Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DNS-

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztraliában voltam BlueBottle 2011.02.10 15:39:00
  Ahogy a címből is látszik, ma volt szerencsém elszenvedni életem első medúzacsípését...., de ne rohanjunk ennyire előre. Ma és tegnap volt nekem lenni két day off, ami annyit tesz hogy nem kellett dolgozni. Tegnap nem történt emlisre méltó ha csak az nem hogy elmentem…..
 Sziasztok! Most, hogy már majdnem elmúlt a szombat is már több mint egy hete vagyok Sydneyben. Az elmúlt héten történtek jó dolgok és rosszabbak egyaránt. Az időjárásból már konkrétan elegem van, amióta megjöttem leginkább csak felhős az és esik, vagy nem de a felhők…..
HAHAÁ! Back again!Szóval, az osztályom tök király, alig vannak benne sárgák, csak néhány japán :D És hogyan? Nem tudom de valahogy sikerült felküzdenem  magam  INTERMEDIATE szintre!! A sárgák többsége az alattam lévő csoportba került. A két német csaj közül az egyik…..
Az egyszeri szórólap-osztogató lányból mára Dél-Korea legjobban fizetett énekesnője lett. A mesébe, de legalábbis egy koreai rom-komba kívánkozó karriert befutó Lee Hyorin egy bevásárlóközpontban akadt meg egy zenei producer szeme 1998-ban, és a kisasszony hamarosan máris…..