Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János34

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
As we know, support for Windows XP ceased, stressing a lot of people to buy new stuff to run Windows 7/8 on. If you happen to have a GeForce 3 Ti 200 within, don't you just worry.Even though, the general support says sorry for not having any support at these days, and urge everyone to move on to…..
Túlvállalta magát a Pizzafutár bónuszbrigádos akciójában. Az oldalukon szereplő info szerint sikerült 5600 kupont kinyomniuk, ami viszont torlódást eredményez. Misztikus módon, ha készpénzért akarna valaki pizzát rendelni, akkor az azért 70 perc alatt megvan. Kuponnal 5 óra lett…..
János34 2011.04.27 23:03:37
@ibhkft: Megint szorgalmasan el akarunk menni a lényeg mellett, és a mellett amire mostmár minden hozzászóló kíváncsi lenne.
Nem az a baj, hogy szerdán keddi kiszállítást vállal a cég (persze ha mindenkinek így vállalna, tényleg nem maradna meg a piacon), hanem miért van az, hogy aki a kupont említi egy hétre (a mi esetünkben 5 órával) előre foglal és aki nem, annak legkésőbb másfél óra alatt kihozzák a pizzát.
(A dolog kipróbált, mi küldtük be az eredeti esetet.)

A Bónusz Brigád teljesen rugalmasan áll a helyzethez; megjegyzem a helyükben én sem szerződnék olyasvalakivel, aki hátrányosan megkülönbözteti az én tőlem érkező vásárlókat.

Ez nem csak egy malőr, vagy túlterhelésből adódó gikszer. Valakinek fel kellett készítenie a telefonos kolleginát, hogy tudják, mit kell mondani a kuponosoknak.
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Paraszt János blogja Harmadik 2007.05.13 22:17:00
Tényleg válság van. Alkotói válság. :) (...is)Itt vagyok a melóban, vagy metyóban, és nincs áram.Az IP telefonokba még nem jött vissza, de a switchek már feljöttek.Az asszony várja, hogy írjak Neki, de ha tudná, hogy itt mi van. :)Még jó, hogy sms-t tudok írni, mert van net.…..
Paraszt János blogja Második 2007.05.05 23:04:00
Most írtam egy ingyenSMS-t a barátnőmnek. :)Szeretjük az ingyenes dolgokat. Ja a nagymamámat is felhívtam pár órája 10 percre, ingyen. Mondanom sem kell. :)"az élet nem drága, ha tudod a módját"Hát az éjjeli műszakok már csak ilyenek. :]Ja és közben proxy-n MSN-en…..
Kedves Olvasó,Mély tiszteletem amiatt a fájdalom miatt, amit most el kell viselned a sorok olvasása közben.Az a helyzet, hogy iskolai feladatba kaptuk, hogy csináljunk blogot, úgyhogy tessék.Ide fel fogok tenni ezt-azt, de az értelmét még nem érzem át ennek a "stílusnak".A…..