Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krause

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
krause Valami karácsony 2010.12.24 01:01:00
Odakint szépen rendben kúszik egyre lejjebb a hőmérséklet, megcélozva valami olyan tartományt, amelyet már csak kelvinben lehet mérni, celsius-értéktől már megriadna a szervezet, ha a naptár nem is jelezné, az időjárás tesz róla, hogy ne felejtsük el, tél van, hamarosan itt az…..
krause Kocog, alél... 2010.10.21 16:53:00
Nemcsak propagálni kell az egészséges életmódot, hanem aktívan élni, gondolom én, így aztán mikor beköszöntött a vidám ősz, és vége szakadt a teniszidénynek, komolyan gondolkodóba estem. A teniszidény kitétel is erős csúsztatás azonban, hiszen hiába nyüstöljük egymást…..
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
krause 2010.04.25 20:05:50
@black-cat87: Lassan az m1 is elkezdhet azon gondolkodni, milyen filmet rakjanak be... az eredményeket nézve, mindjárt meglesz a 100 százalék, mindjárt vége...
krause 2010.04.25 20:49:24
@darkmustang: ja, ezzel a szöveggel talán már a két forduló között elő kellett volna jönniük...
krause A tavasz tizenhét pillanata 2010.03.21 21:57:00
Március huszonegyedike, a csillagászati tavasz első napja.Szerencsére a havazás, a didergés már nem fenyeget, de csak pár napja hihettük el végleg, hogy decemberig nem is kell törődni velük. Ott van a levegőben az az illat, már a reggeli szellőztetésnél is bekúszik az orrba, a…..
krause Dartvéder és én 2010.02.12 17:16:00
Nem lenne rossz okosan, aktuálisan és időszerűen előadni a dolgokat, ilyenkor, februárban, valami vidám kis jelmezbáli történet, némi tanulsággal elegyítve, meg persze még több sikerélménnyel, amikor is lealáztam mindenkit, török basát, kengyelfutó gyalogkakukkot, meg…..
Ha kívácsi vagy, hogy milyen időjárás és szelek várhatóak az út során, KATT IDE.(kattintás után Torrevieja-i előrejelzést láthatod, de értelemszerűen ki lehet választani a konkrét helyet, amire kíváncsi vagy.:) )A szak(abb)emberek pedig ide...
krause Nyár, este, kert, helyiség 2009.07.30 10:36:00
A gyakori kocsmázónak fényes napjai ilyenkor, fülledt nyári napokon virradnak fel igazán, virág- és forróságillatot hoz a szél, jólesik ilyenkor fogyasztani, na meg, nyitva a kerthelyiségek, szereplői minden téli, tavaszi fohásznak. Mindenki szabadtéri törzshelyére igyekszik,…..
 A vasárnapi indulás után ma 14 óra körül értük el Mallorca partjait. Sajnos Portocristo-ig nem jutottunk el, mert a szél viszonyok, a hajó motorja és a tenger istenei nem mindig akarták így. Az első nap viszonylag nyugodtan telt, egész jól haladtunk. Csak este 11 körül…..