Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joker Magic

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén sikerrel lezajlott a 6. Joker Magic Days. Íme az Arany Varázspálca Bűvészverseny dobogósai: Mikromágia 1. Paul Sommersguter (Ausztria) 2. Badár Tamás 3. Tóth Kim Móric Zsűri különdíja: Bill Magic…..
Joker Magic 2010.04.23 14:54:51
Kedves hozzászólók!

Nagy érdeklődéssel olvasom az észrevéteket. Nem volt szándékomban hozzászólni, de most már szükségét érzem.
Természetesen voltak technikai és egyéb hibák. Igyekszünk a lehetőségekhez képest kijavítani azokat.
Azonban olyan sok szakmai képzetlenségből fakadó vélemény is megfogalmazódott, hogy néhány mondatban reagálok.

Bűvész Bence életében előszőr járt ilyen rendezvényen és kijelenti, hogy a helyszín alkalmatlan, a kamera rossz helyen van, a színpad alacsony.
Kedves Bence, a bűvészversenyek 98%-át ilyen és ennél rosszabb adottságú helyszíneken tartják. Ha magasabbról néznéd a mikrobemutatót belelátnál a titkokba. Ezért van a kivetítő. Ha a kamera oldalról mutatná, akkor "szeminárium" lenne belőle. A földrajzi elhelyezkedés pedig adottság, de itt persze könnyű a parkolás.

Malita Eduárd zsűrit becsmérlő szavait visszautasítom. A fellépési sorrend egy héttel a rendezvény előtt a weblapomon olvasható volt. Személyesen én határoztam meg, sok, sok szempont figyelembevételével (a jelentkezési sorrendnek ehhez semmi köze). (Somának valóban volt versenyző tanítványa, de őt Soma nem pontozta, a többiek átlagát kapta.)
Innét is szeretném megköszönni a zsűri fáradtságos munkáját és mindenkit megkérek, hogy tisztelje a döntésüket.
Merse barátunknak pedig szereteném szakmai képzetlenségéből fakadó néhány megállapítását helyesbíteni.
Megtisztelő, de nem vagyok a FISM-nek semmilyen tisztségviselője, még tagja sem. Ha valamilyen problémája volt valamelyik árussal kapcsolatban (PDF-es CD), akkor talán ott kellett volna szólni, biztosan találtunk volna rá megoldást. Utólag izléstelen.
Sajnos Merse még semmilyen nemzetközi versenyen nem vett részt, ezért nem tudhatja, hogy Harry Allen szemináriumot tartott, mivel a trükkök működését is elmagyarázta. Ez nem egyenlő a weboldalának nézegetésével. Harry Allen nevében visszautasítom ezt a véleményt!
Egyszerűen valótlant állít Merse, amikor arról ír, hogy idén kevesebben voltak a gálán. Ez nem igaz Merse!
Az eredményhirdetést felgyorsítottuk azzal, hogy nem egyenként hívtuk ki a versenyzőket, ezért lett időben rövidebb.
Merse üresjáratokra vonatkozó hozzászólása is a hozzánemértésből és rosszindulatból fakad. Ugyanis ekkor lehetet vásárolni! Kedves Merse nem vetted észre, hogy ilyenkor tele volt a kereskedői szoba? Amikor te is árusítasz egy-egy rendezvényen, akkor mindig kevesled a vásárlásra jutó időt.

Sajnos probára nincs lehetőség, mert az idő korlátozott, de pontosabb előkészítéssel sok minden javítható.

Mégegyszer szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt.
Külön köszönetemet fejezem ki Fülöp Tibornak, aki páratlanul felkészülten tette érdekessé a versenyszámok közötti időket.
Minden versenyzőnek, fellépőnek, konferálónak, zsűri tagnak, segítőnek, technikai személyzetnek köszönöm.
Köszönöm a sztárvendégeknek, hogy itt voltak.

Czili Gyula
Joker Magic
Bűvész blog SOMA VILÁGBAJNOK!!! 2009.07.31 10:34:00
Nagy örömmel osztom meg a szenzációs hírt a blog olvasóival, hogy Soma az általános bűvészet világbajnoka immáron. Ma este még megküzd két kíváló bűvésszel a Grand Prix címért is, amihez szintén szorítunk, de történjék bármi is Soma vitathatatlanul Magyarország…..