Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dth1

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet kétszer, mint a test, az is csak egyszer születik meg mondom, az is elég. Érzem a... , tudom a helyemet a… Ideköt valami, de Egy pályát ad ez a gép. Mindegy, ha rossz vagy, ha jó, gazdag, vagy szegény, aki ismeri, szereti. Az…..
Idézetek Die 10 Gebote 2012.05.12 19:51:27
Einmal hat Gott der Welt erklärt: Nur ich allein bin der Herr! Ich dulde keine Götter neben mir, Du sollst immer nur mich verehren. Sprich meinen Namen nicht unnütz aus, quäl Dich sechs Tage, bleib am siebten zu Haus. Ich schuf den Himmel und die Erde und auch das…..
Idézetek Kerek és egész 2012.05.09 06:07:00
Kiterít mint prémet az orv vadász, s árul az élet a standon kinn. Az éveink piacán millió szív. Itt van mind. Ne beszélj arról, mi a jó, mi a rossz! Ugyanaz a vége bárhogy kezd. Akit anya szült tudja az út vége mit rejt, mindegy hol megy! Kimerít ez a harc amit…..
Idézetek Úgy kapod ahogy kérted 2012.05.09 05:59:42
Amikor összehozta az Isten a világot, a férfiből egy darabot kivágott, hogy megcsinálja neki belőle a nőt. Azóta áldják a fiúk a Teremtőt. Aki az életnek értelmet adott. A történetet már mindenki hallotta. Van aki él és akad aki halott. A világ a lelkét az ördögnek eladta.…..
Idézetek Változtass 2012.04.27 04:45:16
És bár nem túl divatos mondat, de szeretni többet ér, mintha aranyban fürdeted magad mindennap a semmiért. És, hogy nagyot téved a balga, hogy az ember annyit ér amilyen színbe szülte az anyja, sárga, barna vagy hófehér. Nem az a baj, hogy van, csak az, hogyha fáj, a…..
Idézetek A végén mégis jön... 2012.04.27 04:34:55
Minden van még sincs sok, csak üresben jár pöfög a gép. Tartod a markod adjon még az ég…sosem elégMűanyagból épül égig érő Babilon, kész sincs de fene tudja miért én már ezt nem akarom. Csak nyaralnék a szíveden, de nem hívtál meg sohasem…..
Idézetek Választ vár 2012.04.25 21:20:00
Mikor a srác a kulcsot a zárba rakja, ahogy részegen hazaér, magára húzza a hűtőt minden éjjel. A tükör meg néma, nem felel, néha reggel, ha kérdezi, mit kéne tenni ezzel a beteges szenvedéllyel. Választ hiába vár. Döntenie kéne már. Valaki ha megmutatná, hol a határ. Néha a…..
Idézetek Néhány kéz 2012.04.25 21:16:00
Csak néhány fény, és az országúton az autó rohan velem. Ez az életem. Ez az életed. Csak néhány kéz, csak néhány kéz marad a sokezerből, aki segít. Aki segít nekem, aki segít neked. Kemény vagyok. Ezt mondod és Te ezt gondolod rólam. Ez így igaz. Ez így igaz. Azt mondod, jó…..
Idézetek Távirányító 2012.04.25 20:55:00
Gondoltam tiszta fejjel, majd csak jobb lesz a kép, és lassan a távkapcsolóhoz nyúltam. Most meg itt állok és valamit mondanom kell mindenképp. Te meg csak bólogatsz és azt gondolod, hogy úgy van. Nap napra, évre év. Csonton hús, bőr, izom, vér. A vén test férgek szánalmas…..
Idézetek A kezdet vége 2012.04.25 09:16:00
 Réges-régi idézetek blogot folytatnám itt... Pontosabban újrakezdeném... :)..
Húsz éves a Magyar Köztársaság. Húsz évvel ezelőtt a magyar polgárok nagy többsége hitt abban, hogy lehet más a politika. Hogy az elnyomást felválthatja a választók aktív részvétele, hogy a jövő felélése helyett a felelős döntések fogják meghatározni a politikát, hogy a…..
Kis hazánkban viszonylag ritkán beszélünk külpolitikáról, leszámítva talán a szomszédainkkal folytatott állandó perlekedést. Holott immár 5 éve az egyesült Európa tagjai vagyunk, ahol az élet a mi felvételünkkel sem állt meg és gőzerővel folytatódnak a viták és…..
Előrebocsátom, hogy jelenleg nem vagyok az LMP tagja, így az alábbiakban megfogalmazott nézetek nem a párt hivatalos elképzelését, hanem csak az én személyes elképzeléseimet takarják. Ugyanakkor az ezen az oldalon tapasztalt szabad és alkotó légkör megfogott annyira, hogy örömmel…..