Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1bambi

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem Felháborító! 2012.08.30 12:48:08
A gyerkőcöm iskolát váltott. Hétfőn volt a sárvári Tinódi gimnázium Idegenforgalmi, Vendéglátó szakközépiskolában a pótfelvételi, felvették. Innen indult a kálváriánk, ugyanis új diákigazolványra van szükségünk. Még aznap délelőtt elmentünk Celldömölkre az…..
Mihalik Enikő az arca és a teste a Chantelle tavaszi/nyári fehérneműinek. A magyar modell a csipke bugyikon és melltartókon túl, alakformáló, hájleszorító fehérneműket is bemutat magán. Csodálatosak a képek, Enikő természetesen ezúttal is gyönyörű és szexi... de minek is…..
    Ma ez a képsor járja be a világhálót. A már néhány évesen divatdiktátornak kikiáltott Suri Cruise fura viselkedéséről beszélnek, amelyet Manhattan utcáin sétálva tanusított édesanyja társaságában. Mi nem ezt taglalnánk. Inkább Tom Cruise leányának ruhájára…..
1bambi 2012.04.26 21:32:51
1bambi 2012.04.26 21:34:18
@micsoda?: mexikói hímzésnek tűnik.
1bambi 2012.04.26 21:35:20
@beautyka: akkor lehet, hogy mégis magyar.
  Hiába, mellet villantani már nem sikk. Angelina ugye szépen előrukkolt a virgácsával az Oscar-gálán, lett is belőle mindenféle vicc. Charlize Theron ezt most sokkal stílusosabban teszi - Vogue címlapon. A májusi szám borítóját Patrick Demarchelier fotózta, a ruha pedig…..
Hilton Budapest - a TripAdvisor fotója. A TipAdvisor az alábbi tíz gyönyörű panorámájú hotelszobát szedte össze a világ minden tájáról. A Niagara-vízesés, meg Sorrento mindenesetre klassz társaság Budapestnek. Mondjuk nem sokat agyaltak az indoklással a szerkesztők, gondolom…..
Nyolcadik magyarországi koncertjére készül Sting: a brit dalszerző-énekes, a Police egykori frontembere június 26-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, ezúttal nem szimfonikus, hanem rockműsorával, amiben szólókarrierjének 25 évfordulója kapcsán legnagyobb slágereit…..
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva, már eddig is tett arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Friss hírek szerint 2013/14-re mégiscsak átszabná a Főváros a belvárosi Széchenyi (volt Roosevelt) teret. Aktuális részletek egyelőre nem ismertek, a korábbi átalakítási tervek azonban park-kép szempontjából nem sok jóval kecsegtetnének. Erőteljes kövezés, mutatóba…..
1bambi 2011.09.04 17:20:27
@Pintér Péter: Kósának állítólag térkőüzeme van. A Hajdúságban mindent letérköveznek, még védett platánsort is kivágtak emiatt.
Nemrég a Szent István körúton jártam végig a lépcsőházakat, hogy megkeressem nektek a legszebbeket. Jelentem, meg is találtam, rögtön kettőt is, a második helyezettel kezdem a sort.A bejárat, a tömör faajtó azonnal magára vonzza a tekintetet, egyben elvonja a figyelmet a boltív…..
Itt a Vincenten már csinos gyűjteményünk van az orbáni állam saját zsebre  törvénykezésének bizonyítékaiból. Egyszer majd talán lesz Wikipedia-cikk a Lex Haverokból (bár ha ilyen ütemben teljesedik ki Magyarországon a sajtószabadság, akkor lehet, hogy Wikileaks lesz az).…..
Új MÁV blog Dizsung-dizsung 2011.05.17 19:46:00
Szegény Zoli! A levelében átírtakat mélyen átérzem. Történt ugyanis, hogy vonatozott, éppen angolt tanult, ráadásul céges feladatok miatt, s eközben megjelent mellette egy fiatalember, akinek a füléből bömbölt a tucctucc, vagy ahogy Pesten mondják, a dizsung-dizsung…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
„De legalább nincs benne csalamádé.”   A valós problémákra fókuszáló, pragmatikus politizálás jegyében újabb szakaszához érkezett a közterület-átnevezési hullám. A fővárosi közgyűlés hajléktalanok és aktivisták kereplős közjátéka után átnyomta több…..
1bambi 2011.04.28 12:52:01
Mint ismert, június 30-án Sting visszatér Budapestre, hogy a nagy sikerű Symphonicity előadásából, aminek keretében saját slágereit játssza szimfonikus kísérettel, még egy koncertet adjon (az előzőről itt írtunk). A fellépés különlegessége az lesz, hogy a popsztárt most nem…..
„Ez kínos volt” – olvasom némi hümmögéssel a szaksajtó címoldalán virító öles betűket, némi kakaószürcsölés közepette. A megállapítás érthető, hiszen pár nappal korábban még a győztes hadba vonulásra vonatkozó felszólítások díszelegtek a neves…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
1bambi 2011.02.02 12:56:34
Klasszikusan a teljesen felesleges otrombaság kategóriája.
@Mad Mind: a chili con carne nem mexikói nemzeti étel, hanem TEX-MEX. Mexikóban ne keresd az étlapon, csak az USA-ban vagy nálunk.
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
A Wikipedia szerint gyűjtőnév, lényegében bármiből lehet tapas, amit kis adagokra lehet osztani: szendvicsekből, sonkákból, kolbászokból, húsokból, zöldségekből. Először Németországban, a Grand Hyatt egyik éttermében ettem tapast, a négyféle étel körülbelül 25 euróba…..
1bambi 2010.08.07 14:31:26
@nullnick: A Blaha és a Nyugati között 2 mexikói hely is van (az egyik inkább amolyan gyorskajálda), a másik komolyabb: Tacos Locos (ha jól emlékszem)
Kedves Blog!   Néhány hete kényszerűségből jelentkeztem egy multihoz, áruháztakarítói állásra. Mert kell a pénz és a boltokban nem adnak élelmet 3 európai nyelv társalgási szinten való ismeretéért és a közgáz diplomáért.   30-leszek nem sokára, életerős,…..