Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Analmeun

11 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Az észak-koreai politikai propaganda által feltüzelt ellentétek újabb áldozatokat szedtek, ezúttal Párizs környékéről. Tízezrek kértek menedékjogot az abydosi kormánytól és elismert személyeitől, vagyis többek között tőlem - mosoly - Tisztelettel megkérek mindenkit, aki…..
The Abydos Times Journal - A CSKP, második részMindenki riadtan siet a vész helyszínére, s meghökkenve tapasztalják, hogy Oh-kneel ezredest átszúrta egy, a gömbből időközben kitüremkedett hosszú fémcső. Összesen négy darab fémcső alakult ki, s arra jöttek rá, hogy ha…..
The Abydos Times Journal - A CSKP, első részjúnius 14.Két részből álló cikksorozatunkban igyekszünk bemutatni a Selyem Mountains mélyén elhelyezkedő csillagkapuközpont egy átlagos napját, melyben a CSK-1 csapatnak leszünk a kísérői, s ha szerencsénk van, még a csillagkapun is…..
A blikk.hu szerda délután óta nem vette észre, hogy a világ legviccesebb url-elbaszását sikerült elkövetniük, amikor a Sztároknak keresünk párt című cikkük linkje szaroknak keresunk part lett. A cikk egyébként arról szól, hogy "Czanik Balázs aerobikedző, Vastag Csaba…..
Temple of Ahn'Qiraj-Te nagyon jól nézel ki ebben a katonai felszerelésben! - üvöltötte Ship Os Lersnek, miközben a hadsereg kötelékében kidolgozott Tájfun terv keretében Rovária fővárosa, Ahn'Qiraj felé nyomultak előre a süvítő hidegben.-Mit mondtál? - kérdezett vissza Lers,…..
MÁS VILÁGOK HARCOSA A félhomályban fekvő férfi a háza ajtajában elhelyezett szélkolomp hangjára ébredt. Kinézett az ablakon, sötét volt. Reggel tizenegy felé járt az idő, ám Homályföldje erdőségében mindig sötétség honolt, mert az ott élő holtak ellopták a…..
...és ne felejtse, szavazzon a PUNeL listájára az időközi Abydos szépe választáson! - hangzott a szöveg a tárgyalóteremben elhelyezett interaktív plakátról.-Ejha, ti melyik listára szavaztok majd? Úgy értem, tudom, magánügy és így tovább, azonban én olyan bizonytalan vagyok -…..
The Life and Death of Ship Os A talpig koszos Ship Os arra ébred, hogy korog a gyomra. Fölkel tehát, a hűtőszekrényhez sétálna, de az sajnos nincs neki. Így nincs mit tenni, éhesen kell munkába menni. A férfi az észak-koreai New Yorkban született 21 éve. Testvéreit hamar el…..
           The Abydos Times JournalA város mérnökei szokatlan meghibásodást diagnosztizáltak a csillagkapu működése közben, melynek oka egy eddig ismeretlen entitás okozta szimbiotikus kapcsolat kialakítása a kapuval. A hiba mibenléte…..
Mint kiderült, Anita valójában kétfelé orientálódik, s Judy csak a lelkitársa, legjobb barátnője. Titokban azonban a földi szénlapátolót, Gavrosh-t szereti, aki hamarosan Abydosra érkezik a csillagkapun keresztül. A férfi évekig spórolt, hogy az amúgy nem drága utat ki tudja…..
Stan miután lelőtte az idegen harcost, aki éppen fegyverrel támadt az Abydosi csillagkapura, megtörölte izzadságtól csillogó homlokát, majd jól nevelt táncoshoz illő magatartást tanúsítva megrázta fenekét. Ezzel felkeltette a háttérben várakozó szintén meleg James figyelmét,…..
A történet aktuális elemeket tartalmaz, szereplői teljes mértékben kitaláltak, s a nevek esetleges hasonlósága valóban létező vagy létezett történelmi személyekre csak a saját képzeleted és tébolyodottságod műve lehet! Tehát ha esetleg ilyet vélsz feldezni, akkor menj…..
Nos igen.. A címet nem én írtam el. Írtam volna én számokkal, de ugye az nem megoldható, ezen ország ezen megyéjében.A mai matekóra szüleménye ez a cím.. Mikor órán elhangzott a feladat, majd aztán a nevem, tudtam, ez egy blogtéma lesz. Azt mondják, minden mondatnak története…..
Analmeun 2008.08.25 15:52:38
Analmeun 2008.08.25 16:38:58
Másfél éve már, hogy ezeket a folyosókat járom, és nagyjából most jött el a pillanat, hogy úgy érzem, eddig komolyan vettem a dolgokat. Talán túl komolyan is, s most kezdem megérteni, hogy mi is volt a probléma. S ez jó, hiszen hogy változtatni tudj valamin, először ismerned…..
Analmeun 2008.08.25 15:53:33
Analmeun 2008.08.25 16:38:07
"Kedves Iskolatársaim!Hányszor történt már meg velünk, hogy beléptünk a könyvtár ajtaján - a tudattal, s persze a meggyőződéssel telvén -, hogy megnézzük e-mailjeinket; és minden számítógépnél legalább harmadmagával ültek Startlapjátszva. Én nem vagyok járatos e…..
Ambrosio Az előadás vége.. 2007.10.27 11:54:50
Azt mondják, az előadásnak akkor van vége, ha nincs néző. Van benne valami... Úgy is tartják, hogy az előadás akkor kezdődik el, ha legalább egy néző van. De mi a helyzet akkor, ha nincs előadó. Fordítsuk meg a dolgokat.. Egy előadásnak akkor van vége, ha az előadó lelép a…..
Nem tudom, hogy a blogolás sanyarú mikéntje-e, vagy csak egyszerűen az, hogy a vonaton jutnak eszünkbe a legjobb témák, hogy elmegy a kedv a blogolástól. Igen, a vonaton. A rohanó táj alapos megszemlélése, vigyáznunk kell mikor pislogunk, mert lemaradhatunk valamiről. De a téma, ha…..
Analmeun 2008.08.25 14:49:55
Analmeun 2008.08.25 15:01:45