Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hotel_Silvanus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
Hotel_Silvanus 2009.07.29 15:05:49
Összerezzenve olvastuk 2009. július 20-22. között szállodánkban tartózkodott vendégünk levelét. A szállodában valóban felújítás folyik és nem egy esetben fúrnak-faragnak, ahogy az egy építkezésen szokás. Minden egyes szobarendelésnél közöljük vendégeinkkel, hogy felújítás folyik a szállodában és honlapunkon is a kezdőoldalon olvasható. Azoknak a vendégeknek, akik az itt-tartózkodásuk alatt pont egy olyan időszakot fognak ki, mint pl. az új lift alapozásának 2 napos időszaka, rögtön felajánlunk egy 2 napos ajándékutalványt, tetszés szerinti időponttal.

Tisztelt Vendégünk!
Az Ön érkezésekor miután Önök egy standard szobát rendeltek, mely egy 3 fős családnak nem a legkényelmesebb, egy 2 szobás apartmant biztosítottunk rendelkezésre ugyanazon az áron. Miután közvetlen érkezésük után fúrtak-faragtak a fejük felett, azonnal felajánlottuk, hogy ugyanezen az áron a Visegrádon található Royal Club Hotel****-ben vagy Thermal Hotel Visegrád**** superior-ban elhelyezzük Önöket. Ezután Önök úgy döntöttek, hogy nem költöznek át a fent említett szálloda egyikébe sem, így lezártnak véltük az ügyet. Úgy gondoljuk, hogy mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy nyaralását nyugodt körülmények között biztosítsuk, de ha ez nem sikerült, nem teljes mértékben rajtunk múlt. Ugyanakkor megértve az Ön felháborodását, Önnek is felajánljuk és címére elküldjük a 2 éjszakás ajándékutalványt, melyet december 22-ig igénybe vehet.

Mindenkinek:
Higgyék el, hogy minden szállodának, így nekünk is az a legfontosabb, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk, törzsvendéggé váljanak és az elégedett vendég lesz a legolcsóbb marketing hirdetés. Mi mindent meg is teszünk, hogy szíves vendéglátással ezt kiérdemeljük.

Néhány vendég levele, akik jól érezték magukat nálunk az építkezés ellenére is:

Utazásunk alkalmával sok felé megfordultunk, de a személyzet részéről ilyen magas színvonalú hozzáállását nem tapasztaltuk sehol. Köszönet a munkájukért.
Sümegi János 2009. 06.21.

A 232-es lakosztályban teljesen otthonosan éreztük magunkat, maximálisan megvoltunk elégedve a berendezéssel, a tisztasággal, a személyzettel, az építkezés kicsit zavaró de a komfortérzetet nem zavarta nagy mértékben, ezt kompenzálta az árkedvezmény. Köszönjük.
Borsi György 2009.06.22.

Teljes kikapcsolódást, nyugalmat, sokoldalúságot élvezhettünk. Lelket és szellemet /ízlést/ nyugtató a belső környezet: színezés, berendezés… A vendégért van minden. Feltöltődve, pihenten –lelkileg is- megyünk haza. Köszönjük a személyes bánásmódot.
Mikuláskó Pál 2009. 07.21-24.

Szívesen visszatérnénk a felújítás befejezése után. Ügyes, körültekintő a szervezés, hogy csak ennyi a kényelmetlenség a felújítás miatt.
Szimi Dorottya 2009.06.30.

Kedvességük, udvariasságuk kifogásolhatatlan.
2009.06.30.

Az építkezés miatt szobát kellett cserélni. Köszönjük a recepció segítségét. Az építkezés befejezése után szívesen eljönnénk újra „igazi csendes pihenésre”. Az esetleges akciós lehetőségeikről köszönettel vesszük az értesítést.
Dr. Raboczki Ede 2009.07.05.

Nagyon szuper 5 napot töltöttünk Önöknél az elmúlt héten, minden nagyon szuper volt!! Le a kalappal, hogy a felújítás-beruházás közben is ilyen nyugalmat tudnak biztosítani. További sikeres munkát.
Haasné T. Melinda 2009.07.26.

Üdvözlettel:
Silvanus Szálloda