Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Penzkezeles.hu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A másik tényező, ami felrúghatja a változó költségek havi tervét, az pedig a saját fegyelmezetlenségünk. Ha ismerjük a saját fogyasztási szokásainkat, akkor nem kell a fegyelmezetlenségünk miatt felborítani az egész tervet. Egy elvont példán bemutatva: tegyük fel, hogy…..
Penzkezeles.hu 2009.07.29 22:57:59
Kedves "csóró"!

Nagyon sajnálom, hogy megszakadt a bejegyzések sora, szerintem jó bejegyzések, amiket írtál... És az a probléma, hogy a kommentelő hasonló témában blogolók is régen írtak utoljára bejegyzést. :-(

Én is ebben a témában indítottam blogot, bár én összefoglaló néven pénzkezelésnek neveztem el, innen a cím is:
penzkezeles.hu/blog

A megközelítés kicsit más: én is tervezem a gyakorlati pénzkezelési tanácsok írását, de az alapoknál kezdtem. Mit akarunk, miért akarjuk? Célkitűzés a pénzkezelésben. Tervezem, hogy az ezotéria határvizeire is kievezünk (Vonzás Törvénye).

Ha nyomon követed még a blogod, és akarsz még a témával foglalkozni, kérlek keress meg: dani (kukac) penzkezeles (pont) hu

Köszi,
Dani
Obama, Gordon Brown és Gyurcsány dicsekednek:Obama: Amerikában 3000 dollárt keresnek az emberek, 1200-ból lehet megélni és az államot nem érdekli, hogy hova költik a többit…Gordon Brown: Angliában 2400 fontot keresnek az emberek, 1000-ből lehet megélni és az államot nem…..