Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gologuzov

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz évig forgatta "Handful of ash" című dokumentumfilmjét Nabaz Ahmed és Shara Amin kurd dokumentumfilmes. Egy igazi tabutémát feszegettek, a kurd társadalomban hagyományos, de mégis elhallgatott női körülmetélést. Azt a kényszerű beavatkozást, mely során eltávolítják a fiatal…..
Argentína a világ egyik legmenőbb országa, azt immáron bátran ki lehet jelenteni, hiszen ez az az ország, ahol egy közismerten kokainfüggő futóbolond lehet szövetségi kapitány a futballcsapat mellett, és itt tudják a világon egyedül azt, hogyan kell a férfiembert leültetni a…..
Subba Napi GIF: Hajas 2010.05.31 09:00:00
          Épp aktuális. (via)..
gologuzov 2010.05.31 14:51:02
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
 A hétfői szörcsháttér játék friss részeredményekkel jelentkezik! Itt a múlt heti termés a kedvenc fotóitokból, amiket sokan és sokat néztetek, valamint sokszor nyomtátok a Kedvenc gombot. A bejegyzés alján találjátok szokás szerint a szavazást, ahol ezekre a képekre…..
Eddig is kaphattál értesítés kommentekről az Indafotón ha beállítottál magadnak értesítési címet, ezen a beállításon ma egyrészt finomítottunk, másrészt kiegészítettük egy ugyanilyen fontos, másik lehetőséggel. Ha szóltál már hozzá más képéhez, mondjuk kérdést…..
gologuzov 2009.12.20 14:25:39
Ahogy tavaly is, idén is kíváncsiak vagyunk a legjobb fotódra - vagy legalábbis, amit így év vége felé annak gondolsz. Megmondom, miért egészítettem ki a legalábbissal kezdődő fél mondattal a kiírást. Én mindig úgy vagyok vele, hogy baromi hosszú volt ez az év és…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
gologuzov 2009.12.09 15:45:31
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..