Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meyer Lansky

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „ Komoly kapcsolatot keresek”  A napokban rávettem magam egy kis netes ismerkedésre, hiszen 27 éves pasi vagyok és singli. Szóval az egyik ilyen társkereső oldalon regisztráltam és írtam egy 36 éves érettnek és bölcsnek vélt nőnek, aki kizárólag komoly…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Meyer Lansky 2010.01.24 19:15:25
Üdv mindenkinek!

Mindig is érdekeltek a nők és az elvárásaik, igényeik...
Nagyon érdekes ez az egész sírás-rívás story.
Én szerény véleményem szerint az igazi megtalálása vagy a boldogság beköszöntése nem a tökéletes pasin fog múlni, mert a diploma valóban értékes és hasznos dolog, de valójában mindössze 3 dologra alkalmas:
- tudást és bölcsességet ad és szakmát.
- elismerés a többiektől és magunknak.
- és önbizalmat.
Szerintem ezeken a dolgokon kivűl nem ad mást, és nem kell a 2 diplomára hivatkozva megmagyarázni, hogy miért nem és miért nem...
A Blogban nem láttam mást, mint HA ez lesz akkor igen, HA ez lesz akkor igen.
Tudjátok az én szakmám programozó és ami rögtön szembetűnt : IF , IF, ez az egész párkeresés egy több ágú szelekció, tele van feltételekkel és ha valaki minden feltételnek megfelel akkor lefut az áhított program amit boldogságnak hívnak, de ha csak egy feltétel kimarad a program ezt fogja ki irni:
Default: " Az adott feltételeknek nem felelsz meg, majd legközelebb sikerül"...
Szóval 100 szónak is 1 a vége: a lényeg a saját életünket kell megelégedéssel és boldogsággal feltölteni, akkor talán nem lesz szükségünk a feltételek hadára és beérjük egyszerűbb partnerrel is, mert végülis lehet akár mennyi diplomád az érzelmi oldalad nem fejlett, csak szebben és finomabban találsz kifogást és mentséget.
Miért kell a tökéletes, a frankó amitől lecsúszik a bugyi?
A válasz:
Mert egyedül unatkozol, és belül egy savanyú nőci vagy aki egy pasi által akar boldog lenni, mert önmagad nehéz elviselni és kell valami amitől boldog leszek, és majd akkor csak is akkor...
Szerintem ha James Bond lenne életed párja ott is lenne bee bee, mert a hiba benned van, amig belül a maximalizmust nem adod lejebb addig boldogtalan leszel.
És a kedvencem: HA ló nincs, szamár is megteszi VAGY vénlány maradsz.

Nos férfiként én így látom a helyzetet, és nem kell a tökig diploma ahhoz, hogy valaki ember és értékes ember legyen. Mitől vagyok férfi? Nem csak a nemiszervektől, hanem attól, hogy felnőttként kimerek állni és elmerem mondani ezeket a nő szemébe is. Mindenkinek lehet véleménye, ez az enyém volt.

Üdv: Meyer Lansky
Meyer Lansky 2010.01.24 19:21:00
@HRita: Akinek nem inge az ne vegye magára :)))

Nem , de?
Tisztelt szerkesztők!    A volt kollégám esetét szeretném megosztani önökkel, ha lehetséges, közöljék oldalukon!Előre is köszönöm.   Számítástechnikai cégnél dolgozom rendszergazdaként, bár ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. Idén augusztusban…..
Már lassan 1 éve van párom, eleinte azt hittem róla, hogy ő a tökéletes férfi, az ideál, ahogy teltek a hónapok, egyre agresszívabb lett, szexuálisan is. előtérbe került a a volt párja, ment az sms, telefonhívások, néha összefutott a csajjal, elvitte ide-oda, a csaj IS KERESTE A…..