Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferusz

20 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Errol Tapiwa Muzawazi 1984-ben szuletett Zimbabwe-ban. 2003 ota Lengyelorszagban tanul, jelenleg a Krakkoi Jagello egyetemen nemzetkozi jogot. Haromsszoros vilagrekorder "Leghosszabb tanitasi ora" kategoriaban. Holnaptol ezt a rekordot kivanja visszaszerezni egy indiai professzortol.…..
2009.12.05. Kamtan-expressz (Kiev - Berlin), este 11 korulRamjott az irhatnek, igy hat eletemben eloszor mintegy naploszeruen papirra vetem elobb gondolataimat, es majd csak kesobb potyogom be oket szamitogepbe, legalabbis ugy erzem, hogy friss elmenyeimet most kell, hogy leirjam, kesobb mar nem…..
Agyhugykő Egy kis idézet estére 2009.11.25 19:20:20
Eme disznóságot, Hadházy László követte el, én csak idézek tőle Mikulás alkalmából. Persze mi is készülünk a Mikulásra a gyerekek leveleivel és egyéb nyalánkságokkal, pl Miki elhárító ágyúval ami nyers avas taknyot lő.- Apu az a pirosruhás bácsi mé eszi a vattát?- Nem…..
Meiner Meinung nach 200911. 19. 2009.11.19 14:08:17
Mar mult het hetfon nagyon akartam irni, hajszalon mult, hogy sikeruljon, de csak elmaradt, amit most egyreszrol nem banok, mivel akkor ugy terveztem irok valami kedveset a lengyel lanyokrol. Na ez most eszemben sincs... Masreszt oka volt hogy akkor irjak, ugyanis november 9-en, majdnem masfel honap…..
ferusz 2009.11.19 14:11:01
Jah el is felejtettem, szobatarsamrol akad egy video a youtube-on:
www.youtube.com/watch?v=Mh9T6IukJt4

ehhez kulon kommentet nem fuznek, viszont szerintem valamennyire alatamasztja, azt amit irtam rola.
Ketreszlet ket haveges cikkbol:"A tinédzser lányok pénzszerzése azonban egyáltalán nem veszélytelen, tavaly egy 16 éves lányt brutálisan megölt egy 24 éves férfi, akivel fizetett randira ment. A gyilkos, Thing Kai-Tai megölte a lányt, feldarabolta, majd lehúzta a vécén,…..
Meiner Meinung nach Ez az amaz 2009.10.15 10:57:36
Itt mar bizony tel van kemenyen, tobb mint egy napja havazik folyamatosan, igaz ugy nez ki melegszik az ido, mert reggelre elolvadt a tegnap esett ho, de esni esik meg mindig. Szeretem en a telet, meg a havat, de telen, es nem oktober kozepen.A lengyel lanyokrol asszem azt folosleges leirnom, hogy…..
Meiner Meinung nach 2009.10.12. 2009.10.12 14:46:34
Legutóbbi jelentkezésem óta most majdnem egy hónap telik el, pedig ugy terveztem, hogy gyakrabban írok majd, de különböző okok, leginkább idő- és számítógéphiány miatt, erre nem sok lehetőségem volt. Most viszont van, merthogy itthon vagyok. Igaz már csak alig egy óráig, meg…..
Meiner Meinung nach 2009.09.17. 2009.09.17 18:32:00
Majd két hete, hogy semmit nem irtam. pedig zajlik az élet szépen és nem csendesen. Két és fél hete vagyok itt, de bátran mondhatom, hogy ha lesz lehetoségetek, és szerintem biztosan lesz, menjetek Erasmusszal kulfoldre. Még majdnem 5 honap elottem van, es fogalmam sincs, mi fog ez alatt…..
Agyhugykő Sírjatok! 2009.09.16 20:02:50
Egy újabb remekművet kaptam. Személyszerint a földön fekve röhögtem ezen a kis klippen. Amúgy akinek ennyi ideje van, hogy paint-tel ilyet csináljon, azt nem tudom hogy sajnáljam vagy csodáljam. Hát lássátok:  ..
Meiner Meinung nach Angol 2009.09.05 19:46:09
Nem tudom, miért, de ugy erzem, hogy sokkal rosszabbul beszélek angolul, mint mielott kijottem, pedig pont hogy nem igy kéne lennie. Ńem sok mindent tanultam, sot... Inkább osszezavarodtam.Szornyu amit itt muvelunk az angol nyelvvel. Egy angol tanár biztosan a haját tépné a…..
Meiner Meinung nach Megérkeztem 2009.08.31 18:24:32
Megérkeztem. Hála a magyar a szlovák és a lengyel vasutaknak tobb mint 16 orara volt ahhoz szuksegem, hogy lekuzdjem a nagyjábol 500km-es távolsagot, és mindenkozben ráadásul még 9-szer át is kellett szállnom.De ideértem. A késoi érkezés miatt asszem utolsoként, de nem volt ezzel…..
Hajlamosak vagyunk osszekeverni a két országot, mivel hasonlit a nevuk a zaszlajuk, ráadásul még mindketto szomszedunk is.Most arra az esetre adnék két jo otletet, hogy hogyan dontsuk el hogy melyik országban vagyunk, ha nem tudjuk, hogy melyikben csak abban vagyunk biztosak, hogy a ketto…..
...még nem, de ha holnap ilyenkor olvassátok akkor már igen. Nem tudom, ki volt az, aki kitalálta az Erasmus programot, de jól tette. Mondom ezt úgy, hogy megyek az ismeretlenbe, fogalmam sincs milyen lesz. Bár csak jót olvastam róla, igaz ki az a hülye, aki rossz dolgokkal reklámozná…..
Az elmúlt években ha nekem szegezték a kérdést, hogy melyik a kedvenc bajnokságod, általában rávágtam, hogy a magyar. És ez így is volt, van. Persze erre egyből, hogy létem felől kezdtek érdeklődni, mert hát hogy lehet ezt legjobban szeretni? Lehet, hogy kicsit unalmasabb, kicsit…..
Egy kis humor következik, hátha mosolygunk is egyet, nem csak a világ bosszantó dolgain emésztjük magunkat:A világ legrövidebb könyvei: - Staller Ilona: Szolíd smink- Medgyessy Péter: Elhárított kémek listája- Pataki Attila: Természetes hajápolás- Balázs Fecó: Elég egy mosoly -…..
Meiner Meinung nach Sziget 2009.08.09 09:02:48
Egy hét Sziget jön, vagyis annál több valamivel, merthogy jó munkás ember leszek ott. Program igen gyenge, legalábbis az én lelkem számára, de azért az Uhrin Benedek és Korda- Balázs Klári koncert valamennyire kárpótol!:D Igazából egy koncert van, amire amugy is felmennék, ez…..
Meiner Meinung nach Miért is? 2009.08.02 22:55:00
Lett blogom. Egy héttel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy csinálok. Aztán valamelyik nap Gáspár egy bejegyzését kommentelve azt találtam írni, hogy majd ha lesz saját blogom... Ezt akkor nem gondoltam komolyan, de utána belegondoltam, hogy miért is ne? Véleményem van nekem is…..
 Csak néhány koncert élményről: Az első nap egyetlen koncertje,amin ott voltam a KFT volt. Szokásosan nagyon jó hangulat, nagyszerű színpadi játék, az 50-es (tipp) éveiket taposó tagok 20évesként viselkednek a színpadon. Nagyon jó volt. A sok ismert számuk mellett elhangzott…..
Meiner Meinung nach Jobbegyenes 2009.08.02 23:19:00
 Dúsabb ajkaim vannak, mint Angelina Jolie-nak. Mindezt egy fillér kiadása nélkül, és akaratomon kívül sikerült elérnem. Egy kedves punk a tegnapi Auróra koncerten ugyanis úgy gondolta, nekem ilynere szükségem van. Hát megtörtént ez is! Megkaptam életem első szemtől szembe…..