Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waratah

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig annak az ügynek a környékén tűnik fel, ami épp a legtöbbet szerepel a hírekben. Ez most épp a vörösiszap-katasztrófa, ezért Magyar György jelenleg Kolontáron szorgoskodik. Elvállalta az áldozatok egy részének jogi képviseletét a MAL Zrt.-vel szemben, no persze nem…..
Waratah 2010.10.28 16:58:53
@f.m.j.: Ismered a mondast. Isten hamarabb itel, mint gondolnad..... :)
Mar reg nem irtam ide semmit, pedig annyi minden törtent velem januar ota.Peldaul, vege lett tiszavirageletü kapcsolatomnak, megszületett az unokaöcsem. Én is szeretnek gyereket, meg van par evem... Majd meglatom hogyan alakul. Persze ez hülyeseg, mert nagyreszt azon mulik, hogy en hogyan…..
Szombaton egesz napos vasarlokörütat tartottam, eredmenye egy sporttaska, 1 par zokni es 2 db luxushabfürdö. Mannheimba többet nem megyek vasarolni, rettenet egy varos.Talalnom egy masik helyet, ahol több es jobb üzletek vannak.Vasarnap dvd-ztem, mert ugye meg minding nincs tv. Ha…..
Szeplötelen szempillák januar 8. 2010.01.08 10:44:00
Kurvara nincs kedvem semmihez, se dolgozni, egyaltalan semmit sem csinalni. Miert van az, hogy ugy erzem magam mintha a Holdon lennek?Munka utan elmegyek a Pfitzenmeierbe egyet spinnigelni es edzeni, utana lesz megy egy finom szaunazas es irany haza. Gabort felhivom aztan alvas.Holnap ismet fittnes,…..
 Tegnap este ejfelre ertem haza. A gepem 30 perces kesessel indult Genfböl es par perccel 22:00 elött landoltam Frankfurtban. A meeting pointnal kollegaim mar ott integettek, ezek szerint mar csak ram vartak, hogy elinduljunk. Este meg hazaindulas elött chatteltem több, mint egy orat egy…..
Ez az utolso nap Genfben. A wrap-up meetinget több, mint ket oras volt es van egy boldog ügyfelünk.A gepem 20:00-kor indul vissza Frankfurtba es remelhetöleg fel 11-re hazaerek. Azon gondolkodom, hogy holnap utnak induljak e Budapeste. 900 km-t kellene levezetnem es vasarnap…..
A szombat is gyorsan eltelt, aludtam vagy 8-ig, utana elmentem bevasarolni. Gyors takaritas. Az egyik szobanövenyem több, mint duplajara nött egy ev alatt es szegeny mar eleg instabilan all a cserepeben. Szoval delutan 3-kor elmentem a Floraparkba, hogy vegyek uj kaspot. Annyira belelendültem a…..
 viszonylag koran keltem fel, de a reggeli utan meg most sem csinaltam semmit. Es uristen mar del van. Anyuekkal beszeltem, talan bemennek a terre delutan es integetünk egyet egymasnak. Illetve ök integetnek. Vagyom nagyon haza. Neha legszivesebben azonnal összepakolnek es visszaköltöznek…..
 Hetfön nem voltam baletton mert a mulheti riportot irtam este 9-ig.Kedden az IKEA-ban jartam es vettem ket ejjeli szekrenyt, darabja 20 kilot nyomott. Masnapra nem tudtam mozgatni a nyakam es meg most is elegge akadozik.Szerda üresjarat volt, egesz nap vartam egy ügyfelre közben…..