Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicsakegy

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollywoodot mindenki ismeri már annyira, hogy tudja: ha valami nagy sikert arat, úgy hiszik, hogy rátaláltak a filmvilág legújabb csodaszerére, és az adott koncepciót, ami mögött a pénz szagát érzik, addig fejik, amíg csak lehetséges. Az X-Men és a Pókember képregényadaptációk…..
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
nicsakegy 2011.05.03 10:30:05
@Spéter46: Gondolom te is a majombrigádból blogolsz. Tudod madarat tolláról, embert írásáról. Ezt a nőt olvasva és a fidesz kommunikációt látva azt kell, hogy mondjam, én Évának hiszek, és szerintem ti hazudtok, akkor is amikor kérdeztek. Takony tetű banda, szégyen amit műveltek. Valahogy éreztem a választáskor, hogy sok lesz az a 2/3, nem is szavaztam rátok. Sajnos igazam lett.
Star Wars Angry Star Wars Birds 2011.04.19 13:34:07
Réges régen, egy messzi messzi galaxisban, amikor a gonosz galaktikus malacok elrabolták a madarak tojásait, azok fellázadtak. És ez lett belőlük.Via Starwarsblog..
nicsakegy 2011.04.19 16:18:55
A rendszerváltás óta eltelt korszakot nagyjából oda-vissza helyzet jellemzi. Míg a jobboldali kormányok inkább a történelmi neveket pártolják, a balliberális kormányok a semleges, földrajzi eredetű neveket. A különbség látszólag felületes, de jól mutatja, hogy közel sincs…..
nicsakegy 2011.03.24 09:36:12
Hát tesó, ennek a cikknek sok köze nincs a kultúrához, ellenben nyers betekintést nyújt egy fideszes - szerintem nagyon beteg, és avittas - látásmódjába.

Még mindig ott tartasz, hogy az állam (illetve az ott dolgozók) mind egy szálig okosabbak mindenki másnál, minden területen, és ezért nekik kell az irányt megmutatni a butaparaszt népnek. Ez haver, nem így van, nagyon nem így. Az általad dicsőített konzervativizmus ugyanis jelenleg abban merül ki, hogy a családtagoknak munkát biztosítson, lehetőleg hosszú távra konzerválva. Ennek nyilvánvaló mellékterméke lesz a szakmaiság, és vele együtt az állam és az ország leépülése. A bárminemű társadalmi egyeztetés, vita megszűnése, majd ennek folyományaként a fejlődés megállása.

Te konzervet állítod a technoval szembe? Lássuk csak, mi is az a techokrata: "Vezető beosztású, a társadalomban irányító szerepet játszó műszaki vagy gazdasági szakember."

Szakember, haver. Ezzel szemben te az mondod, hogy jobb ha a családi maffia irányít? Ha tekintély, és kapcsolati elven "választódik ki" a közigazgatási elit? Hát haver, miután ettől a cégtől kapod a zsetont, ezen természetesen nem csodálkozok, de hogy ezt még van pofád pozitív felállásként ajnározni egy A4-es méretű cikkben. Haver, vastag bőr van a képeteken.

UI: Annak a baleknak meg aki a szabadságot siratja üzenem, hogy ebben az országban sose volt, sose lesz. Balkáni szemétdomb ez, ahonnan csak elmenni érdemes. Ezt minden valamire való ember tudta, tudja. Nem véletlen, hogy szinte az összes híres "magyar" külföldön tudott csak érvényesülni. Utólag persze marha büszkék vagyukrá, még repteret is elneveznek róla. Előtte meg? Lehet, hogy még pitsán ís rúgtuk.. Szánalmas.
  A nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását kezdeményezik indítványukban fideszes országgyűlési képviselők. A módosítás értelmében júliustól tilos lehet a dohányzás minden közforgalmú intézmény (így a vendéglátóhelyek) és munkahely zárt…..
Sziasztok!   Van Magyarországon olyan multicég ( Zalában) amely családcentrikusságra hivatkozva bevezette a 12 órás munkaidőt. Reggel 06 - 18 ig tart és 18 -06 ig. Több ezren dolgoznak 12 órát állva. A nagyfőnökök azt mondják, ha nem tetszik, el lehet menni.   Nem…..
Emberi Tisztesség nemecsek 2011.02.03 14:07:00
Magyar vagyok, magánnyugdíjpénztári tag és az ország első emberének a „nép nevében” tett kinyilatkoztatása szerint másodrendű állampolgár. Az elmúlt időszakban többször kijelentette, hogy az „árulásommal kiírtam magam a nemzet…..
Péntek este a Kossuth téren a médiatörvény elleni tüntetésen újra meggyőződhettünk arról, hogy a magyarok nem várják a sült galambot, ha valami nem az ő szájízük szerint történik. Ha már a politikai kontrollra a Fidesz 2/3-os választási győzelmét követően csak…..
A hétvégi diszkós tragédia kapcsán mindenki keresi a felelősöket. A bulizó fiatalok kapcsán mindez fel sem merül! Oké hibásak lehetnek a szervezők, a hely tulajdonosa, de még akár az állam is. Elfogadom. Na de, hogy a különböző médiumoknak a jelenlevő fiatalok úgy…..
Vicces és egyben keserű eljátszani a gondolattal, vajon hogyan szerkesztik manapság a Hír TV, vagy akár az MTV hírműsorait. Mint mezei távkapcsolgató, a következő beszélgetést tudom elképzelni:- Állítsuk össze a hírsorrendet Béláim!- Rendben Béluskám, mondjad, mi szerepel az…..
hiper Önkiszolgáló pénztár 2010.01.08 08:09:00
Az önkiszolgáló pénztárgépről volt egy nagyon jó cikk az Origón. Röviden összefoglalva: nyugaton már alkalmazzák ezeket, de Magyarországon nem merik, mert egyrészt nagyon drága a telepítése, másrészt meg – most hogyan is fogalmazzak finoman – a vásárlók…..
Amellett szeretnék érvelni, hogy a világnak csak egyetlen egy social networkre van szüksége. Jelenleg ez a Facebook és nem tartom valószínűnek, hogy bárki meg tudná szorongatni. Nem azért, mert nem lehet jobbat írni a Facebooknál, hanem azért, mert ezen szolgáltatások értékét…..
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
Zajlik az élet a közmédiumokban, legalábbis az Index cikke szerint. Van egy különösen érdekes része a cikknek, ez pedig Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda frissen kinevezett vezérigazgatójának következő szavai: Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy a 168 órának azt…..
nicsakegy 2010.12.14 10:23:18
S@ökörpöröly: Sajnos egyet kell értenem veled. Egy rossz vicc ami itt folyik. Aki elsősorban ember és csak másodsorban magyar, annak itt már nincs helye. Majomország.
Legutóbb a kabai üzemről volt szó. Elküldtem a cikket a EM-Bioetanol Kft. hivatalos e-mail címére, de sajnos válaszra sem méltatták. Lehet, hogy már senki sem nézi a leveleket, vagy nem foglalkoznak azzal, mit írnak róluk.  Sajnos ez is csak alátámasztja a gyanúmat, hogy Kabán…..
Az Élet és Irodalom liberális dinoszauruszai a kormányváltás óta hosszú publicisztikákkal szórakoztatják egymást, amelyekben az orbáni diktatúrával ijesztgetik és hergelik még megmaradt olvasóikat. Persze ez megy 1998 óta, bár mostanság lett is valami valóságalapja az…..
nicsakegy 2010.09.30 13:29:01
@Humperdickk: Látszik, hogy te sem szoktad magad megerőltetni olvasással, inkább csak trollkodsz egy jót ebéd után, ahhoz nem kell erőfeszítés.
zoli voltam Always On The Run 2010.09.29 10:09:00
Épp két új "szakmát" tanulok egyszerre, és egyiket sem iskolában. Tulajdonképpen, ha jobban belegondolok, gyakorlatilag az írás-olvasás óta szinte semmi olyat nem tanultam, kábé az általános iskolától a jogi egyetemig, amiért ma pénzt adnak nekem.Komolyan. Kurva szar…..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Mert keveset szül. Ismert, hogy nem a halálozások száma, vagy a kivándorlás okozza a magyarországi magyarság lélekszámának csökkenését, hanem a csökkenő születésszám.Ha ez ember egy kicsit elgondolkodik ezen, akkor számos kézenfekvő okát találja a folyamatnak. De ha egy…..