Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SujtolegBrigad

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szép napot kívánok minden lelátói bajtársnak! Hosszú idő óta nem jelentkeztünk. Rengeteg vaj van a fejünkön, konkrétan átéltük mindannyian, hogy szétesett a csapat, kiestünk, megaláztak minket és vert hadként távozhattunk az első osztályból. Nem is maga a tény szörnyű,…..
Nos újra itt van a várva várt nap! Holnap elkezdődik az újabb bajnokság, az újabb első osztályú bajnokság, az újabb első osztály kosárlabda bajnokság, ahol az én városom csapata is részt vesz tavaly óta. Még mindig ízlelgetem azt hogy, hol játszik a csapat! Tavaly álomként…..
 Tudom, hogy snassz a cím, de egyszerűen nem tudok jobbat kitermelni. Akik nem voltak ott azoknak úgysem lehet szimplán szavakkal leírni ezt az estét, akik pedig ott voltak azoknak úgyis csak a valódi élmény töredékét tudom visszaadni. Inkább egy kicsit távolabbról…..
December 19. A sorsolás úgy hozta, hogy idei utolsó meccsünk hazai pályán lesz az Albacomp csapata ellen. Vérmes reményeink most sem lehettek, Davis hirtelen betegsége, Huckaby távozása, Bajramovics játékengedélyének kérdése, Buci régóta tartó sérülése, Jackson…..
 Hol is kezdjem. Talán a két csapatnál és a két tábornál. A frissen feljutó újonc ellátogat egy bajnokesélyes csapathoz. Sok jóra nem számíthattunk. 30 ponttal simán számolhattunk. Újra egy olyan meccs ahol elmondhattuk, hogy nem ellenük kell nyernünk. Hát nem is…..
 Egy teljesen hétköznapi meccsnek indult. Szerettünk volna 1 perces gyászszünetet azoknak a salgótarjániaknak az emlékére, akik életüket vesztették az 1956-os pufajkás sortűzben. Nem lehetett. Nem igzán értjük, mi lehet az indok ami miatt sajnálni kell 1 percet, hogy…..
Végre elérkezett a várva-várt nap : 2009. október 31.-e. 60 év után először játszhatott hazai pályán salgótarjáni kosárlabdacsapat a legmagasabb osztályban bajnoki mérkőzést. Az első hazai mérkőzésünk október 17.-én lett volna (addig is nehéz volt várnunk, de a meccs el…..
Nos! Pár nap, egész pontosan 3, és első hazai meccsünk is bevonul a hazai sportörténelembe. Ahogy járunk-kelünk a városban, sokan kérdezgetik, hogy hánykor lesz a meccs, mik az esélyek, szóval ha nem is totál téboly van a városban, de azért páran érdeklődnek, hogy mi lesz hogy…..
És eljövé vala az Úrnak 2009. esztendőjének 10. hava. Azaz elkezdődött a bajnokság. Az eredményről szerintem mindenki mindent tud, mivel egy kicsit megkésve frissítjük az oldalt.Október 3-án szombaton indultunk 13-an Paksra. Brigádtagok és külsősök vegyesen. Nem volt…..
 Szurkolói csoportunk 2008 őszén alakult pár fővel a 2008/2009-es NB1/B-s szezon kezdetén. Érdemben úgy november elejétől volt meg a stabil mag. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezelőtt ne lett volna szurkolás a városban. A 90-es években már volt egy kialakult mag aki…..
Első felkészülési tornánk eredményei:PGE Turów Zgorzelec – Salgótarjáni KSE 75–54 (13–16, 19–14, 24–13, 19–11)SKSE: Huckaby 25, Sebők 7, Kirkland 5, Vavra 5, Davis 2. Csere: Hartvich 8, Balikó 2, Kiss K., Gál.  BK Prostejov –…..
  Hééé fiúkNyitva van a pályaSESE játszik rajta Léolé SESE a jó Kosárlabdában SESE lesz a bajnok Hajrá SESE, hajrá SESE ♦♦♦Salgótarján, te az életem része vagy, így szeretlek, így fogadlak elMondhatnak bármit rád nem…..
Sujtólég Brigád Linkek linkek 2009.09.07 16:07:00
Hivatalos oldaliwiwTörténelmünkKosárlabda fórumokKosárlabda hírekHorváth Tamás Photography ..