Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaddam '

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, jól van, kezdődik ... Az új médiatörvénnyel és sajtótörvénnyel nem sokat szaroztak, megírták, beterjesztették, és még aznap meg is vitatták. "Kezdjük azzal, ahogyan benyújtották a csomagot a kormánypárti képviselők: pénteken délután 16.42 perckor.…..
Shaddam ' 2010.06.24 12:27:55
@Brendel Mátyás:

Rengeteg eszetek van hogy ezt nyíltan vállaljátok.
Néhány napja derült ki, hogy Scott Rudin producer szeretne filmet készíteni Stacy Schiff Cleopatra: A Life című könyvéből és a főszerepre sikerült megnyerni Angelina Jolie-t. Csakhogy az afro-amerikaiaknak ez a döntés nem nyerte el tetszését, szerintük a színésznő túl fehér…..
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
A Showtime kiadta az első olyan The Real L Word-trailert, amiben a szereplőket már akció közben is megismerhetjük, na ne olyan akciókra tessen gondolni, hanem beszélgetős, kamerába nézegetős, kocsmában sikongatós fajtára. Az L nyomán készült sorozat Los Angelesben élő,…..
Vastagbőr Buktatni nem liberális 2010.06.17 14:15:00
Újra lehetne buktatni az általános iskola második osztályának végétől, és visszatérhet a szóbeli értékelés mellett a számjeggyel való osztályozás a KDNP-s Hoffman Rózsa törvényjavaslata alapján. A tanárok örülnek, a rendesen tanuló gyerekek szülei örülnek, hisz a régi…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
A japán anime kedvelői idén a Redline produkciót várhatják türelmetlenül és ha esetleg a Speed Racer animációs sorozatért is odavoltak, akkor Takeshi Koike művéért bizonyára lelkesedni fognak. A történet a jövőben játszódik, ahol már nem a sima, négy kerekű autókkal…..
Okra Hülye sárkány 2010.04.17 00:28:12
Nagy nehezen, 23 wipe után felhealeltük a sárkányt 100%-ra, erre szinte azonnal eltűnt, semmi epic event :\ Na mind1, hosszú idő óta első továbblépés! :) Élljen élljen! Figyeljétek a hatalmas,mindenki fölé tornyosuló Donegált középen!Jade, közben izgatottan várom az…..
Shaddam ' 2010.06.09 00:56:00
  A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) nagy határhúzó és emléktábla-avató nekibuzdulását Kassa, Komárom és Pozsony mellett az internet sem úszhatta meg. Lopoutoek mikrobejegyzése nyomán derült ki, hogy Ján Slota csapata virtuálisan is keményen csapatja. Globalizáció?…..
Shaddam ' 2010.06.04 22:25:04
@slovak1:
Trollková!
Csodás megoldás a bajbajutottak megsegítésére. A Nemzeti Segélyvonal 2005-ben létrehozott magánalapítvány, alapítója Iklódi András lapkiadó. A Nemzeti Segélyvonal lényege és célja Célunk, hogy a magyarság egyes csoportjait érő váratlan katasztrófa, baleset, természeti…..
Szépen termeli a milliókat az Alice Csodaországban, olyannyira jól, hogy világszerte a mozikban egy milliárd dollárt hozott. Hollywood pedig gyorsan rá is vetődött a klasszikus mesék feldolgozására, hamarosan érkezik a Csipkerózsika és a Hamupipőke filmváltozata és az Óz, a nagy…..
Filmdroid Thor vázlatok 2010.06.03 10:11:25
A tegnapi Amerika Kapitány vázlatok után most a Marvel másik szuperhőséről tett közölt le a Collider két képet. A Kenneth Branagh által készített filmből még nem érkezett olyan kép, ahol szemügyre vehettük volna a főhőst, de így ezek alapján már el konkrétabban el tudjuk…..
Shaddam ' 2010.06.03 14:29:52
Két hete írtam arról, hogy Nicolas Chartier producer a fejébe vette, hogy beperli azokat, akik illegálisan töltötték le A bombák földjén filmet. Chartier mellett áll teljes mellszélességgel a Voltage Pictures is, a cég minden vádlottól  1.500 dollárt követel. A Voltage…..
Vastagbőr Az új korszak kezdete 2010.05.29 10:35:00
Május 29-én, szombaton teszi le esküjét az új miniszterelnök és kormánya, a Magyar Televízió a Parlament ülését élőben közvetíti 11 órától. A köztelevízió stúdiójában 10.35-kor Süveges Gergő politikai elemzőkkel, Török Gáborral és Giró-Szász Andrással…..
Shaddam ' 2010.05.29 17:57:11
A Warner próbálkozik már egy ideje, hogy elkészítse a Logan futása feldolgozását, tavaly még a Tron Legacy rendezője, Joseph Kosinski mászkált a projekt környékén, ám a stúdió most Carl Erik Rinsch-sel vette fel a kapcsolatot, a fejesek ugyanis azt szeretnék, ha az eddig…..
Komolyan mondom, nem tudom hová tenni a következő hírt. Egyrészt ugye örvendetes, hogy a webkettes életérzés vagy mi a túró beszivárog már a házi videózásba is (az egyszerűság kedvéért maradjunk ennél a kiváló kifejezésnél) másrészt viszont engem idegesít valahol, hogy a…..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
Shaddam ' 2010.05.26 13:40:59
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
Shaddam ' 2010.05.26 13:34:20
@El Topo (Sgt. Elias):

Ki is vered miután sikeresen elindítottál egy flamet?
Filmdroid Napfogyatkozás: Wolfpack 2010.05.24 22:13:06
Új Napfogyatkozás poszter került ki a netre, ezen a Wolfpack látható. Az Alkonyat második részében kiderült, hogy Jacob át tud változni egy hatalmas farkassá és nem csak ő az egyetlen a környéken, aki ilyesmire képes. Akkor a sráccsapat előszeretettel mászkált félmeztelenül,…..
Shaddam ' 2010.05.25 09:01:20
Patrick Tatopoulos évekig sminkesként dolgozott és különféle szörnyek létrehozásában segédkezett, többek között a Godzillában és a Legenda vagyok művekben csodálhattuk meg alkotásait, aztán beállhatott a kamera mögé is és ledirigálhatta az Underworld harmadik részét, ezek…..
Nem szerepel ugyan a mindseason menetrendben a Fox tavaszi nagy durranásának szánt sci-fi-sorozata, de tessék megnyugodni, ott lesz a műsorban. A készítők listája egy mini ki kicsoda a tévé világában katalógust is kitesz, Steven Spielberg az egyik producer, Brannon Braga (Flash…..
Filmdroid AvP: Redemption 2010.05.18 14:18:55
2008-ban került ki az internetre az AvP: Redemption előzetese, ami láttán többen azt mondták, hogy ez a két rossz emlékű Halál a Ragadozó ellen után csak jó lehet. A rövidfilmet Alex A. Popov készítette, két évet vett igánybe a munka és 500 dollár ment el az alkotói munka…..
Roman Polanski jelenleg is várja, hogy miképp alakul az ügye. Mint ismeretes a rendező 1978-ban Los Angelesben közösült egy 13 éves lánnyal, majd a börtönbüntetés elől Franciaországba szökött és ott élte életét, mígnem tavaly szeptemberben Svájcban letartóztatták.  Most…..
Shaddam ' 2010.05.15 16:45:10
@Narg:

Talán azért mert úgy gondolta, hogy polansky elsumákolja a dolgot.Így is erőlködnek hogy engedjék szabadlábra.
Mint ismeretes a Microsoft, a Windows XP-től kezdve minden operációs rendszerében bevezette az úgynevezett ballot, azaz böngésző választó képernyőt (EU döntésre), melynek célja az lenne, hogy megdöntse a microsoft böngészőjének, az internet explorernek az egyeduralmát, amely…..
Shaddam ' 2010.05.14 13:17:06
A Music Television jó szokásához híven idén is megrendezi a saját mozis díjátadóját. A jelölések és az Arany Popcorn díjak szakmailag nem érnek semmit, viszont az egész "ceremónia" egy marha nagy poén, laza hangulatban adják át az elismeréseket. A show június 6-án…..