Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susanna_hungary

59 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsa Dubai Röviden, tömören... 2009.05.08 21:37:00
Hát lassan 1 hónapja, hogy visszajöttem a nagy Ámerikából... ééés már a zsebemben a repjegy Magyarországra! :D Július elsején (Annamária napján!:)) érkezem Ferihegyre! Azt a pillanatot alig várom, hogy összeszedhessem a batyumat, és a magyar vámosok orra alá dugjam az…..
Zsuzsa Dubai Képek 2009.04.14 10:55:22
Itt vannak a képek is!Novák Peti, ez már a második bejegyzés két nap alatt :D ..
Zsuzsa Dubai Kálvária 2009.02.23 22:46:00
 Vagy, hadd fogalmazzak így: fogorvos! Kezdem az elején...(lets start at the very beginning, a very good place to start...DO RE MI) Tavaly október elején fájdogált a fogam. El is mentem egy indiai pasas rendelőjébe, aki megállapíotta, hogy semmi bajom, majd kijelentette, hogy ez a…..
susanna_hungary 2009.04.13 21:06:55
@no@nowy: Naés?
susanna_hungary 2009.04.14 10:41:56
@nowy: Novááááák!!!! Most esett le,hogy te vagy, és hogy mire értetted, hogy már április közepe van!!! :D Én kérek elnézést :)
Hááát, kurva jó!!! Erről azonnal Swez lakótársa az erdélyi Yulia jut eszembe aki mindíg olyan csúnyán nézett mikor ezt a jelzőt használtam fokozónak! Hiába magyaráztuk a nyelvész zseni hugommal, hogy igenis ez a magyarban megengedett, nem érdekelte!!! Akkor milyen volt Amerika?…..
Ezt a blogot negyedszerre próbálom újra írni. Nehéz. A tények nagyon röviden: itt volt két hetet, ebből egyet még le kellett dolgoznom, addig ő itt pihent Aikenben, majd megnéztük a Nagy Almát 6 napban, ma meg visszarepül Dubaiba.Nos, a tény, hogy itt volt rengeteg hozománnyal…..
Kicsit kezdem úgy érezni, hogy folyamatosan van a tarsolyomban néhány még le nem utazott repjegy. Pillanatnyilag úgy állunk, hogy megyek Zsuzsával New Yorkba (ugye repcsi), majd haza (szintén röpp), aztán meg vissza (természetesen) azt viszont egy könnyed San Francisco-i (hogy kell…..
Tegnap este lefekvéskor jött Juli, hogy azt hallotta a tévében, hogy óriási hóvihar érkezik, és lehet, hogy holnap nem kell menni suliba. Na, pont a legjobbkor, nekem egy csomó emberrel kellett időpontot egyeztetni, hogy tudjunk találkozni. Tehát, ha mondjuk ez az egész hiszti egy…..
Ez itt hosszúhétvége, hétfőn, tehát ma szünet. El is mentünk síelni öten. Úgy értünk oda, hogy el tudtunk menni éjjel síelni. Nos, rajtam (vagy inkább alattam) négy éve nem volt síléc, ehhez képest és ennek ellenére tényleg nagyon jól ment. Gyorsan mentem. Egyszercsak jött…..
Tudom, hogy törvénytelen, mert a személyiségi jogok, meg minden, de muszáj kiírnom magamból egy mai történetet, annyira megható volt. Szorgos olvasók :) még emlékezhetnek arra a gyerekemre, akit "Majomgyerekként" tituláltam még a tanév elején. Hívjuk D-nek most! (és…..
...talán, meg is...de áh, azért az mégsem!! Vagy mégis? :) Na azért annyira nem vészes. Volt kis hőemelkedés, folyó orr (jobb esetben, mert egyébként csak dugul), fájó torok, fájó fül, és köh-köh... Így elmentem a szálloda rettentő szőrős karű, kezű, ujjú iráni doki…..
Laza lelki tartással Didereg 2009.01.22 02:55:40
Fázom. Nem kicsit, ugye. Mert hideg van. Mint látható, az agyam is lefagyott... :) Tulajdonképpen az van, hogy minusz 8 fok volt tegnap éjjel. A suliban meg hiába tekertem fel maximumra a fűtést, nem hallottam az erre várt reakciót a légkondi részéről. Mi van, ennyire megvágták a…..
Zsuzsa Dubai Itt volt Mara... 2009.01.20 16:01:47
És már sajna távozott is!! Felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak természetesen. Az alkohol és a másnap kábulatában sikerült megnéznie azért Dubait is, bár inkább az éjszakai életre, nomeg a sivatagi túrára specializálódtunk. Pont itt volt a fél magyar fél libanoni…..
Nyah, képek is lettek, köszönjük, B!A kommenteket is köszi, nagyon összeillik azzal, amit írtam... gondolom, egy helyen voltunk, egy időben.. :) És ha már később írok bele, akkor Bencének: nekem is van, hogy nem csak szivesen mennék haza, hanem azonnal vennék jegyet és...…..
susanna_hungary 2009.01.20 15:18:32
Zsuzsa Dubai Nyú Jír 2009.01.01 17:52:00
Happy New Year! - Na ha ezt a mondatot nem mondtam el ma legalább 100X, akkor egyszer se!!! Szóval, ma de tényleg, utoljára, kívánok Nagyon Boldog Új Évet a következőknek:Kicsiknek, nagyoknak. Telteknek, és karcsúaknak. Optimistáknak és pesszimistáknak. A biztonság megszállotjainak,…..
Azaz, hulljon a hó! Ezzel a kedves kis idézettel kívánok mindenkinek, nagyon boldog karácsonyt!!!Igen, aki még nem értesült volna róla, itt volt drága Teca barátnőm, csodás 8 napot töltöttünk együtt. Voltunk Abu Dhabiban (majdnem sivatagi túrán), Al Ain-ben (hűha, azott már…..
Laza lelki tartással Szeretetroham 2008.12.17 02:31:53
Akivel kapcsolatban már volt ilyenem, az pontosan tudja, hogy ez mit jelent. :$ TZ például ilyenkor mindig megkérdezte tőlem, hogy "Swez, te mennyit ittál?" :D. De most ez van. Ugye első karácsony Otthon nélkül, Nélkületek... (egyébként most jöttem a suli karácsonyi…..
susanna_hungary 2008.12.23 10:23:06
Te, a Szent Estét nem szentestének írjuk??? DE, DE, DE, megnéztem a www.magyarhelyesiras.hu -n. Széééégyen, gyalázat, hacsak, nem az ellenség megtévesztésére írtad!! :))
Csók
Túl lettem életem első Hálaadásos mókáján. Az ünnep ugye az angolok meg az indiánok közötti békének való hála adására hivatott emlékezni. A gyakorlatban egy égtelen nagy evésről van szó. Nem is értem... kicsit több, mint három héttel karácsony előtt... :). Na, mindegy.…..
Vagyis:Sok sírás-rívás, cécó, és huzavona után (két dolgot gyorsan megjegyzek zárójelben: 1.na ezt fordítsd le egy külföldinek!, 2. a huzavonához már nekem is www.magyarhelyesiras.hu/ oldal segítségéhez kellett fordulnom!) végre, végre, ismétlem végre VAN INTERNETEM!!! Nem…..
Zsuzsa Dubai Hírek 2008.11.07 20:20:28
Nah, jelentem, beköltöztem!!! Két házzal arrébb lakok, mint eddig, de mintha egy új világba költöztem volna. Vagyis, csend, tisztaság, béke, nyugalom. Hadd fogalmazzak másképp: se TV, se internet. Hát nem szép az élet vidéken? :) Egyelőre nagyon élvezem (hazudok, mert mindkettő…..
Vagyis, végre, végre, végre, úgy néz ki,hogy holnap költözök! És ezt persze ma tudtam meg. Mert ugye, az anno májusi előléptetéshez, saját szoba is jár(t). Nagyon kedvesen be akartak költöztetni, valami lepukkant thai lakta kecóba, mondtam nekik, hogy köszönöm, de én inkább…..
...hát bölcsebb biztos nem!! :)) Újra megragadom - immáron életem utolsó 28as évének majdnem utolsó napján - az alkalmat, hogy megosszam veletek az eddigi gondolatokat, tapasztalatokat, fogadalmakat!- Sose higgy az araboknak- Mindíg moss kezet étkezés előtt- Szokj le a cigirőlRemélem…..
Zsuzsa Dubai Ramadan over 2008.10.01 17:22:29
Vége, vége, vége!!! Az arabok végre jól kiböjtölték magukat, minden visszatért a régi, megszokott rendjébe! Vagyis: újra lehet taxit fogni napnyugatakor, lehet cigizni az utcán (kocsiban!), lehet venni egy üdítőt (ne adj isten valami ennivalót) napközben a plázában! Hjaj, ezek az…..
Zsuzsa Dubai a nap kérdése 2008.09.22 09:59:19
Olvassa egyáltalán valaki a blogomat? :((( (anyukámat és a testvérkémet kivéve?)..
Zsuzsa Dubai Képek 2008.09.16 20:06:00
Hajháló világháló! Azonnali visszajelzést kérek, hogy sikerült-e megnézni a képeket!!! Egyébként megjöttem Egyiptomból, isteni volt! Bejártunk Kairót (számomra semmi újdonság), ettünk, ittunk, mulattunk! Semmi kedvem nem volt visszajönni - dehát nem volt sok…..