Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiswombat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől hatályos az a kormányrendelet, amely a kedvtelésből tartott állatokkal kapcsolatos szabályozást szigorítja az állatok védelme érdekében. A rendelet megszabja, hogy mennyi helyet kell biztosítani egy kutyának, vagy például az akváriumban egy halnak, írja a Független…..
kiswombat 2010.03.01 14:18:01
@házisárkány: köszi, erről nem hallottam eddig. Most elkezdett furdalni a lelkiismeret, hogy 15 éve gömbakváriumban tartottam 3 aranygurámit :( Igaz, vagy 2 évig éltek és nem viselkedtek abnormálisan, meg vakok sem voltak.
A kutyakaka-problémára meg szerintem jó megoldás a kijelölt kutyavécé, 1-2 négyzetméteres homokkal töltött gödör, ahová a kutyák elvégezhetik a dolgukat, és heti valahányszor ürítik. Persze a legjobb az lenne, ha a gazdik összeszednék, de olyan úgysem lesz, hogy mindenki odafigyel erre. És igen, kelljen ivartalanítani a hobbiállatokat, legalább a nőstényeket, nekik is jobb (persze ezzel lehet vitatkozni, én így gondolom), nem soványodnak le a tüzelés alatt, nem kapnak méhgyulladást, és nincsenek kóbor állatok. Szerintem aki felelős állattartó, annak törvény nélkül is alap, hogy végiggondolja, hogy ha a nőstény állata tüzelni fog, hogy tartja távol a kanokat, és ha esetleg párzik, akkor mit csinál a kicsikkel. ( Nekem egy nőstény cicám van egyébként, kijárós, és amint megtudtam, hogy nőstény - még születése előtt lefoglaltam - rögtön eldöntöttem, hogy ivartalanítva lesz, azóta meg is volt a műtét.)
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
Tegnap a Mediterrán Lakópark volt soron, Pesterzsébeten, ma az egyeztetés a József Attilán a civilekkel és utána megint Erzsébet, a lakótelep (Határ út környéke).tegnap sokan MÉG nem kapták meg az ajánlószelvényt (vagy még nem vették ki a postaládából), ma MÁR sokan azzal…..