Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hörcsiiii

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koncentráljunk a kellemesebb pillanatokra.Első este Andris, Boldi és Tomi ultiznak, két parti között beszélgetünk. Boldi előjön az olaszországi poénokkal, köztük a hárombetűs értelmes magyar szó: derengéskor tapasztalható lik. A dolog ott kezdett vicces lenni, hogy Tomi…..
Ez most hosszú lesz.1. Tisza.Ricsiéktől indultunk. Elöl Zoli, Ricsi, hátul Máté meg én. Aludtam egy darabig meg zenét hallgattam, aztán eltévedtünk és onnantól minden rossz lett, mert Zoli folyton veszekedett Ricsivel, egészen estig és nagyon szarul éreztük magunkat mind a ketten.…..
Fürdőszoba?Tegnap meg kiscicák (olyan aranyosak, főleg amikor játszanak), Bogika és paradicsom. Nemsokára evezés.Fru, ugye ősztől capoeira? Bocsánat, hogy nem hívtalak, majd evezésen beszélünk. Nem szeretek telefonálni. Haragszol?Cristopher Paolini: Elsőszülöttnem vagyok hajlandó…..
hörcsiiii 2009.07.31 10:03:26
@lborka:
najode akkor reszleted beszamolot akarok es csakis ugy borulhattok, hogy kozben az en nevemet kantaljatok korusban, es mi az, hogy het szemelyes kenu??? miiii??? te joeg, es ki az a het nemtulszerencses ember, akit ert a megtiszteltetes....?
nana, hogy emlekszem. sosem felejtem el.