Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jadzia Dax

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyasmiben fordulnék hozzád, hogy egyszerűen sehogy sem tudom össze szoktatni a kis krédliemiet és a nagy vörös tyúkokat. Már egy jó ideje(2-3 hónap) kerítésen keresztül szokják egymást nap mint nap, de ha átengedek 3-4 nagy vöröset, akkor pár perc elteltével, csípkedni…..
Régen a szokások és szabályok keretet, biztonságot adtak (Biblia, törvénykönyvek, népszokások), ma ezek fellazultak. Nagy a szabadság, sok mindent lehet, de nem minden használ, sőt! Kevés az útmutató, hogy a rengeteg lehetőség közül melyiket válasszuk, melyikkel leszünk…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a negyedik. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről beszél. Az…..
Az igazi Hachiko a múlt század elején Japánban 9 évig várta a pályaudvaron elhunyt gazdáját. A filmben egy amerikai családhoz kerül az akita kölyök, akiből a főszereplő professzor (Richard Gere) hűséges társa lesz. Nagyon szép, megható film a hűségről, amit nem szabad…..
Ebenci Klopédia Mudi (FCI: 238) 2009.07.01 19:01:00
Végül, de nem utolsó sorban Magyarország legritkább (elismert) kutyafajtájáról lesz szó, a Mudiról. Sokmindenben különbözik a többi magyar juhász- és hajtókutyáktól, mind történetében, mint megjelenésében. Egészen különleges kis jószág ez a Mudi, kár hogy olyan csekély…..
Jadzia Dax 2009.07.30 10:17:15
@treen: Nekem mudim van és egyáltalán nem túl ugatós fajta, csak akkor ugat, ha kell.