Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HA-WAJ (törölt)

9 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon kedves kötelességemnek eleget téve hoztam kóstolót a Karinthy hentestől cégünk két csinos, hurka-kolbász kedvelő hölgyének. A képen látható vidám fiatalember kihasználta a hirtelen jött lehetőséget, és ügyesen két hölgy társaságában behurkázott. :)Az áru…..
  Helyszín: Budapest, Soroksári út - Kén utca sarok. Jó közlekedésnél :) HÉV-megálló és vasútállomás kb. egy kolbászkányira. Nagyobb térképre váltás Időpont: 2011. május 6. Időjárás: napos, csendes Szöveges értékelés Kis csapatunk meglehetősen…..
Állathurka? Odabasz! Kolbászda 2011.03.24 12:00:00
Annó egy Pólós túrán néztük még ki ezt a helyet von Stirlitz-cel, és azóta is rendszeresen visszajárunk "tesztelni". Tegnap a hivatalos csapat tagjain kívül sok lelkes amatőrrel ismét megejtettünk egy offtopic (illetve szemi-offtopic) tesztet.Nagyobb térképre váltásA…..
HA-WAJ (törölt) 2011.04.17 21:25:53
A március 15-i négynapos hosszú hétvégére felkészülve elmentünk hurka-kolbász beszerzésre. Első állomás a Karinthy hentes volt, ahol vettünk sütnivaló kolbászt, meg hurkát, meg (nem sütnivaló) disznósajtot. Véresből volt "normál", meg sváb is, de sajna májas…..
 Miesto: Párkány, Casablanca Étterem, az egyirányú utcák környékén, a buszállomás mögött, Sobieski előttNagyobb térképre váltás  Dátum: 2011. március 10.Pocasie: A Tátra felett villámok cikáznak, de a Krivánon mindig kék az ég...Numericky…..
 Helyszín: Budapest, Budafoki út - Karinthy Frigyes út saroktól egy kolbászvégnyit vissza a Gellért tér felé... Nagyobb térképre váltás Időpont: 2011. március 4. Időjárás: napos, hűvös, 86-os buszon poros Számszerű értékelés (összegyűjtés…..
Állathurka? Odabasz! Húspalota 2011.03.09 16:20:00
 Helyszín: Budapest, Karinthy Frigyes út, egy hurkapálcányira a Móricz Zsigmond körtértől. Nagyobb térképre váltás    Időpont: 2011. március 4. Időjárás: napos, hűvös Számszerű értékelés (összegyűjtés alatt) íz állag kaja…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }A küldetés az küldetés, gondolták a bátor legények, és kimentek a mangalicafesztiválra. Nem riasztotta el őket az olcsó vásári hangulat valamint az azt ellensúlyozó hatcsillagos árak és az ostoba tömeg.Helyszín: Budapest Vajdahunyad Vára, majd a…..
HA-WAJ (törölt) 2011.02.22 22:17:32
HA-WAJ (törölt) 2011.02.23 08:06:25
A Nyugati téri kicsit túladagolt jólét után gyalogosan indultunk el Izabella király udvarának releváns étkeit felderíteni (Valaha volt egy Király B. vagy D. Izabella nevű kopaszpárti politukus, emlékszik még rá valaki? Na ezért nem róla szól a poszt...). Vonszoltuk magunkat a…..
 Helyszín: Budapest, Nyugati tér (Pinczi Hús-hentesáru) - az üzlet a B pontban helyezkedik el... Nagyobb térképre váltás Nagyobb térképre váltás Időpont: 2011. január 22. Időjárás: felhős, hideg Számszerű értékelés  íz 5 állag 5 kaja összhatás 5…..
Tegnap (12.21-én) a rendes napi ebéd keretében a II. kerületi Fenyőgyöngye Vendéglőben ismét volt a szezonális (saját vágásból származó) remek disznótoros. Nagyobb térképre váltás Íme a bizonyíték:Mivel csak egyedül kóstoltam, és nem is piacon, ezért…..
A karácsonyi vásári bódék világában Bécsben találni igazi gyöngyszemeket is, íme az egyik elárusítóhely:Sajna itt nem kóstoltunk, nem is emlékszem, hogy miért... :))..
Helyszín: Bécs, Naschmarkt (közel a Karlsplatz-hoz)Nagyobb térképre váltásIdőpont: 2010. december 20.Időjárás: havas, naposSzámszerű értékelés (összegyűjtés alatt)ízállagkaja összhatáshely összbenyomásSzöveges értékelésKalandos séták és…..
Helyszín: Bécs, Seilergasse 2. előtti árus (közel a Stephansplatz-hoz)Nagyobb térképre váltásIdőpont: 2010. december 20.Időjárás: havas, naposSzámszerű értékelés (összegyűjtés alatt)ízállagkaja összhatáshely összbenyomásSzöveges értékelésA…..
 Azt hiszem ennek kellett volna az első posztnak lennie, mindegy... jobb később, mint korán.Mintavételezési módszer:A kiválasztott piac jellemző büféjében vagy az önálló hentesnél a következőket rendeljük:egy-egy közepes szál sült hurka (májas és véres)egy közepes…..
Állathurka? Odabasz! Emlékek 2010.12.15 15:58:00
Hogy miért is szeretjük a hurkát? Mert már az anyatejjel is annak az ízét szívtuk magunkba? Mert a Balaton illatú nyarakat és a pároltkáposztás téli vasárnapi ebédeket idézi vissza? Talán ez a régi klasszikus is erősítette a vonzódásunkat ehhez a Hungarikumhoz: ..
Helyszín: Budapest XIII. kerület, Váci út (9-15.)  Nagyobb térképre váltásIdőpont: 2010. december 11.Időjárás: havas, borultSzámszerű értékelés (összegyűjtés alatt)ízállagkaja összhatáshely összbenyomásSzöveges értékelésA valamikori…..
Helyszín: Budapest III. kerület, Kórház utca (37-41.)    Nagyobb térképre váltás   Időpont: 2010. december 11. Időjárás: havas, borult Számszerű értékelés…..
Első posztunk mi más is lehetne? Hurka-kolbász értékelés... remélhetőleg a posztok többsége ezt a témakört fogja taglalni, persze mindezek mellett egyéb nyalánkságok is lesznek (bajor csülök, kolbászka, perec, technológia).Szóval, ma reggel a kissé korai meeting után hoztam egy…..
HA-WAJ (törölt) 2010.12.12 16:56:00