a kibaszott önelégült mosolyt-fültől fülig ér :D

Egyébként ezt bírom itthon, fura is lenne, ha vki nem lenne köcsög. A kőműves azért köcsög, mert kőműves, meg két kezi munkás, az irodista azért köcsög, mert irodában dolgozik, a pénzügyes azért, mert pénzzel foglalkozik, az meg ugye a sátán műve, a hívő ember is köcsög, mert Isten ugye nincsen, az irredenta meg köcsög kopasz újfasiszta, az mszps komcsi köcsög, a szomszéd meg rohadjon meg, mert telik új fűnyíróra...a sor végtelen hosszú, mindenki köcsög, igaz parasztok? Ja várjunk, azok dolgos emberek, nincs idejük itt faszkodni. Bocsánat tőlük, módosítom a parasztot-bunkókra. Nézzetek magatokba kicsit.

Üdv, Egy köcsög bnetes