Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diez

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
En el camino Burgosból Leónba 2009.08.17 20:25:00
Szereztem kábelt!Burgosban vettem megfelelő USB kábelt, nem is volt drága, és végre fel tudom tölteni (ha épp mint most, olyan a gép, hogy fel lehet) a képeket.Szóval mielőtt tovább boncolgatnám megvilágosodásom történetét, itt van pár fotó az elmúlt hétről:Hajnalban az…..
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
Most félre az útiélményekkel, ígéretemhez híven elmesélem, miért is vállalkoztam erre a nagyszerű útra. Egy poszt nem lesz rá elég, előre szólok. Minden azon a későnyári éjjelen kezdődött tavaly. Szüleimnek van egy falusi házikója, ők ott töltik a késő tavasztól…..
En el camino Pirézek Logroñoban 2009.08.03 10:16:00
Egyre többen vagyunk pirézek, lassan köztársaságot alapítunk, bár fő irányvonalunk a vegyülés, mégis most így az út harmada után kijelenthetem:Piréznek vallom magam.Tehát piréz vagyok. De ne rohanjunk ennyire előre. Hogyan is lettem piréz? Tekintsük az általános jelenetet:Pár…..
En el camino Camino, de miért? 2009.08.01 18:00:00
Többen megkérdezték tőlem az utóbbi időben, amikor megtudták, hogy eljövök erre a zarándoklatra, hogy miért is teszem ezt. Gondolom, egy páran még meg fogják kérdezni ugyanezt, ha hazaértem. Többen azt hitték, hogy csak az utóbbi években elharapózott futásmániám miatt…..
En el camino Bikák az utcán 2009.07.30 18:09:00
Helósztok, ismét jelentkezem! Túl vagyok négy napon, eljutottam Puente de la Reynáig (kitérővel Obanosnál az Eunate kápolnához, csak mondom, nehogy azt higgyétek, csak megyek egyenesen). Voltam bikafuttatáson, na jó, tudom, az állatvédők nem szeretik, de most értitek, hazamegyek,…..
En el camino Pamplonába érve 2009.07.29 18:23:00
Amikor Pamplonába értem, akkor készült ez a kép a zarándokszállás előtt (Dzsó biztos x-el írná ezt a szót). Itt lehet látni, hogy ilyen kagylók jelzik a zarándokok útját (Ezt megy tty-vel). Csúcs érzés, hogy milyen jó fejek itt a zarándokokkal, még nyalókát is…..
En el camino Úton - útfélen 2009.07.28 18:22:00
Már napok óta úton vagyok, most végre találtam egy normális gépet, amin tudok írni. Csináltam képeket, de persze usb kábel egyik géphez sincs. Egy svéd srác mondta, hogy odaadja az övét, de aztán kiderült, hogy neki teljesen más csatlakozója van mint nekem. Fél órát nézegette…..