Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cintijjja

525 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I am just me - no one else. News. 2011.10.05 12:18:00
Gondolom feltűnt, hogy nem igazán írok mostanság ide. Ennek oka is van, mégpedig az, hogy elköltöztettem gondolataimat egy új helyre és ott folytatom a blogolást. Azt a múltat pedig, ami ehhez a bloghoz fűződik lezártam, mindennel együtt. Azokkal a barátságokkal együtt amiket…..
I am just me - no one else. Reborn. 2011.07.28 22:34:00
2009. július 30.  523 bejegyzés.                     Ma két éves a blog, boldog szülinapot neki. Köszönet mindenkinek aki olvassa és tetszik neki, külön köszönet azoknak,…..
Ma egy csodálatos napot tölthettünk el a Dórival a Volán távolsági járatainak támogatásával Székesfehérváron. Ezúton is ezer hála! :D Tegnap félretettük neten a jegyeket a mai 13 órai Harry Potter befejező részére, így ma már negyed órával a vetítés kezdete előtt…..
I am just me - no one else. Július 2011.07.26 17:49:00
Lassan 1 hónapja jelentkeztem utoljára, de be kell vallanom, hogy nagyon sokszor le akartam ülni írni. Szükségem lett volna arra, hogy azt a nagyon sok dolgot kiírhassam magamból, mégsem tettem, mert nem akartam meggondolatlanul dobálózni a szavakkal. No meg aztán elég rendesen elkaptuk…..
Épphogy vége lett az érettségiszezonnak, de mi máris belevetettük magunkat az élet sűrűjébe. Múlt héten kedden egyszer s mindenkorra lezártuk a gimnáziumi életet, csütörtökön már az Orfűre tartó járaton (és Trabanton) találtuk magunkat. Három nap tömény lazulás vette…..
Most komolyan valaki ennyire gyerekes? Jó poén feltörni mások Facebook oldalát? A chat és az email azért vannak fészen, hogy PRIVÁTBAN beszéld meg a kiba**ott PRIVÁT dolgaidat azzal, akire tartozik. Nem véletlenül nem írunk az efféle (főleg az efféle!) PRIVÁT beszélgetéseinkről…..
Legutolsó bejegyzésem óta annyi minden történt, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Hétfőn az utolsó szóbelimmel, a magyarral is végeztem, így 2011. 06. 21-ére esett a hivatalos új életem. Mindig is tudtam, hogy 621 egyszer valami nagy változást fog hozni. :) 21-én megkaptuk a…..
        Már csak egy hét, és vége az érettségi szezonnak, ami egyenlő a maratoni sorozat napokkal. Ma startol a Pretty Little Liars második évada, vissza van négy évad számomra a One Tree Hill-ből, be kell pótolnom a lemaradást a…..
Kereken 10 napja írtam utoljára - pedig ennyi idő alatt kétszer nekiálltam már írni, de egyiket sem publikáltam, nem is fogom. Most egyelőre vége van ennek az egész szülinapi sorozatnak: első körben a Dórit, utána a Diát, ez elmúlt hétvégén pedig a Ráczot és a Gabit…..
Mostanság megint kicsit el voltam foglalva, még a kedden szülinapos Diának sem tudtam írni pár kedves sort. Ez van, tanulni kell ezerrel, még annál is többel. Hétfőn töri emelt szóbelim lesz délben, mondhatni elég fontos, hogy 100% legyen a szóbeli. Viszont jól állok a…..
 ..
A pirostalpú cipőkirály őszi-téli kollekciójából a tollas vagy inkább szőrös darabokba teljesen beleszerettem első látásra, míg a többi darab szerintem túlontúl konvencionális és unalmas. Tudjátok, hogy én imádom a klasszikus vonalakat és letisztult fazonokat de ezeknek a…..
Kampány: Chanel 2011 ősz/télHelyszín: Egy fényképautomataModell: Freje Beha Erichsen (különböző maszkokban, napszemüvegben és fátyolban)Fotó: Karl LagerfeldStylist: Carine RoitfeldBemutató: A cannes-i filmfesztiválLove or Hate?..
  Beneveztem az OurFashion legújabb játékára, bár ehhez most nincs szükség a lájkokra, mert egy zsűri választja ki a nyertest. Az előző játékban pont lemaradtam a továbbjutó első öt helyezésről: az összesítés alapján hatodik lettem. Sebaj, még ez sem vette el kedvemet…..
I am just me - no one else. HBBF! 2011.05.26 15:45:00
Nos, ez a nap is eljött. Az én drága 'BF'-em, 'öribarim' (és még sorolhatnám a közkedvelt jelzőket) betöltötte a tizennyolcadik életévét. Hivatalosan is nagykorú lettél! :DA mai naptól fogva fontos változások lesznek az életedben. Levelet kapsz a miniszterelnöktől, szavazhatsz,…..
Már az idejét sem tudom, mikor írtam utoljára. Mostanában túl sok más dologra koncentráltam, és nem szántam időt arra, hogy írjak. Ez meg is látszik rajtam. :) Mondhatjuk, hogy elvesztem és elegem van. Megpróbáltam egy ideig úgy viselkedni, ahogy körülöttem nagyon sokan várják…..
 Bár ezt a ruhát egyszer már felhasználtam az alkotásaim közt, úgy döntöttem, hogy egy TothBori táskát csak ahhoz méltón lehet viselni: dögös vörössel. A Louboutin cipő csak álom (egyelőre), de remélhetőleg egyszer majd olyan jól fogok keresni, hogy lesz egy pár. Nem…..
I am just me - no one else. ! 2011.05.12 22:53:00
 Holnap jelentkezem. Nem bírom tovább, szükségem van az írásra. Most nagyon. ..
I am just me - no one else. :D 2011.04.27 12:05:00
 ..
Életemben először tényleg nincs kedvem írni. Pedig nem vagyok depressziós, nincsen semmi bajom a világgal, (ez talán túlzás) de nem érzem úgy, hogy írnom kéne bármit is. Elvették tőle a kedvem elég alpári beszólásokkal - hiába tojtam mindig az efféle dolgokra. Most csak…..
 Mostanság elég keveset blogolok, ez leginkább a lustaságomnak köszönhető. A napjaim kevésbé változatosak, többnyire még mindig csak tanulgatok. Ma ismét ráveszem magam, hogy tovább dolgozzak a média érettségin, de őszintén szólva kezd egyre jobban frusztrálni az egész.…..
I am just me - no one else. TB 2011.03.25 17:33:00
 Alig várom az idei promo-képeket! Legyen már június!    ..
Hallgasd meg ezt a zenét, és átértékeled az egész eddigi életed. A popszakma dicsősége! Komolyra fordítva a szót, ez annyira rossz, hogy előbb hallgatok meg bármit Justin Biebertől!  Köszönöm neked drága Mlw! :) :D..
Szeretem, ha ugyanolyan emberbe botlok, mint amilyen én magam is vagyok. Tehát, ha két elég azonos habitusú ember közt adódik egy félreértés, akkor aztán az ég is a fejünkre szakadhat, úgyse magyarázhatjuk már el a másiknak, amit gondolunk. A velem szemben álló felet nem érdekli…..