Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merwenus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
Jó, nem az a fajta, amit egy állásinterjún kitennénk az asztalra, de horrorrajongóknak kötelező darab. Innen meg is lehet rendelni. (Nem, nem kapunk jutalékot.)..
Merwenus 2015.07.29 12:26:11
Mai levélírónk, Egy csalódott vásárló számtalan költői kérdésével remekül körbelövi a témát, a válaszokat hagyjuk is, az Extreme Digitalnak viszont gratulálunk a míves öntökönszúráshoz. Kedves Homár! Egy történetet szeretnék megosztani, hogy miért is érdemes…..
Merwenus 2015.04.01 17:49:35
@sarostehen: dátumból ítélve karácsonyi ajándék volt, az pedig kellemetlen tud lenni, így visszaküldés elég necces amikor már 2 hetet késik az ajándék :D
Egy amerikai valóságshow-szereplőt alaposan rászigszalagoztak a szopórollerre: miután lefogyott hetven (!) kilót az NBC Biggest Loser című műsorában, egy fitnesscég kötött vele egy szerződést, most meg pont emiatt a bőrt is leperelné róla. Tara Costa az FC Online Marketing Inc.…..