Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Hyde]

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Statnáci. Egy mezei public játékos aki jó képességek hiányában normál esetben kevésbé feltűnő egyéniség, ám ezt ellensúlyozandó a ranglistán elfoglalt helyével szeretne  hírnevet kivívni magának. Nem vagyunk egyformák a statnácik sem teljesen azok:Nagy az Isten…..
21th century blog 2009.08.01 14:43:00
21th century blog Nincs folytatás 2009.08.01 12:29:00
Na hát senki se ijedjenmeg a Blog folytatódik , nem hagyhatom figyelmen kívűl a sok pozitiv visszajelzést (Kacc-Kacc).A nincs folytatás csak arra utal hogy most nincs kedvem tovább boncolgatni Matt Groenig és Seth MacFarlane "társadalom kritikájit"  (ezt a mondtatot nehogy…..
Ez volt az első sorozat amitől függő lettem.Azt hiszem mindig is hajlamos voltam erre , ezért is döntöttek úgy a szüleim hogy kontrollálás helyett inkább elsős koromban kivágják a TV-t a raktárba , és csak betegségem idején vesszük elő ami ennek folytán áldott időszaknak…..
21th century blog Megnyitottunk 2009.07.30 23:27:45
Balaton Mint az a blog "értelme" részben írtam a blog készítésére a Balaton inspirált , bár ez csalókán hangzik mert egy ilyen felvezetés után az ember elérzékenyült besztédet várna az 1000 arcú Balaton gyönyörűbbnél gyönyörűbb megnyílvánulásaíról (ami…..