Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álmos97

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Álmos97 2010.07.24 09:02:53
Nem kellett sokat várni, itt az paródia második felvonása :) Köszönöm ismét HARDasNAILS3 ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.04 11:12:00
Mit szólnátok ahhoz, ha a legközelebbi alany olyan lenne, mint ami legutóbb 2007 június 15-én volt? :)UI: Nem egy új Deathbringer epizód volna ;) ..
Álmos97 2010.03.04 15:22:11
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Álmos97 2009.10.09 13:15:45
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
Úgyebár készül az új videó és egy jelenethez újra átböngésztem a játék mappáit, ugyanis azt már a Football Generation videó óta tudom, hogy szépen elérhető az összes párbeszéd a játékból. Teljes megdöbbenésemre találtam igen bizarr dolgokat. Hogy angolul van, még…..
Emlékeztek a tavalyi nyereményjátékra? Amikor bizarr játékborítókat kellett tervezni? Nos, azt (is) ugyebár Danted nyerte meg a Disznóvágás Pro 2009 beadványával. Elég sok honlap cikkezett erről a borítóról, abszolút nyertes a Blikk volt. Mai napig röhögök…..
Ok, az nem gond, h reggel vetted fel a szinkront, de az elején a zene hangerejéből levehettél volna. Othala    ..
Egyszer már picit utaltam rá, de most már nem titok, hogy a holnap megjelenő új kiadványban, második teljes játékként a Mesterlövészt kaphatjátok.  Mielőtt emberek legyintenének, az utóbbi 1 hónapban kiváncsiságból nézegettem a boltokban, hogy mennyiért árulják manapság…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
Álmos97 2009.09.20 15:49:02