Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila_ucoz

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Netman Tuti ingyenes webtárhelyek 2008.03.03 19:11:00
Az alábbi lista az Én személyes véleményemet tükrözi! A listában csak olyan tárhelyek szerepelnek, amelyeket már teszteltem.Extra.hu (kedvenc)Reklám mentes (!), gyors FTP, kicsit lassú oldal, 1 GB tárhely, 100 MB MYSQL, PHP, mostanában eléggé megbizható, csak ajánlani…..
Attila_ucoz 2009.10.02 13:59:34
Szia, szeretném kiegészíteni az ingyenes webtárhelyek listáját.
Magyarországon is elindította a uCoz a külföldön már nagysikernek örvendő, piacvezető internetes szolgáltatását, amely folyamatosan növekvő méretű webtárhelyet és akár a profik igényeit is kielégítő online honlapkészítő rendszert biztosít a felhasználók számára. A
www.uCoz.hu címen elérhető oldalon számtalan sablon és rengeteg beépíthető extra szolgáltatás segítségével még a kezdők számára is mindössze pár percet vesz igénybe egy új honlappal megjelenni a világhálón. Az uCoz felhasználói 235 előre elkészített sablon közül választhatják ki, hogy honlapjuk milyen stílusban jelenjen meg.A uCoz hűséges felhasználói akár korlátlan tárhelyet is kaphatnak: a másodpercenként növekvő lemezterület 300 megabájtról indul, és minél régebb óta felhasználója valaki a rendszernek, annál nagyobbra nő a kvóta, de emellett a tárhely növekedésének üteme függ a honlap látogatottságától is, ami a maga nemében az elkészített oldalak minőségét tükrözi.
 Magyar nyelven is elérhetők a uCoz internetes szolgáltatásai Bárki profi honlapot készíthet az ingyenes webtárhelyen Budapest, 2009. 07. 28. Magyarországon is elindította a uCoz a külföldön már nagysikernek örvendő, piacvezető internetes szolgáltatását, amely…..