Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nightfever

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt körül még a teljesen elérzékenyült Argyelán Kriszta ült a mikrofon mögött, neki jót tett és kicsit összerántotta a "Kicsi lány szólalj meg, kérlek ne sírjál." szövegű bíztató sms. A zenelistán különösebben nem érződött a szitu, az óránként egy Video…..
nightfever 2009.11.19 05:25:54
@azértmertcsak: látom Te is csak egy idióta agyhalott vagy.Belőletek csak az irigység-parasztság-naivság beszél. Irigy vagy- mert a büdös életbe nem fogsz annyit keresni, és olyan könnyen mint ők. Paraszt vagy- mert más kárán tudsz röhögni.Naiv vagy- mert (bár nem tudom a korod) nem tanultad meg, hogy nem kell mindig maszturbálni, azért van a másik nem.
Nem mellesleg: Én hébe-hóba hallgattam Őket, az utóbbi 1 évben a Bumerángot kicsit többször.
Nem vagyok fanatikus rajongójuk, nem potyog a könnyem, valószínűleg mostantól az újat fogom hallgatni, de lezárult egy korszak,ami emberek részének jó volt más részüknek meg nem.Ja, és senki nem kötelezett rá, hogy ezeket az adókat hallgassátok.Ti akik most fikáztok,szánalmas pöcsök vagytok akiket ez elégít ki, mert szürke pontként korzóztok az utcán, miközben mindenki rászarik a fejetekre.
Nőjetek már fel, keressetek egy társat, rájöttök majd mennyivel jobb párban csinálni, mint mások baján maszturbálni.
A Ferrari exbajnoka részt vett a spanyol kiválasztásában, szívesen fogadja.”Fernando a Ferrarinál, nekem ez nagyon tetszik. Bevontak a döntésbe, kezdettől fogva támogattam a megszerzését. Biztos vagyok benne, jól fogja magát érezni velünk, isten hozott, Fernando” –…..