Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsugabubues70

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy nem tettem fel semmit ezért írtam hog ''Nyitás,,..
zsugabubues70 2009.11.09 17:45:25
@badfear: nem vagyok tagja semmilyen weboldalnak.
zsugabubues70 2010.01.16 20:26:15
@NitroN: gondolkozok rajta
Sziasztok! Egy ifjú játékbemutató születését láthatjátok most két darab videóban. Megígértem neki,hogy ki fogom tenni az első videóját a blogra,remélem elnyeri a ti tetszéseteket is,mert szerintem elsőre nem rossz munka ez! Senshi értékelése: Ez a két videó,első komoly…..
zsugabubues70 2009.10.14 15:46:39
zsugabubues70 2009.10.24 20:00:11
Bár vége a nyárnak, ettől függetlenül lesz még néhány film a mozikban idén, amik az előzetesük alapján megérnek majd egy misét. Íme néhány, amiket biztosan nem hagyunk ki: 9: Egyszer már írtunk a blogon erről a futurisztikus animációs filmről. Akkor még nagyon távolinak…..
Elérkezett az idő, hogy folytassam a videózást. Legelőször elkészitem a Condemned befejező részét, ami (ha minden jól megy) július 16-ig elkészül. Hogy mit mutatok be utána, az rajtatok múlik, 5 db játékra lehet szavazni, ami az alábbi videóban látható:     A…..
Nem, nem vettük fel Baaad Movies tagnak Hakuso-t, pedig joggal gondolhatnátok, hiszen immár a haramdik videóját raktuk ki a blogra. :-) Ez a videó is nagyon jó, bár egy kicsit sok a szóismétlés, de ugyanakkor annyira lelkes az előadásmód, hogy az kijavítja a hibákat. Egyébként…..
Sziasztok! Szeretném a segítségeteke kérni! Gondolom mindenki hallotta már pár ember történetét,akit YouTube-ról letöröltek,mert a videóikban ilyen,olyan,meg amolyan dolgokat használtak fel,ami más,hatalmas és erős vállalatok jogos tulajdona (le merném fogadni,hogy a videósok…..
zsugabubues70 2009.09.13 17:16:37
zsugabubues70 2009.09.13 18:41:57
 MINDENKÉPPEN OLVASD EL!Elkészült a The Thing játékbemutató 2. és egyben befejező része!Magyarázat az értékelésre:A grafikára 4-est adtam,mert egy 2002-es játékhoz képest a játék egész jól néz ki,igaz olykor előfordulnak olyan bugok,ahol a karrakterek belelógnak a…..
Ezzel végeztem a Holló összes folytatásával. Hála Istennek! A negyedik rész mindennek a legalja, amit csak ember el tud képzelni. Amit egy ilyen alapötletnél el lehet ronatni, azt itt elrontották a kreatív készítők. Egyetlen hibám van a vidóban, de emiatt már nem akartam újravenni, Edward…..
zsugabubues70 2009.09.12 10:25:56
Baaad Movies Top 10 - Legszebb CGI 2009.09.06 16:47:00
Már jó régóta készítem ezt a videót, melyben összeszedtem a leginkább tetsző számítógéppel készült trükköket tartalmazó filmeket. Végre valahára sikerült végeznem vele és felrakhattam a blogra. Viszont előre is elnézést kérek a kicsit sokszor előforduló szóismétlések…..
Üdv mindenkinek! A Resident Evil 4 bemutatása után a játékbemutató/videó listám így néz ki,remélem nem találtok ellene kifogást! EDIT: Videó maximum csak jövő hét végére várható!         Plusz egy kis HunTube Poop! :D 1. X-Men:Wolverie's…..
Az első videómnak ezt választottam? Nem vagyok komplett(Kb mint a filmben szereplő csórikám)! 4 hét és megannyi agyzsibbadás után megvan a videó! El se hiszem... De sikerült!Remélem tetszeni fog mindenkinek!..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Elnézést mindenkitől, amiért ilyen sokáig nem került fel videó, de nagyon nehéz szülés volt. A vágás, a szinkron, majd maga az elkészítés is problémás volt, mintha minden elem összeesküdött volna ellenünk, de végül sikerült. A Mátrix - Újratöltve egy förtelmesen elbaltázott film. Ugyanakkor tudom,…..
Eredetileg a Kazaam videója jött volna, de sajnos gondok akadtak a vágással, így nem sikerült a hétvégén megcsinálni. Úgyhogy majd csak a hét vége felé lesz fent az Aladdin rap-változata (egyébként eléggé megoszlik róla a véleményünk Sorterrel), de addig is itt a Holtak napja bemutatója. Lehet,…..
Egy film, ami akár Versus is lehetett volna, de az alkotók rájöttek, hogyan lehet egy hasonlóan értelmetlen sztoriból a sok hiba és átgondolatlanság ellenére is élvezhető filmet összehozni. Üzenet Terror Dzsoninak: Öné a főnyeremény!!! :-)..