Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myki_01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 éves lett az MSZP ... talán ez az utolsó "boldog" születésnap. Nem tudjuk, hogy hogy jövőre lesz-e még valaki, aki majd ünnepelne, vagy hogy lesz-e pénz egyáltalán tortára. Komolyan, még az öreg Gál Zoli volt a korrekt: "Rólunk, akik öreg kommunisták voltunk,…..
Myki_01 2009.10.08 10:42:11
Az "árpádsávos sapkában ment a kisfiú az iskolába" sztori a reggeli Mokkában. Az alapos műsorvezető kapásból NEM közli azt a  tényt, hogy az igazgató úr SZDSZ-es önkormányzati képviselő. Gondolom, ez cseppet sem tartozik a történethez, ugye TV2 ? No, de utána…..
Józsefvárosban november 22-én új polgármestert választanak, mert a régi, Csécsei Béla (az SZDSZ színeiben választották meg, de július közepén kilépett a pártból, és azóta függetlenként vezette a városrészt) egészségügyi állapotára hivatkozva lemondott. "A politikus…..
Myki_01 2009.09.18 08:43:52
Súlyos balesetet szenvedett Komássy Ákos
2006. április 5. 13:22

MNO - Kovács Zita
Közlekedési balesetet szenvedett Komássy Ákos, a Fiatal Baloldal elnöke kedden, állapota súlyos, utastársa elhunyt – közölte a Fiatal Baloldal szerdán reggel. Több ifjúsági szervezet részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és a FIB-nek. Komássy Ákosnak mielőbbi gyógyulást kívánnak.

Megrendítő veszteség érte a Fiatal Baloldalt – írja a szervezet közleményében. Hozzáteszik: súlyos balesetet szenvedett Komássy Ákos, a FIB elnöke. Utastársa, a Fiatal Baloldal országos irodájában dolgozó munkatársa az éjszaka folyamán elhunyt. A FIB őt saját halottjának tekinti.

Komássy Ákos egy Debrecenben tartott politikai rendezvény vendége volt. A Budapest irányába tett visszaút során kocsija súlyos balesetet szenvedett. Az M3-as autópályán Mogyoród térségében autója hátulról nekihajtott egy szabályosan haladó kamionnak. Az autó az ütközés után a szalagkorlátnak, majd egy kisteherautónak csapódott.

„Az ügyben rendőrségi eljárás folyik. Annak lezárultáig, illetve amíg újabb fejlemények nem történnek, nem tudunk, és nem kívánunk egyebet mondani. Ezúton megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben” – olvasható a FIB közleményében. A közlemény hangsúlyozza, hogy az országgyűlési választások második fordulójáig a FIB minimálisra csökkenti központi tevékenységét. Az elengedhetetlen, operatív feladatokat a szervezet alelnökei által vezetett operatív testület látja el.

Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke, a Fidesz szóvivője őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és a FIB-nek. Mint mondta: megrendüléssel vették tudomásul Komássy Ákos balesetét, és mielőbbi gyógyulást kívánnak. „Várjuk vissza” – tette hozzá Szijjártó Péter.

Almássy Kornél, az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) elnöke közölte: az IDF tagsága megdöbbenéssel fogadta a baleset hírét. Hozzátette: Komássy Ákos munkatársa családjának őszinte részvétüket fejezik ki, Komássy Ákosnak pedig mielőbbi felgyógyulást kívánnak.

Az SZDSZ Új Generáció közleményében úgy fogalmaz: megdöbbenve értesült a Fiatal Baloldal elnöke és munkatársa súlyos balesetéről. Tragikus és lesújtó egy fiatal halála, az Új Generáció részvéttel van a fiatal családja, és a FIB iránt – teszik hozzá. Az SZDSZ Új Generációja közleményében Komássy Ákosnak mielőbbi gyógyulást kíván.

(Klubrádió, Info Rádió)

Érdekes..."súlyos balesetet szenvedett" nem okozott...ezt akárhogy is nézem gondatlanságból elkövetett emberölés...
Bajnai: "a kormány hallja az emberek szavát, amellyel biztonságot követelnek”, ezért mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megerősítse a rendet és az emberek biztonságérzetét." Íme Bajnai 10 pontos közbiztonsági csomagja, melynek a "Biztonság és…..
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
A tavalyi Hajdú-Sarka prosztónász után idénre is jutott celebesküvő: Karsai Zita ment hozzá Margl Tamáshoz, szerencsére nem a Bazilikában, hanem csak szűk családi körben, polgári szertartás keretében. Így legalább megkíméltek egy papot az agyvérzéstől...Gratulálunk az ifjú…..