Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontilyenke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a beköszöntő blog a betiltott blogokhoz (http://karolisotrany.blog.hu illetve a http://protestans.blog.hu) közelálló, azokban publikáló szerzőtől, Pszichiáteről származik. Pszichiáter akkor még nem tudta, hogy blogtársait a szólásszabadság és vleménynyilvánítási szabadsg…..
Psycho Szex és hatalomvágy 2009.07.29 20:16:00
Az egyetemnek van egy dékánja, aki rektorhelyettes is, mert szereti halmozni a pozíciókat. Szakmailag inkább nulla, mint középszerű. Tehetségtelen és irigy, de nagyon becsvágyó. Az egyszerűség kedvéért - de főként jellene miatt - nevezzük őt SzA(r)-nak. SzA(r)-nak van egy jobb…..
pontilyenke 2009.07.31 23:58:18
@pszichiáter: Azért nem olyan ártatlan tehénszemű Héránk. Pszichiáter, olyan nagy a képed, de azért te sem tudsz mindent. Szegénynek van egy léhűtő férje, aki tehénarcúval tartatja ki magát. És Kaká tudja, hogyha fizetésemelést akar, időnként villantania kell. Minél jobban kigúvad Sza(r) szeme, annál több pénzt visz haza Kaká a tróger férjének.
pontilyenke 2009.08.02 01:35:31
@batori.g: Ezt inkább ne firtassuk. Mi lenne, ha én meg B.Gusztáv szexuális szokásait tárnám a nyilvánosság elé. Te is szállj le az én nemi hovatartozásomról. A szexet hagyjuk meg a pszichiáternek. Nekünk világnézeti kérdésekről kellene inkább vitatkoznunk. Tényleg, hogy áll B.Gusztáv a hittel? Tudod, a goethei Gretchen-Frage. Faustnak sem volt könnyű rá felelni.