Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsófaszalasszó

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán fordul elő, hogy a magyar videók és a külföldi klipek között ennyire kicsit legyen a minőségbeli különbség a klipmegosztásban. Jó persze, Danny Brown vagy a Jack Beats animációs videójához azért bőven van hova fejlődni a teslavoxnak, de kezdésnek ez sem rossz. A Cribs…..
Előző posztunkban leírtuk, hogy tulajdonképpen az Achtung Baby az utolsó olyan U2-lemez, amin az ír zenekar valami nagyot tudott alkotni, most pedig pár magyar zenész nyilatkozik arról, mit is gondol az 1991-es albumról, és úgy magáról a U2-ról. Frenk (hiperkarma) Az Achtung Baby a…..
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
Unite and Take Over: Comic Stories Inspired By The Smiths címmel képregénykötet jelenik meg novemberben, aminek érdekessége, hogy a '80-as évek egyik legmeghatározóbb zenekarának, a Smithsnek adaptálja egyes dalait. Az ötletgazda, Shawn Demumbrum 13 író-rajzoló párost kért fel, hogy…..
Másfél évvel ezelőtt, mikor belekezdtek a klipforgatásba még ők sem gondolták volna, hogy ilyen sokáig fog tartani vagy, hogy egyáltalán elkészül, de ma bemutatjuk a Jazzékiel új videóját. A Kamilla ötletéről, a forgatásról és a zenekar terveiről Veszéjes Áron…..
Subba A nap képe: Evan x Lupe 2011.02.03 13:38:11
Evan Seinfeld a Biohazardból és a csaja, Lupe Fuentes. Inked Magazine interjú Evannel itt. ..
Az új eat me!-lemez címe egyelőre nem ismert, csak az, hogy a zenekar csöpögtetve adagolja majd azt a közönség elé. Ennek egyik bizonyítéka a Jesus Call Center című dal, ami most itt a Lángoló Gitárokon debütál. A szám egy balatoni dzsemmelés eredménye, koncerteken már párszor…..
"A Nemjuci tagjai felhagytak a zenéléssel és civil emberként ünnepeltetik magukat. Juci hazament a szülővárosába, Kapuvárra és minden reggel hattól a munkahelyén görnyed. Vasalóból, a repülő dobosból utcaseprő, Matyiőből autószerelő lett, Tomi pedig a média oszlopos…..
30Y – Városember (Megadó Kiadó) Nem túl szerencsés dolog Pécsről alternatív popzenekart indítani, hiszen van/volt ott egy név, amelyik nem csak a város, hanem egy egész korosztály és közeg hangulatát, ízlését meghatározta. A Kispál és Borz hiába nem létezik már, egy…..
Dzsófaszalasszó 2010.12.29 13:38:06
@tab4: Szerintem kicsit összecsapott. John Danko nem igazán tudott mit kezdeni ezzel a lemezzel, valószínűleg inkább tetszett neki, mint nem, így rittyentett egy ilyen "szimpatizálós" kritikának nagy jó indulattal nevezhető valamit.
Kedves János, miközben dicséred Beck szövegeit, jelzem, azt, hogy: " Vadászcsoport vagyunk mind foltos barlangrajzban" Bereményi Géza írta. Ő a Jó Január Hercege szövegét.
Dzsófaszalasszó 2010.12.29 16:44:21
@-dj-: Igaz, igaz...
Újabb mérföldkőhöz ért a YouTube videomegosztó portálon Lady Gaga, akinek klipjeit már egymilliárd alkalommal játszották le a honlapon. Márciusban ezt a számot egyszer már elérte, de akkor az interneten található összes videómegosztót nézték, most viszont csak a…..
Dzsófaszalasszó 2010.10.28 15:56:50
Mivel várnak a lemezkiadónál? Régebben több gramm kokainnal, ma már csak paradicsomlével...
Dzsófaszalasszó 2010.05.19 15:38:01
Rettentő dolog történt a Stereophonics énekes-gitárosával, Kelly Jonesszal Szingapúrban: fejbe dobták egy szandállal koncert közben, amitől annyira kiakadt, hogy intett a többieknek, és befejezték a bulit. Jones az attakot követően azért még egy köszönömöt elmormolt a…..
Dzsófaszalasszó 2010.05.04 16:05:42
Dzsófaszalasszó 2010.05.04 17:04:31
@busoka: Nagyon szép a szókincse ennek a Philnek :-) Igaz, aki érzékeny az ilyesmire, ne menjen rockoncertre.
@sixx: Azért nem lehet mindenki Henry Rollins azok közül, aki színpadra áll. Azért mert szereti pengetni a gitárját és énekelni, nem biztos, hogy eltűr minden hülyeséget a nézőtérről, meg szívesen megy le verekedni közéjük.
Négy év szünet után idén nyáron ismét turnéra indul a Primus. Egyelőre csak amerikai dátumokat jelentettek be, ami egyben közös körút lesz a friss lemezzel jelentkező Gogol Bordellóval. Les Claypool experimentális rockcsapatának ugyan friss albuma még nincs, de 2011-ben lesz ilyen…..
Dzsófaszalasszó 2010.05.04 16:04:58
Megfelelő mennyiségű pénzért igazából bármire hajlandó vagyok...
"Többé nem csinálunk amerikai turnét. Minden egyes alkalommal egyre keményebb lesz. El sem tudjátok képzelni milyen szörnyű egy ilyen. " (Ezentúl minden munkanap reggel kirakunk egy kérdést, a kommentekben pedig lehet rá válaszolni. Aki elsőnek kitalálja, az a…..
Dzsófaszalasszó 2010.04.14 10:37:32
Elkészült a videó az Esti Kornél Ki van kint dalához, ami elvileg az első a tavaly megjelent Egytől egyig lemezhez, gyakorlatilag pedig a második, mert még régebben, 2008-ban forgattak egyet a Panodrámához, de nem a nagylemezes verzióhoz. A Vad Róbert által rendezett klip első…..
Dzsófaszalasszó 2010.04.08 14:46:20
@hümhümm: Én nem az MR2 kompatibilitást hiányolom, az ott hallható zenék sem olyan jók már, mint amikor új koncepcióval kezdett működni az adó.
Egyébként a Quimby nyilvánvaló párhuzamként beugrik nálam is. Hasonló vizeken evez a Jazzékiel is, ott szintén figyel az az umcaccás kocsmazenei alap valahol... Tulajdonképpen nem baj ez, az utóbbi évek kitermeltek jópár Kispál-klónt, a sok Tankcsapda utánérzésről nem is beszélve. Esetükben amúgy mókás, hogy egy eleve Motörhead-AC/DC nyúlás bandát mások nyúlnak... Ilyen ez a rock and roll. A többség ugyanazokat a blues alapokat hasznosítja újra hatvan éve.
Túl sok az is. A fenébe...
Erotikus Technológia - Sorsbábuk Valljuk be, igazságtalan dolog, hogy kizárólag a nyolcvanasokat jellemezzük a kulturális atomkatasztrófák aranykoraként. A kilencvenes évek közepén ugyanis egy átlag tévénéző pszichikai védőhálója olykor jóval komolyabb…..
A jelenleg második nagylemezén dolgozó Gonzo korábban már próbálkozott magyar nyelvű dalokkal, de az első lemezét mégis angolul adta ki. Most viszont az indie-zenekar talán újra visszatér anyanyelvéhez, ugyanis elkészült az első dal az új korongra Éjjeliőr címmel. Persze…..
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..