Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopmester

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legvidámabb barakkba rakva maradt a Kárpát-medence lelence. Belvízben álló vályog Velence, tályogként felnyílt Pandora szelence, Ahonnan származik az a késhegynyi irigység, amely minden hátba lyukat vág, Hacsak panaszpáncél útját nem állja. A dicsekvés itt nem áll jól,…..
Veszélyben van emberi méltóságunk, önrendelkezési szabadságunk, ha személyes adatainkkal nem rendelkezhetünk – a négy hónapja hivatalba lépett adatvédelmi biztos, Jóri András így emlékeztetett az Alkotmánybíróság 1991-es határozatára az adatvédelem napja alkalmából…..
hopmester 2010.09.28 07:34:24
Kedves Vállalatvezetök!

Szeretném az Ön, figyelmébe ajánlani programunkat, ami az információvesztésről, üzleti és stratégiai hírszerzésről szól.

Egy, a dolgozókról készített tavalyi felmérés szerint száz eltávozott alkalmazottból 72 lopott el cégadatokat, amikor otthagyta munkahelyét.

Volt aki új munka reményében, vagy saját cég indításához, mások pedig egyszerűen bosszúból „vitték el“ az információkat.

A megkérdezettek mindegyike hozzáfért fogyasztói adatbázisokhoz, kapcsolati listákhoz, pénzügyi beszámolókhoz, bizalmas üzleti dokumentumokhoz, szoftverekhez vagy más szellemi termékekhez.

"A Know-how a cég szellemi tulajdona, a koronaékszer, és nagyobb értéket képviselhet, mint az épület, amelyikben működik. Ez a cég veleje, és bármilyen veszteség ezen a téren nagyon sokba kerülhet"

A legtöbb cégnél a védelemre forditott összeg 99%-át a számítástechnikai és a mechanikai védelemre használják fel – az adattárolókat sokkal jobban védik, mint magukat az adatokat, és ez a legnagyobb tévedés a legtöbb biztonsági eljárásban.
A megkérdezett vállalatoknak csak 15 százaléka ellenőrizte, milyen nyomtatott vagy file formátumú dokumentumokat visz magával a távozó alkalmazott.

Sok cég úgy gondolja, az adatok elvesztése az üzletmenettel jár, amivel együtt kell élni. Szerintünk ez nem így van.

Mi azt gondoljuk, egy szervezet biztonságában a legnagyobb kockázatot mindig az emberi erőforrás jelenti, és a mechanikai védelemre költött összegek töredékéből ki lehet alakítani a vállalatbiztonsági kultúrát.

Ajánlatunk:

0 szint: Ingyenes konzultáció
1 szint: Képzés vezetőknek, alkalmazottaknak
2 szint: Információvédelmi stratégia kialakítása
3 szint: E-learning anyag, önképzéshez
4 szint: Önellenőrzési lehetőség, informatikai és humán oldalról
5 szint: Ellenőrzés (külső), informatikai és humán oldalról
6 szint: Üzleti hírszerzés, stratégiai hírszerzés, ipari kémkedés
7 szint: Teljeskörű cégvédelem

Ha szeretné elkerülni, hogy az Ön céges adataival a konkurencia járjon jól, akkor mi szívesen látjuk ingyenes konzultációnkon, ahol személyre szabott biztonsági tervvel és tanácsokkal segítjük vállalkozása működését.

Üdvözlettel
________________________

Keszkenyős Imre
Ügyvezető

Cyber Hopmester Kft
H-1078 Budapest Rottenbiller u 44.
e-mail: hopmester@hopmester.hu
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
hopmester 2009.10.14 12:15:24
Ha nyomozni szeretnétek keressétek a honlapunkat meg.
hopmester.hu/helyszinelok.html oldalt.

Magyarországon megtörtént bűncselekmények komplett felderítése. Nyomrögzítés, kihallgatás, fantomrajz készítés,
elfogás, kommandós akció, ez mind elérhető.
Privát vagy akár céges programként is.
Az egész programunk valós szituációs helyzeteken alapul.
Szakmai támogatással.

Akit érdekel helyszinelok@hopmester.hu email-re irjon.
Ma született meg a blogom és az élet igazolja mennyire a rablások idejét éljük. RTL Hírek.hu 2009-09-25, 16:47 Fegyveres férfi rabolta ki a postát pénteken néhány perccel dél előtt a Bács-Kiskun Megyei Szentkirályon. Nyikos Tamás, a megyei rendőrség helyettes szóvivője…..
Napi híreket eseményeke követve, szinte nincs olyan hét mikor ne történt volna rablás. Ma már nem csak a bankok ellen követnek el fegyveres bűncselekményt hanem hotelek,utazási irodák élelmiszer boltok ellen. Bárhol Bármikor áldozattá válhatunk, meg kell tanulnunk, tenni…..
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Vannak olyan esetek, amikor az a legegyszerűbb, ha berekeszted a vitát, és nem tárgyalsz tovább. Van akivel éppen ott, aktuálisan nem tárgyalunk tovább, de olyan is, akivel soha többé. Néhány példa:  Ő kér tőlem valamit, mégis tőlem várja, hogy…..
Modorosblog A csapatépítés 2009.07.29 12:42:00
-Jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Na még egyszer, hangosabban, JÓ REGGELT! -Jó reggelt! -Na, ez már alakul, hát szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Most már elárulhatjuk, hogy miért vagytok itt a Vajdahunyad várában egy ilyen álmos, pénteki reggelen. Én Lutscher Peti vagyok…..
hopmester 2009.07.29 13:44:16
Igazatok van!
De azért vannak akik ezt jól csinálják.

Hopmester.hu
hopmester.hu/specifikus_treningek/helyszinelok


A csapatépítés egészen más!

Ez amit leírtak inkább egy élmény program akart lenni, rosszul kivitelezve. ennél tényleg az ivászat is jobb. :))