Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rónai Balázs

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég rég óta követem a TED konferenciasorozatot. Az egyik legjobbnak tartom a maga műfajában. Sokféle téma, sokféle érdekes ötlet, egy sor nagyon jó előadó. Itt, a Webisztánon is sokszor szoktam hivatkozni TED-es előadásokat. Ez a rendezvény ugyanis minden évben kínál egy sor…..
Ha nagyon meg akarod lepni az ügyfeleidet, versenytársaidat, vagy azokat, akik figyelnek arra, mit mondasz, akkor igazából egyet kell tenned.Légy őszinte.Ezt várják ugyanis a legkevésbé. Hozzá vagyunk szokva, hogy becsomagoljuk az igazságot, vagy csak féligazságokat mondjunk. Ha…..
Rónai Balázs 2010.01.07 18:40:55
@Wolf Gabor: :D Ezt mától én mondtam!
Kedves Olvasóm,Ta-dammm!Szóljanak a harsonák, peregjenek a dobok, végre-végre elindul a magamnak már rég beígért, nektek újdonságnak szánt blogom!Nem, naponta nem foglak bombázni a jó megjelenéssel kapcsolatos gondolataimmal, de kb. heti egyszer-kétszer biztosan jelentkezem.Talán…..
Rónai Balázs 2010.01.06 00:34:37
Telepítettem az Office 2010 bétát. Az alábbiak az első percek tapasztalatai:Környezet: Windows 7, a gépen eredetileg Office 2007-tel.A telepítés next-next-finish. Közben itthagytam a gépet, ezért nem mértem a pontos időt. Kb. 10 perc lehetett.Custom telepítést csináltam. Az egyetlen…..
Office 2010 Megjelentek a béták 2009.11.18 00:40:05
Elérhetővé váltak a béták az Office 2010-hez és a SharePoint 2010-hez.Ha még nem láttad őket, lesz majd csodálkozás.Hamarosan jön az újdonságok bemutatása.....
Tegnap indult útjára a www.profihonlapkeszites.hu oldal. Az oldal különlegessége és talán őrültsége is, hogy 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalnak a honlap sikerére. Azt mondják, hogy ha 3 hónapon belül nem érkezik ajánlatkérés az újonnan elkészített honlapon…..
Valamiért a 18 éves kor számít a felnőtté válás nagy határkövének. 18 éves kortól lehet választani, ekkortól leszünk önállóak, teljes jogú állampolgárok. A 18 év tehát egyfajta vízválasztó, a fiatalságunk odáig tart(ott).Ölég régen voltam 18 éves, sőt, már a…..
Aki folyamatosan figyeli az új szolgáltatásokról, új megoldásokról a híreket, az nagyon könnyen el tud szakadni a valóságtól. Ha valaki nyakig benne van az online világban, az már annyira ott van a fókuszban, hogy ki se lát belőle semerre. Az van, amit látunk - ez a mi világunk.…..
Onlinemarketing blog Tudom a tutit! 2009.09.16 19:41:16
Nemcsak tudom a tutit, de meg is mondom! Naná, hogy nekem van igazam!Ismerős? Tipikus cégvezetői hozzáállás. Kedvencem az a fajta megmondós, aki nemcsak a beosztottainak, hanem az ügyfeleinek is jól megmondja a tutit, és ezt el is várja a cég külső kommunikációjától.Persze ez a…..
Onlinemarketing blog 9/11 2009.09.11 21:57:47
Amikor 2001-ben ezen a napon ránéztem az Index.hu-ra azt hittem, megint valami hülye amerikai filmet promóznak. Valami katasztrófa-izét. Méghogy repülők a WTC-ben, de baromság ez!Aztán belenézve a cikkbe, már nem voltam meggyőződve arról, hogy ez promó. Azonnali ellenörzés:…..
Nem tehetek róla, de rendszeresen belefutok mindenféle vulgármarketinges oldalakba, és olyankor vagy nagyon felhúzom magam, vagy nagyon elszomorodom. Ezeken a blogokon, kvázi-reklám oldalakon olyan írások találhatóak - vagy tölthetőek le -, amelyek első ránézésre szakmai anyagoknak…..
Rónai Balázs 2009.09.11 14:00:57
@Aadaam: Teljesen igaz, amit írsz. (informatika)

Hogy mennyire kell érteni valamihez ahhoz, hogy ne kelljen érteni hozzá (fura csavar, de így van), arról pont egy hete írtam egy post-ot.

(Remélem nem gond, ha linkelem: it-tanacsado.hu/cegvezetok-es-az-informatika/ )
Kell-e foglalkozni a közösségi médiával? Érdemes-e megismerni az üzleti döntéshozóknak a web 2.0-t? Sokan gondolják, hogy csak akkor, ha a célcsoportunk itt elérhető és mi is elég aktívak tudunk lenni. De a történet nem ennyire egyszerű.Bármelyik céggel előfordulhat, hogy egy…..
Onlinemarketing blog Mista Slota 2009.09.07 18:01:38
A politikai kommunikációnak nagyon régi eszköze a zene. Dalban, énekben elmondani sokkal egyszerűbb bizonyos dolgokat. Sőt, valamikor a múlt század hatvanas éveiben külön műfaj, a pol-beat direkt politikus dalokat jelentett. Manapság is rengeteg a direkt politizáló dal, rigmus,…..
Rónai Balázs 2009.09.07 18:08:04
Lassan azért kiderül, hogy a web 2.0-nak nevezett "moder internet", vagyis a közösségi szolgáltatások által határolt időszak mégsem annyira aranybánya a marketingnek.Egészen pontosan: a hagyományos marketingnek. Ugyanis a hagyományos marketing egyirányú valami. A…..
Bár nem teljesen online marketing, de azért ezen napok óta agyalok:azért érik meg nekik fizetni a Windows 7 eladásáért, mert egy belső kutatásuk kimutatta, hogy a 7-et mutató felhasználók jóval kevesebb szakmai és garanciális segítséget kérnek, mely nagyjából 5 fontnyi…..