Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadinho

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy pillanatra tegyük most félre, hogy a Bagi-Nacsa páros már jó ideje nem vicces, végül is elvileg még valamikor lehetnek megint azok. De úgy néz ki, még az is kérdéses, hogy mostanában képernyőre kerülnek-e. Szegények egy hónapja lelkesen nyilatkozták, hogy új közös…..
Vadinho 2009.08.24 14:42:32
@seventyfour: és a Saskabaré, az smafu? :D :D :D Mondjuk, a Bagi-Nacsa első pár fellépése tényleg jó volt (szemben Sas Józseffel, meg az Irigy Hónaljmiriggyel, akiknek már az első fellépése is gáz volt, az xxl-ről ne is beszéljünk). Amikor kb. ötvenedjére nyomták el ugyanazt a haknit, na az már nagyon uncsi volt.
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Vadinho 2009.08.22 20:04:38
@Bukowszky: Orbánnal semmi nem fog változni? Ha csak annyi változik, hogy állami pénzből nem a nyíregyházi focistadiont teszik UEFA-kompatibilissé (ki ne hallott volna még a nemzetközi kupákban minden évben vitézkedő nyíregyházi aranylábúakról?), hanem a debrecenit, nekem és a legtöbb debreceninek már megéri Orbánra szavazni. Addig, amíg ilyen jelek mutatják, hogy Debrecen "büntiben" van (persze, lehet ellenpéldákat hozni, épült ez meg az, de akkor magyarázzuk meg ezt a stadion-dolgot is észérvekkel, kiváncsian várom), addig a legnagyobb ellenzéki párt lesz a legnépszerűbb erő, ez nyilvánvaló, minden vélt vagy valós hibájával együtt.
Vadinho 2009.08.22 20:09:27
@varasd: Kedves Varasd, idézzük azért fel a megelőző mondatokat is, mert úgy korrekt:
„A médiában megjelent téves híresztelésekkel ellentétben a romagyilkosságok kapcsán elfogott személyek nem tartoznak a Loki-szurkolók szervezett közösségéhez, az elfogásuk helyszíneként megjelölt szórakozóhely pedig nem a DVSC keménymag törzshelye." És csak ezt követően jön az általad idézett mondat. Egy kicsit szerintem így másabb a leányzó fekvése: a loki szurkolóknak ebben a helyzetben ki KELLETT adni egy közleményt (mert a nol.hu és mások megírták, hogy loki szurkolók az elkövetők), egy ilyen közleménybe pedig ma ott tartunk, hogy bele kell írni, hogy "és egyébként elhatárolódunk", mert különben egyből az jött volna, hogy még csak el sem határolódnak. Pethe Tamásék (Loki szurkolók egyesülete) helyzete teljesen más ebben az esetben, mint Kósáé.
Vadinho 2009.08.22 19:54:42
Én meg arra nem emlékszem, hogy Bajnai Gordon az elfogásukat követően elhatárolódott volna a gyilkosoktól, akik mindenekelőtt magyarok, és legfeljebb ezt követően sokadjára debreceniek. A debreceni hírportálon van egy rövid cikk, a miniszterelnok.hu-n semmi. Akkor most Bajnai Gordon cinkosan összekacsintott a cigányokat gyilkolászó magyar állampolgárokkal?

Egyébként az tényleg gáz, hogy néha mik hangzanak el a lelátón, de elárulom, nem csak Debrecenben, sőt: az elmúlt hetekben, hónapokban itt nem rendeltek el egyetlen zártkapus meccset sem, szemben nagyon sok más hellyel, ahol durvább dolgok hangzottak el, és az ottani polgármester szintén nem határolódott el a focicsapattól. Szóval, abban a bloggernek igaza van, hogy ez csúnya dolog (finoman szólva), csak abban nincs, hogy ennek bármi köze lenne Kósához, dehát enélkül ugye nem lenne értelme a blognak.

Magyar Gárda: nem kéne őket minden létező fórumon sztárolni, és nem kéne annyit lopni állami szinten és főleg odáig zülleszteni a rendőrséget, hogy az emberek egy jó része úgy érezze, igénye van rá, mert különben itt nincs közbiztonság. Ennyi. És nem erővel kell szétverni őket szerintem, hanem "tanítással", ésszel kell rávenni az embereket, hogy nem ez kell nekik, van más, kulturált alternatíva. Csak hát ez pénzbe kerül, és hiteltelen emberek szájából nem fog menni. Így viszont időnként hőbörögnek kicsit a Magyar Gárdások, aztán rá lehet kenni az egészet a Fideszre, tiszta haszon, főleg a kormánypártoknak, akiknek semmilyen más esélyük nincs arra, hogy pár százalékot visszaszedjenek a népszerűségükből...
„A polgármester márpedig olyan, hogy az nem lop. Nem hazudik, nem csal. Sem helyből, sem nekifutásból!” – ennek a kijelentésének a súlyát azonnal megértette mindenki, mert a hangadónak két szabadrúgása sem jött össze a mérkőzésen. Sem helyből, sem…..
Vadinho 2009.08.03 20:09:52
Kedves blogger! Tudod vagy sem, hogy eltesz Kósa 10 %-ot? Ha tudod, miért nem tettél már feljelentést, tényekkel alátámasztva? (Egy komplett kormány és rendőrség segít ebben benneteket jelenleg.) Ha nem tudod, miért nem fejezed be ezt az aljas lejárató suttogó propagandát?

Kedves index! Mit csinált Kósa ellenetek, hogy újabban állandóan a címlapon van ez a blog is? Vagy ti már tudtok valamit (előrehozott választás, miniszterelnök-jelölt), amit mi még nem?

Kedves budapestiek! Maradjon csak meg nektek Mr. "biztosan kevesebb, mint 10 %, és Budapest épül,szépül" Demszky Gábor! Mi meg itt Debrecenben valahogy csak kibírunk még 10-20 évet Kósával. :D

És még egyszer Kedves Blogger! Emlékeztetnélek, hogy volt idő, amikor a te szíved választottjai vezették Debrecent, konkrétan 1998-ig. Megvolt a lehetőségetek, és mi is épült ez alatt a 8 év alatt Debrecenben? Mert én konkrétan semmire sem emlékszek. És mi is épült 1998 óta, Kósa idején? Sétatér, Főnix csarnok, Kölcsey Központ, sportuszoda stb. Nekem már ennyi elég, hogy ismét Kósára szavazzak majd, és nem érdekel, hogy ebből a pénzből le lehetett volna aszfaltozni az x utcát. Mert az x utca a ti időtökben sem lett leaszfaltozva 1998-ig, csak akkor nem épült itt semmi. És szerencsére még sok tízezer ember is ugyanígy gondolja, mint én. Te pedig a suttogó propagandáddal mehetsz, ahova akarsz. Javasolom Budapestet, elvégre ott Demszky biztosan nem tesz el egyetlen fillért sem, és Budapest az elmúlt 19 évben egyre csak épült, szépült! :D

Legközelebb mi lesz egyébként a hír? Hogy a virágkarneváli menet azért táncol mindig pont a régi városháza előtt, mert akkor Kósa a városháza erkélyéről tudja nézni a felvonulást, mert sajnál 1000 forintot a jegyre, és ezzel is megrövidíti a várost? :D
Vadinho 2009.08.03 20:43:19
@varasd: Basahalom boulevard - az első DEBRECEN blog... Nincs leírva, hogy Kósáról szól, valóban. Csak adva van egy blog, amely debreceni dolgokról szól (nézd csak meg a blog alján és tetején a képeket, hol látod ezek között a Lánchidat vagy a diósgyőri várat, esetleg a szegedi dómot?), és most ír "egy" polgármesterről. És adva van továbbá egy blog (ugyanez), melynek szerzője eddigi írásaiban lényegében mást sem csinált, mint Kósát fikázta, olvass csak vissza az archívumban. Szégyen, gyalázat, de én ebből arra következtettem, hogy az írás Kósáról szól.

A bloggernek sem kell félnie, mert gondosan ügyel arra, hogy csak sejtessen, a jól bevált szoci suttogó propaganda módszereivel, hiszen, kedves Varasd, igazad van, sehol nem írta le a blogger, hogy Kósa lenne a Mr. 10 %.

Persze, ebből a logikából az is következik, hogy nem antiszemita pl. azt kiabálni a focimeccsen, hogy "Auschwitzba indul a vonat", hiszen sehol nem mondják, hogy ez a vonat zsidókat vinne és pláne nem hogy a gázkamrába, igaz? (Elnézést a példáért, nem akartam senki érzékenységét megbántani.)
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..