Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dongó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
dongó 2009.08.22 22:31:06
@is: Egy csomó baloldali lopott, most már tudjuk, hogy minden baloldali lop, de legalábbis támogatja a lopásokat.
dongó 2009.08.22 22:32:58
@Debrecenről:
..,de kételkedni kell a blogger szavában, hisz ki tudja ki ő és mi a motivációja!
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
dongó 2009.07.30 13:36:05
@Gildor Inglorion: Az enyémnek már megy az ül és a jutalomfalat is motiválja, csak ne mindig érti, hogy az adott utasítást neki miért is kellene végrehajtania, de azért megcsinálja.
dongó 2009.07.30 14:08:25
@Gildor Inglorion: Most az a legújabb szórakozása, hogy rájött, melyik kutya gazdánál van jutalomfalat és mindegyikhez szépen oda ül. Vagy ha látja, hogy a saját kutyáját jutalmazná, akkor Dongó beül közéjük. :) És lelkesen csóvál.
Egyik ismerősömnek volt egy komondora és egy fehér pulija (szép látvány). Ha részegen ment haza, nem engedték be a kertkapun. Volt, hogy 2 órán keresztül józanodott odakint, mire a kutyák úgy döntöttek, hogy mostmár minden rendben és nagy örvendezések közepette bemehetett a házba. :)
dongó 2009.07.30 14:53:24
@Gildor Inglorion: Én néha szoktam fürdetni, mert a lakásba is bejár. A sima víztől csak hülyén néz ki (mint egy mexikói meztelen kutya), de a samponos mosástól szétjönnek a tincsek és olyan lesz mint egy bárányfelhő.