Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bflower

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
Megszűnik Makovecz Imre 1983-ban alapított építészirodája, a Makona.  Az Inforádió riportere épp a római La Sapienza Egyetemen szerzett díszdoktori címe miatt beszélgetett az építésszel, és csak egész véletlenül említette a cégét, amire rögtön jött a válasz, hogy azt…..
Három magyar hegymászót sodort el lavina a Magas-Tátrában. A hegymászók kiásták magukat, de a hegyről nem tudtak egyedül lejönni, mivel végtag- és gerincsérüléseket szenvedtek. Egyikőjük fel tudta hívni a mentőket, de a baleset helyszínét nem bírta pontosan meghatározni. -…..
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
bflower 2009.12.28 11:45:43
@Lesből Támadó Szárítókötél:
" melyik bűncselekményt kellene súlyosabb büntetéssel büntetni, a részegen, elborult aggyal, szerelemféltés kapcsán elkövetett, hirtelen felindulásból elkövetett emberölést vagy az iskolák környékén történő fűárusítást? Lopás bűnszövetségben (Jobbik-fanoknak: cigánygaleri) vagy piramisjáték szervezése?"

Te most nagyon okos csávó vagy basszájba anyád, hűűű de geci okos intelligens...
Párba állítod az emberölést ( felszerszámozva az összes enyhítő körülménnyel) az iskolai drogterjesztéssel... mer Te tudod melyik veszélyesebb a társadalomra!
Ostoba tankönyvi faszköcsög gondolkodás.
Pont az a baj , hogy úgy a jogalkotók mint az azt alkalmazóknak fosuk nincs mi az a TÁRSADALOM, amit annyira védeni hivatottak jó pénzért.
Könyvekből ismerik az olyan fogalmakat mint gyilkosság, fenyegetés, erőszak stb.
Kérdezz meg egy halottat melyiket választaná ha tehetné, isiben fű vagy alulról fű...te baromfasz.
Felidegesítettél, megyek a gyógyszereimért meg a macheteért...
    Ha el is tekintünk Orbán Viktor kétségtelen felelősségétől, sosem értettem miért gondoljuk, hogy jól működnek és mintául szolgálnak azok a társadalmak, ahol az üzemszerű működés része, hogy egyesek lemészárolják a kollégáikat, az osztály vagy a…..
BUKSZ Az egész H1N1 csak kamu 2009.11.17 15:05:00
Ha a magyarok túlnyomó többsége hallani sem akar a H1N1 vakcináról, akkor hogyan merülhet fel, hogy esetleg túl kevés oltóanyag jut a patikákba? Vajon a minket a történelem viharaiban oly sokszor remekül a mindenkori ellenkező irányba kormányzó szilaj szittya magyar virtus, esetleg…..
Tudtad? Szőrőstalpú románok 2009.11.07 10:36:00
Biztos hallottátok már ti is a címben szereplő jelzőt román szomszédainkra. Sőt még olyat is hall az ember, hogy „ezek nem régen még embert ettek”. Lehet persze csúfolódni, de azért az vitathatatlan, hogy bizonyos dolgokban jóval előttünk járnak. Itt van például…..
bflower 2009.11.08 08:08:56
@egyittlakó: Mondtam hogy ....olvassá! faszkurvanyád idegesíted tudatlan kis geciláda!
Google-korrupciós index-elovas- rájön hogy milyen buta seggfasz lenni- szégyenében anyját meghág...soha többet nem internetez
  Melyik volt az utolsó, olcsó BMW? Az Isetta vagy a 315-ös? Tudni akarja, milyen rendszerellenesnek lenni 2009-ben? Üljön be egy egyes kupéba. Vélemények az azonos című írásunkról...
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..