Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puding.-

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen én szeretek piálni Minden rosszat megcsinálni Éjjel nappal csak butulni S tuttijózni meg zenélni Lakótelepre lejárni A panelházakkal szemezni A közérttel szemben a két arc Komersz vodka a garatban (jajj, de jó!) Csúszik, csúszik lefelé Az egész brigád már szanaszét Mit is…..
puding.- 2011.03.23 00:41:29
www.youtube.com/watch?v=fSvm3pC5rbY&feature=related

ezmiiiiii amint mutatták,egyből a szarzeneblog jutott eszembe.
Vmi megasztár volt hajdan.. nem is érteni a szöveget, a klipet meg paintel vághatták össze :D...
Valaki magyarázza el nekem, hogy ezt az egész rémséget jegyző, egyébként német Gummybear International nevű céget mi motiválta abban, hogy minden létező nyelven megalkossa ezt a "dalt". Nem viccelek, van német, francia, spanyol, minden. Még héber is. Meg persze magyar:…..
Különösebben nem lehet ezt kommentálni. Szar. Kőkeményen. Érdemes figyelni a szövegre. Mátó mágá helyett én vágyok... ..
puding.- 2009.10.12 17:25:32
BRÉKING: szeptember 11-én úgy gondoltuk, valamivel meg kéne emlékezni a terrorizmus áldozatairól. Az alábbi videóban állítólag valamelyik valóságshow volt résztvevőjével van dolgunk. Nem kilencvenes évek, de azt az ipari pusztítást, amit a dal meghallgatása okoz az…..
Rácz Erik frontemberlésével 1992-ben alakult meg a méltán hírtelen Erik a Viking nevezetű együttes, amely szerencsére 1996-ban feloszlott, így Erik megcsillanthatta nekünk tehetségét Mr. Rick néven és beletolta az arcunkba többek között ezt: ..
puding.- 2009.08.29 15:25:23
Bevallom, vétkeztem. Nem megy ki a fejemből Kefír és Szamóca (!!!). Engedjük hát, hogy jó legyen, és merüljünk el egy olyan világban, ahol nem vétek a szkúteresszőke haj, és az, hogy az előadókat eredetileg T-boysnak hívták. True story.   ..
Picit elaludtunk, de nagyon belejöttünk a webcamos "rajongói" klipek közvetítésébe, hát itt van még egy. Akit érdekel az eredeti, megtalálja itt. De azt hiszem talán a legérdekesebb ebből a klipből mégis inkább Lakatos Cshapo Csaba interpretálása. Vigyázat, a lenti…..
...de nem pornóból, hanem zenéből. Államalapításunk ünnepét legalábbis gyorsítókkal kell élvezni, és ehhez a zenét mi szolgáltatjuk, nagy örömmel. Volt ugyanis ez a meghatározhatatlan dolog, amit hívtak eurotrance-nek, hardcore-nak, technónak, és még ki tudja, minek.…..
This is a party song that makes the party goin' on Ki ne ismerné a svájci Peter René Baumannt, akitől annak idején sikitófrászt kaptunk? Hát, jöjjék az áttörős időszakából a derizöparrré, ami meghódította a svájci, az osztrák, a belga, a svéd és a norvég toptvenit. Manapság…..
Vannak olyan dolgok, amelyeknek egész egyszerűen nem szabadott volna megtörténniük. Valószínűleg egy egész generációt tett tönkre a Kuckó mackó (barnamackó, nyakában egy színes sál), a Csovi csovi Jasper (még Youtube-on sincs fenn), a Nyuszi muszi (sohasem alamuszi), és ki tudja…..
Remélem nem haragusztok, hogy az ezredfordulón túlról, de ez kegyetlen. Ici-pici sztringbíkíní... Köszönjük, puding.-..
puding.- 2009.08.08 18:15:12
Tudom, hogy nem kilencvenes évek, tudom, hogy nem zene, de ez melett nem mehetek el szó nélkül: "Végre egy lemez, amivel a szülő nem károsítja a gyereket..." (zene.hu)VIGYÁZAT, KIEMELTEN BÜNTET!Csak erős idegzetűek indítsák el a lejátszást! ..
Muszáj kivételt tennünk: a Juventus Rádió reggeli műsorának Főfagyi-dala (Főfagyi, baszd meg!) nem '90-es évekbeli, hanem múlt heti, viszont a határokat újradefiniáló-bőrletépő módon szar, és nincs az a nosztalgikus részegségi fok, ahol viccessé változna. Lady Gaga Poker…..
puding.- 2009.08.05 14:43:16
puding.- 2009.08.07 22:30:51
@mbácsi:

:D:D:D:D:D:D:D:D --osztom--
Na ez valahol a nemzetközi mezőny legalja - legalább még négy számot tudnék mondani ettől az "együttestől", ott volt a Willy use a Billy, a Max don't have sex with your ex, vagy a Fred come to bed, és mindegyik rettenetesen rossz volt. Rajzfilmcsöcsök és rajzfilmsperma, ez az…..
Nehéz megszólalni a Főfagyi-dal után, de ha már az aljánál meg a nyalinál járunk, itt van valaki, aki biztos bekerülhet a Nyalikommandóba: a zavaró frizurák, a felkavaró hangú nő, az egész jelenség a klippel együtt olyan......fura. A dal 1994-es annak idején négy…..
Nem bírtam ki, hogy ne renitenskedjek, így mégegy fórefklább mára. A szövegre nagyon tessenek odafigyelni, gyöngyszem. A kedvenc részem: Jogod van hallgatni, sőt jobban is teszed, Ha tényleg szeretsz, járjon a szexen az eszed! Hiszen a hófehér tangabugyit találták ki neked,…..
„Amikor ezt a dalt először láttam 1994-ben, annyira el voltam szállva a meszkalintól, hogy azt hittem, elvesztem egy rajzfilmerdőben” - írja erről a számról az egyik kommentelő, és teljesen igaza van. Amiért bekerült: szakemberek egybehangzó állításai szerint ez a banda…..
puding.- 2009.08.03 19:53:29
@bdan: ne már..:D képtelenség hogy a whatwhat nem elég legalja..:D..kíváncsi vagyok mi jöhet még ezek után
Megpróbálták a magyar Vengaboyst, a műfajon belül tulajdonképpen hibamentes lenne, ha sikerült volna találni egy fokkal egyszerűbb és mégis jelentéstelibb refrént. (Danitól) Dani megjegyzése: aki hozzánk hasonlóan első látásra beleesne Lollyba és Twitybe, itt találhat…..
Petra, Attila és Márk - a miskolci Kiwi együttes 1998-ban alakult. Remekül betöltötték a Soho Party feloszlása után a magyar poppalettán kialakult kínzó űrt (meg mondjuk a sohopartys gyerek volt a menedzserük). Két évig bírták a szakmában. ..
A kempingágyamon Balatonszárszón Összebújhatunk, több mint százszor Dom dom digidom A szívem nem adom Egy hálózsák alatt úgysem férsz el Bújjunk össze, gyere, inkább kétszer Ha valaki ezt érti, legyen kedves, magyarázza el nekem. Nem csak a digidomos részt, úgy egyáltalán.…..
Egyelőre ez a legalja. A szerencsésen egynyári Tik-Tak zenekar Fránya csengő című száma 3 percben összegez mindent, amitől a ’90-es évekbeli popzene rossz volt. Zoltán Erika menedzselte, akinek önmagában elévülhetetlen bűnei vannak, kiskorúakat dolgoztattak benne, a szám…..
puding.- 2009.07.31 14:55:19
@zsombor:

ez ugye költői kérdés:D
puding.- 2009.07.31 22:09:07
@martinbácsi:
kemény :D:D ki gondolta volna hogy a büntető műsor ide növi ki magát :D //most hallgattam vissza ..=) //