Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skadi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihalik Enikő mellett másik nemzetközi hírű modellünk, Rajzák Kinga is hallat magáról végre. Személy szerint én jobban kedvelem Kingát, szebbnek és talán profibbnak is gondolom őt.Ezúttal a Pop magazin őszi/téli számában láthatunk egy remek és igencsak hosszú, ráadásul…..
Giorgia May Jagger-ről az orosz Vogue áprilisi száma közölt le egy fotósorozatot. Háát.. ööö... azt eddig is tudtuk, hogy nem a legszerencsésebb géneket örökölte... már ami a külcsínt, de legalábbis a száját illeti... de azt leszámítva, valószínűleg valamilyen -…..
Skadi 2009.08.23 21:47:32
Az orosz Vogue szeptemberi számából - melynek Kate Moss a címlaplánya is - érkeztek meg hozzánk a képek.A fotós Sølve Sundsbø, a stylist Simon Robins, Kate pedig Gucci, Balmain és Alexander McQueen ruhákat visel...
 Ősszel több tervező, illetve divatház kollekciójában visszaköszön a tyúkláb-minta, amely általában fekete-fehér, de előfordulhat más színösszállításban is.Én kis mennyiségben, illetve bizonyos ruhadarabokon (például kalapon, sálon) kedvelem, de…..
Skadi 2009.08.22 00:36:04
Amit egy húsz év körüli fiatal, vagy még inkább egy tinédzser kívánhat. Színes, vidám, fiatalos, laza ruhákat, kapucnis pulcsikat és leopárd mintás cuccokat.Csak egy fontos dolog: ne a képeken látható módon kombinálják őket, mert ez így egy kicsit túl sok a jóból :)Bár…..
Skadi 2009.08.07 11:09:10
Ezúttal a brit Vogue szeptemberi számának címlapján láthatjuk viszont Kate-t...
Skadi 2009.08.04 16:10:39
A Zara őszi ruháit egyelőre csak bábukon tudjuk szemügyre venni. A színvilága elég komor (az első képet kivéve), nekem leginkább a novembert juttatja az eszembe.Van pár ruha, ami tetszik... úgyhogy ősszel biztosan érdemes lesz benézni valamelyik Zarába, ha másért nem is, de…..
A képek az augusztusi Harper's Bazaar-ban jelentek meg Abbey-ről. A fotós Anthony Ward volt.Hogy tetszik?..
A MaxMara új arca Mihalik Enikő lett. Ő fogja népszerűsíteni a divatcég őszi/téli kollekcióját.Íme a kampány képei (14 darab):..
Eva Herzigova a Numero Tokyo szeptemberi címlapján szerepel - ezt már tudjuk. De vajon milyen lett a fotósorozat, melyet a magazinban közölnek? Íme: ..
Jeremy Scott ismét tervezett az Adidas számára.Ezúttal a munkája (szerencsére) mindössze két edzőcipőre korlátozódott. De azok legalább kellően sokkolóak. Persze túl sok jóra nem számíthattunk az előző kollekcióinak ismeretében: tavaszi/nyári kollekció (itt)…..
Skadi 2009.07.31 16:17:56
Két újabb divatfotó látott napvilágot a Missoni őszi/téli kampányából. (Az első kép itt látható.)A lány továbbra is Hanne Gaby Odiele, a fiú Devin Childers, a fotós pedig Ryan McGinley...