Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Applember

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Lesz fehér iPad 2 is? 2011.03.01 11:31:00
Holnap ugye kiderül, hogy milyen lesz az Apple tábalgépének második generációja, tehát az utolsó pillanatban vagyunk, hogy pletykákkal sokkoljunk titeket. A legújabbat a 9to5Mac-nek köszönhetjük: a lap egy olyan képet közöl, amin FEHÉR iPad 2-keret látható. Az Apple tehát a…..
Kedvencem mikor egy bűvésztrükk videójához ilyan kommentek jönnek: adobe after effects, videotrükk, kamu az egész. Szerintem egy bűvésznek az utólagos számítógépes szerkesztés gyanújának árnyékát is messziről kerülnie kell. Persze van aki ezt másképp gondolja. Simon Pierro…..
"Ha egy bűvész 90%-ban rájön egy trükkre, de fogalma sincs a maradék 10%-ról, akkor úgy úgy tekinti, hogy nem jött rá a trükkre. Ha egy laikus rájön egy trükk 10%-ára, de fogalma sincs a maradék 90%-ról, akkor úgy tekinti hogy rájött a trükkre."Darwin Ortiz..
Applember 2010.11.27 10:29:48
Hétvégén lezajlott a Corodini bűvésztalálkozó. Csak vasárnap délutántól voltam ott, úgyhogy ezekről az eseményekről 1-1 mondatban:Holcz Gábor szemináriumából egy szerintem fontos mondat: "Ha egy hatás nem felkészülés a következőre, akkor az vagy rossz vagy rossz helyen…..
Október 19-én lesz az őszi évad premierje. Amire lehet számítani:24,3%-ban új és megújult egyéni és közös produkciók.Ósdi trükkök, olcsó poénok.Ipari mennyiségű konfetti indokolatlan használata.Premier: 2010. október 19. (kedd) 20:00Helyszín: A38 Koncerthajó (Budapest,…..
Appleblog Utazó iPhone: New Hope 2010.07.03 13:55:00
Utazó rovatunkban először jelentkezik be egy iPhone 4-es, természetesen a premier napjáról. Handrás fotózta le Párizsban a tupírozott külsejű ribancot.A képen jól látható, hogy a Retina Display még a valóságnál is sokkal élesebb, szóval érdemes ezen keresztül nézni a…..
Sparrow értesített minket, hogy a flash-tartalmak után a flash-tartalmak hiányát jelző kék legókockák sem láthatóak már a weboldalon, egy helyen egyenesen egy Get Flash Plugin gombot találtam. Félelemmel kattintottam rá, ezután eltűnt a gomb, de a reklám helyén csak egy fehér…..
Bűvész blog Ismered? - Yo Kato 2010.06.18 21:00:00
Egy újabb kis bemutató a mai egyik legkiválóbb manipulátorról. A neve Yo-Kato. És velem együtt döntős volt a 2009-es Pekingi világbajnokságon. A srác 24 éves (bár nem látszik), és feszes bőr szerű nadrágjában a sebességével mindenkit elkápráztat. Ha videót megnézitek…..
Tegnap este előben közvetítettem Steve Jobs keynote-ját, ami az iPad Eventhez képest merőben más felépítéssel húzta az idegeket. Míg legutóbb Jobs néhány perccel a színpadra lépés után azt mondta, iPad (bumm), addig most demókkal kezdett, és mindenféle további aljas…..
Itt van néhány videó a mai iPad-őrületről, a hujjogatásokról és Stephen Fry-ról, aki megpróbálja elmondani, miért jó az iPad, de nem igazán sikerül neki. München: Frankfurt: Párizs: London: ; Stephen Fry: Zürich: Milánó:az európai árak egyébként (revolver…..
Holcz Gábor a HírTv-n az Értékmentés másként című műsorban mutatott be gyufamanipulációt. Szerencsére nem a Teller Edéről készülő részhez kérték fel - lévén hidrogénbombával jóval kevesebb manipulációs rutin van, mint gyufával. A műsor egyébként Irinyi Jánosról, a…..
Miután végighaknizta szinte az összes létező európai tv műsort, a brit csillag születikben is bemutatta uborkaszeletelési tudományát Hayashi. A produkciót itt tekinthetitek meg, alul pedig ugyanez a produkció a holland Uri Geller showban és a magyar fókuszban. ..
Bűvész blog Köszönet! 2009.08.04 07:40:00
Kedves barátok, kollegák, bűvészetért rajongók!Tegnap hajnalban értem haza Pekingből. Mondanom sem kell, hogy örömöm még mindig hihetetlen nagy. A világbajnoki cím megszerzése pályám eddigi csúcsa. Viszont szeretném ha mindenki tudná, hogy a bűvészet nem…..
Megmondom őszintén, egyre terhesebb, amit az iTunes művel, amikor beindul a Sync: normálisan ennek úgy kéne kinéznie, hogy kapcsolódás után észrevétlenül, másodpercek alatt összesimul az iPhone-nal, ezzel szemben az alkalmazás minden alkalommal az előtérbe ugrik, beindul a…..
Applember 2010.04.27 16:04:47
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Háziállatok vérszomjas összecsapása, első rész: A nyertesek: a cicák! Éljenek a cicák! A következő héten a hangyák és a komodói varánuszok összecsapását figyelhetik meg. Köszönjük meg Stökinek ezt a két remek találatot!..
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
Az Apple tegnap bejelentette, hogy mivel az iPad iránti kereslet messze az előzetes várakozások felett alakul (egy hét alatt félmilliót adtak el belőle), ezért a nemzetközi debütálást elhalasztja egy hónappal, vagyis az Amerikán kívüli titokzatos világ csak május végén láthatja…..
Hát nem tartott sokáig, bár az Apple nagyon rajta van ezen a zárt rendszer-tematikán, körülbelül 27 másodpercig bírja az atombiztos védelem, aztán szétnyitja combját minden eszköz, akár egy szajha a bordélyházban. Kezdődött az egész az iPád 3.2-es szoftverével, amiről a…..
Egy iPaddel lepték meg a százéves születésnapján ezt a mamát, akinek ez az első számítógépe. Láthatóan rákattant a cuccra: ..
Csak hogy érzékeltessem az április 26-án bemutatásra kerülő produkció méreteit, íme néhány szám: Az előadás alatt az A38 hajó 42 tonna vizet szorít majd ki ki a Dunából, miközben 16 kamion fog elhaladni mellette, melyek összesen 3 mérföldnyi kábelt szállítanak.A három…..
Applember 2010.04.10 16:25:29
TakerOne-nak köszönhetően kaptunk néhány igen érdekes képet az új OS fejlesztői bétájáról, amiből megtudjuk, miért fura a magyar nyelv, és miért jó a karakterszámláló az sms-eknél. TakerOne gyorsan letöltötte, restore-olta, feltelepítette az iPhone OS 4-et, amitől…..
Az elkövető ezúttal a devteam egyik tagja, MuscleNerd, akinek a bolti forgalmazást követően csupán egy napra volt szüksége, hogy feltörje az iPadet. A törésnek azért volt előzménye, a hacker Comex korábbi, 'Spirit' elnevezésű jailbreakjét vette alapul, ami egy iPhone OS 3.1.3-ban…..
Három óra, elkezdődött a kereskedés. Szerintem rövidesen kapunk Handrástól egy videót az első benyomásokról, és rövidesen Kaprinay Zoltán is átveszi a saját iPadjét, hogy elkészítse nektek az exkluzív tesztet.Holnap délelőtt meg a Ferihegyi reptéren Handrás a kezembe adja a…..